Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Хумор

Започната от plovdivchanets, 23.12.2009 г., 13:15 ч.

« назад - напред »

НакатаGSM

ЦитатПубликувана от: ranik56  EТО  ,НЕЩО НА КОЕТО  МОЖЕ  ДА СЕ  ПОСМЕЕМЕ  ОТ СЪРЦЕ .
Снимката  е от  друг  сайт   ,но   смехът  си  е смях  -   оригинално
10x за снимката   ;D направо нема такава друга бойна машина :)
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

ranik56

Вярно  Нака  -  липсва  само  една  - Манлихера   на  двунога   - при люка  . :) ;)

chekur/Барбов/

Эй,нэ сэ эбавайтэ с кашона-10 години съм го карал.Бэшэ ми първата кола-много сам доволэн,байа врэмэ го карах с А катэгөриа-ниамах В,в Софиа мэ хванаха чэнгэтата,малкө майтап и чэрта. 8)
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

ranik56

Наборе , гледам  -  много  здраво  го  охраняват   -   ДВА  РЕДА  - ОГРАДА  - БРУНО ,а   в  дъното  се вижда 
  и нещо  ,като  караулка   -    ама , като гледам  -  маркировката   , трябва да е   някой    ПЛЕНЕН - ПРО-
ТОТИП   -  само  е  пребоядисан  .  :) ;)
от другата  страна  има  и  лопата  -  вижда се  съвсем  малко .

efr_stanilov

Граничарска ТГ лети задъхана по следа ...
На едно място човешките стъпки свършват и продължават само отпечатъци от кравешки копита.
- Аха, работата е ясна, иска да ни обърка, мръсника! - и продължават бегом по дирята.
Изскачат на полянка, гледат стадо крави кротоко пасе и говедаря дреме под дърво.
- Дядо, можеш ли да познаеш, дали в стадото има чужди крави?
- Е, как? Има си хас, чужда е ей оная, втората, в ляво, срещу гората ...
- Добре бе, как я отличи толкова бързо сред твоите?
- А, проста работа! Седя си тука, и тая крава идва да пита : Дядо, къде е пътя за селото? И тогава се сещам аз, ми то нашите крави си знаят пътя за село! Значи е чужда!

И по тоя повод, нещо подобно:
http://video.mail.ru/mail/ansiger/79/163.html

granitsa68

Старшината : На бегом и който тръгне последен е педал. Аз съм след вас. ;D.                                                                                                                                   
Ефр. В.ГАНЕВ  11ГЗ"НИСА"с.РАКОВИЦА--ВД

granitsa68

Старшината: Защо си такъв брадат бе?? Като малък не са ли те учили да се бръснеш? ;D

granitsa68

Старшината: "Връзвай горе-долу на долу-горе долното ;D.   Е те тука ще се напълни с хора от народ " ;D ;D

granitsa68

Старшината командва :  " Копаете от мен ........до другото дърво. ;D

granitsa68

Старшината към бойците:  " Никога не сваляйте очи от врага си ! Петров , кво си ме зяпнал бе ?? ;D

Stefak

Граничар с куче прави обход край границата. В храстите нещо изшумолява, двамата залягат.Граничарят нарежда на кучето:- Балкан, виж какво има там!Кучето отвръща:- Ти иди! Аз и оттук мога да полая

Бот 11ГЗ 56 570-Г.Делчев

Знаете ли кое е най нещасното животно на светъ.....................-ПРИЛЕП С РАСТРОЙСТВО/

efr_stanilov

Значи днешните патриотично възпитани дечиня могат да се кефят на това:

а ние не можем да си слушаме граничарски песни, щото били комсомолски ;)

Без майтап, ама ако съм от днешното МВР ще отстрелям Веско и Сие ;D ;D ;D
По тоя повод:
Из пресата:
"Българин е поставил нов рекорд за хвърляне на диск. Хвърленият диск е бил на Веселин Маринов!
Вчера, Веселин Маринов е нападнал човек в парка и му е изпял новата си песен!
Учени установиха че песните на Веселин Маринов имат и лечебно свойство. По време на негов концерт момче инвалид е станало и си е тръгнало!"

Още от тук:
http://nname.org/2010/05/28/%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2/#more-1820

Ивайло Христов

Изтраях да изслушам около 20 сек. от "химна на МВР" (броени от началото на текста на "песента"). Е, нямах повече сили да го изтрая. Тези просто са утрепали коча с мотиката с този "химн".  :) :D ;D :D :)
От браздата започва Родината!

Ивайло Христов

Бе то не е много за смях, ама...
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=537656
От браздата започва Родината!

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0