Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

под. 10310 / 56460, 11 ГО Кюстендил

Започната от smehoran4o, 02.05.2009 г., 13:36 ч.

« назад - напред »

mitaka

Пиргов ми  говори нещо но вчера ли беше  ;)

mitaka

За 19 ГЗ не си спомням никой от началниците,помня кучето ГИЛ беше страхотен пес.За 18 ГЗ имахме м-р Стоянов но за капитана и старшината нищо не си спомням.

mitaka

Помня ,че овчарите много ни уважаваха, е имаше и един лош но другите бяха жестоки .Като бай Методи,за съжаление не помня името на жена му но ми се върти името Мария.Месеха ни баници ,правеха ни сладко от боровинки и ни оставяха  ключ от техните бунгала за през зимата .Вътре има легло ,готварска печка на дърва ,секира и т н.

mitaka

Момчета видях си заставата и все още е здрава поне външно.Снимките са на други хора които са се разходили до връх Кадийца-1924м,благодаря им много за всичките снимки .Става въпрос за  18ГЗ от 11ГО заставата,кухнята,трафопоста, жилището на командира,портала  и т.н.Ако мога ще се пробвам да кача снимки ;D

mitaka

Абе хора граничари от 56460 вече си мисля че съм луд пиша си сам никой нищо не пише какво става

ranik56

Приятелю ,не се отчайвай -  на мен ми беше  необходима  една  година  докато се
свържа  с набор   .  И това  се случи  -  скоро   - пожелавам и  на теб    да  ги  откриеш 
отново  .  Сигурен съм ,че  има  ,какво  да си  кажете  и да си  спомните   .
Тайната  е  -   Пропаганда  -  от  приятел  на  приятел   и така . . . .
Въпреки  разликата в годините   - ние  сме  Братя   по  съдба  . . . .ГРАНИЧАРИ  .
Ще  видиш ,че  ще  се  случи  - особенно  ,  когото  човек  силно  го  иска . 8)

Антон

Цитат на: mitaka - 03.12.2010 г., 20:04 ч.
Абе хора граничари от 56460 вече си мисля че съм луд пиша си сам никой нищо не пише какво става
Имаше един лав за граничаря и дървото което е запазило цигарата му ;). Скоро си говорих с един бивш старшина на 9-та - какъв чанч е бил и за воийската и за командването. Имаше някой от форума служил там - Руен, Таш тепе, Лева река, Бъзето и т.н. но той може по-добре да разкаже.

Черен Метър

Цитат на: Антон - 04.12.2010 г., 22:26 ч.Имаше един лав за граничаря и дървото което е запазило цигарата му ;).
Дърветата в граничарския бит обикновено си имат лични имена. ;)
В процеса на изграждането на Гранични войски се утвърждават и военните ритуали, които допринасят за войнското, естетическото и нравственото възпитание не само на граничарите, но и на техните близки, на граничното население.

mitaka

Абе хора какво ви става никой нищо не казва, чакаме коледа и нова година а :o е щом е така весела да ви е ама не сте прави :-X

anton

mitak, участвай и в другите теми. Ще доиде време и твоите ще се появят. Поздрави!

mitaka

mitaka

mitaka

А къде са тениските на граничарите на РБ :-X

mitaka

Anton от Варна много поздрави на морето ех колко го обичам 8)

anton

Да ти кажа за морето, ако пресъхне сигурно последен ще разбера. ;D ;D ;D

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511117
Total Topics: 1917