Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

под. 10310 / 56460, 11 ГО Кюстендил

Започната от smehoran4o, 02.05.2009 г., 13:36 ч.

« назад - напред »

mitaka

Що бе човек не го ли обичаш  ;D

Антон

Митак, добре че си ти та подържаш темата иначе ще отиде в архива. Мисли нещо по-интересно та да живнем малко.

anton

Цитат на: mitaka - 13.12.2010 г., 19:45 ч.
Що бе човек не го ли обичаш  ;D
Едно време беше, сега нещо баирите ме влекат. ;)

mitaka

Антон здравей, незнам защо никой нищо не пише но ако си видял предишните ми съобщения  си видях заставата  18 ГЗ все още си е цяла,  болеста разруха явно я е подминала .Другото интересно е че туристическа агенция организира поход до врах Кадиица за 2 дни спане на палатка 1нощ и тн за 59 лв просто като се сетя че там съм ловил нарушители  а сега на разходка е времената са други >:(

Антон

Цитат на: mitaka - 14.12.2010 г., 21:21 ч.
Антон здравей, незнам защо никой нищо не пише но ако си видял предишните ми съобщения  си видях заставата  18 ГЗ все още си е цяла,  болеста разруха явно я е подминала .Другото интересно е че туристическа агенция организира поход до врах Кадиица за 2 дни спане на палатка 1нощ и тн за 59 лв просто като се сетя че там съм ловил нарушители  а сега на разходка е времената са други >:(
Аз сега обикалям вр.Руен и тук нещата са аналогични.
От една страна хора които обичат планините и искат да посетят вр.Руен, а от друга други хора които се правят на туристи, а имат друга цел $$$$/сега на мода са цигарите/. Ако засилим контрола притесняваме туристите/а някой не разбират/, ако не ги притесняваме другите веднага се орентират и стават най-запалените "туристи".
Ако вр.Руен/91 ГрП/ те влече догодина ще измислим нещо.

alexmanolov

Здравейте, има ли някой служил през 97-98г в щаба?

mitaka

Антон нямам нищо против да се поразходя защото от както съм викал УВО през далечната 1993г не съм ходил по границата на РБ не че не съм имал желание но така ме завъртя живота :'(

Антон

Цитат на: alexmanolov - 16.12.2010 г., 15:10 ч.
Здравейте, има ли някой служил през 97-98г в щаба?
Аз 03.97-08.97 Обслужваща рота

Антон

Цитат на: mitaka - 20.12.2010 г., 20:50 ч.
Антон нямам нищо против да се поразходя защото от както съм викал УВО през далечната 1993г не съм ходил по границата на РБ не че не съм имал желание но така ме завъртя живота :'(
Може да направим един пеши патрул или имам един УАЗ/служил вярно на някоя застава/ така че може и авто патрул ;).

mitaka

Антон само да сме живи и здрави пеша или не това все си мисля че за един граничар е без значение  ???

mitaka

Антон незнам защо всички от 11ГО никой нищо не споделя и това е лошо защото само ние си знаем как защо и къде, аз се видях преди време с набор, човек с който сме били новобранци през далечната 1991 пинахме видяхме се спомени и тн и от тогава е почти тишина е писа един или два но това си е майтап бе брат

mitaka

Търся момчета служили на 18 и 19 ГЗ Полтава и Анибал в периода 91- 93 г дано някой види темата стари новобранци няма значение  :-X

alexmanolov

Аз  съм от по-късно, от октомври :). Някой ходил ли е скоро до поделението, какво се случва там?

Антон

Цитат на: alexmanolov - 22.12.2010 г., 15:35 ч.
Аз  съм от по-късно, от октомври :). Някой ходил ли е скоро до поделението, какво се случва там?
През два-три дни наминавам от там. Учебния център е заключен, щабната рота я превръщат в канцеларии в момента/а уж администрацията трябва да намалява/, стрелбището е разбито и разграбено, музея ако си влизал там е голямо гнездо на паяци и т.н. Сградите които се ползват са добре другото  :'(.

mitaka

Честит празник момчета ГРАНИЧАРИ! Да сте живи и здрави!

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511117
Total Topics: 1917
Most Online Today: 184
Most Online Ever: 8646