Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

под. 10310 / 56460, 11 ГО Кюстендил

Започната от smehoran4o, 02.05.2009 г., 13:36 ч.

« назад - напред »

mitaka

Наказателни се водеха високопланинските застави 1-ва 18-та 19-та.Бил съм на 19-та ,,Полтава" 2 месеца, на 18-та ,,Анибал" служих 1 година, бях водач на служебно куче Нарус и от там се уволних.Но не по наказание просто там ме качиха след батальона и не съжалявам службата си беше служба.Даже имам 2-ма задаржани нарушители за което получих награда, бях с р-к Здравко Здравков .Поздрави р-к Козаров!!!

dobrev621

МИТАК ако имаш снимки с кучето качи ги,моето сьщо се казваше НАРОС-пише се с "О",означава БЬРЗ.Поздрави.
GSM-0887655071

mitaka

Здравей  dobrev621 имам една снимка и ще я кача тия дни,мерси за поправката за О-то незнах че означава бърз.Кучето беше много зло мен ме хапа 3-ти ,1-ят когато се запознахме после в школата в Кюстендил и естествено преди уволнението през м.март 1993 г.Като му пускахме следа войника се качваше по дарветата защто нямаше  шега с него .Поздрав р-к Козаров МИТАКА.

dobrev621

Писах ти някьде,но пак отговарям-05ГО,12ГЗ "МЛАДЕН КАЛЕЕВ",80-82 год . товеа е село ЧЕРНИЧЕВО, МОМЧИЛГРАДСКИ отряд-и школа в БЕРКОВИЦА.ПОЗДРАВ.
GSM-0887655071

mitaka

Антон ако може прати ми снимки от 19ГЗ която я водеха наказателна както и 1ГЗ и за 18ГЗ  много ще съм ти  благодарен .Жив и здрав бъди р-к Козаров

Антон

Цитат на: mitaka - 07.10.2010 г., 20:36 ч.
Антон ако може прати ми снимки от 19ГЗ която я водеха наказателна както и 1ГЗ и за 18ГЗ  много ще съм ти  благодарен .Жив и здрав бъди р-к Козаров
Още не съм стигнал до там, а имам огромното желание. Вече втора година отлагам :-\.

mitaka

Е няма проблем  Антон въпроса е че имаш възможност време и желание да го направиш,аз също бих го направил но в момента малко ме е понатиснал живота семейство деца криза и тн но аз лично ти вярвам че ще го направиш  явно си граничар с душа и сърце.Бъди жив и здрав  р-к Козаров 11ГО 18ГЗ.

mitaka

Имали момчета служили 1991-1993г  11ГО а след батальона 1992г да са го качили към Симитли става  въпрос за 19ГЗ 18ГЗ 17ГЗ говоря за връх Кадиица и съм сигурен че много момчета незнаят за граничарите на РБ не се забравят такива неща пирамиди от 50 до 54или55ГП вече малко съм ги позабравил но това си остава за винаги за овчарите наши ятаци и някой не толкова наши такива за стари и млади за офицери и старшини .Как ни качваха един ЗИЛ с продукти  брашно олио и тн и докато не се хапнат няма УВО

vihar

Здравейте, серж. Божков-ВКР. Служил от 1988 до 1990г. в два гранични отряда. Първо в Драгоманският, където ме пратиха във ВКР-школата, след това в МГ-то на Кюстендилския отряд. Знам, че има много колеги от МГ-то във форума.

mitaka

Не съм от мегето но служих и бях граничар водач на служебно куче на високопланинските застави 19 Полтава 18 Анибал 91- :) ;) ;D 93 г и много ми се иска пак да се върна там  поне за малко

mitaka

Търся момчета служили при л-т Лозанов 91-93г после е бил 125 Гюешево от Видин е, той се появи но сега никакъв го няма ::) :o :P :P

mitaka

Иво Кацаров къде се изгуби бе човек :-X

Антон

Цитат на: mitaka - 26.11.2010 г., 22:25 ч.
Не съм от мегето но служих и бях граничар водач на служебно куче на високопланинските застави 19 Полтава 18 Анибал 91- :) ;) ;D 93 г и много ми се иска пак да се върна там  поне за малко
Идеята не е лоша. Може да се организира нещо за пролетта, ако има желаещи. Аз така и не успях да посетя заставите от 15 до 19. Южната граница направиха няколко мероприятия.
Пигов говорили ти нещо? Бил е КГЗ някъде по 15-18 ГрЗ.

mitaka

Идеята много ми харесва!

mitaka

Но нека се хванем за зелено на пролет :o

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats