Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Хумор

Започната от plovdivchanets, 23.12.2009 г., 13:15 ч.

« назад - напред »

ilia2003

Един ден жена се прибира от работа и гледа мъжът й лежи на дивана и гледа в една точка.
- Скъпи, добре ли си? - пита го тя.
- Гррррр - отговаря мъжа.
- Какво ти има, боли ли те нещо?
- Гррррр - бил отговора отново.
Притеснена, звъни на лекаря. След като го преглежда, казва на жената:
- Дай една ракия!
- Ама как така ракия, не виждате ли , че мъжът ми не е добре.
- Абе дай една ракия, като ти казвам! - отговаря лекаря.
След малко жената се връща с една чаша ракия и я дава на доктора.
- На, пийни си! - казал доктора и подал чашата на мъжа.
А мъжът отговорил:
- Грррррадил Илия килия.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

chekur/Барбов/

Царската дъщеря се загубила в гората и я намерил един мечок и той и казал:
-Ако ме целунеш ще се превърна в принц!
-Добре-рекла тя и го целунала и той действително се превърнал в принц.
-Сега кажи да ти изпълня три желания.
Царската дъщеря го изгледала,позамислила се и казала:
-А не може ли да ми изпълнеш едно желание три пъти?
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

dobrev621

Да може едно желание 3 пьти,защо не.Така се затвьрдява знанието.
GSM-0887655071

доктора

Връща се един от лов и жена му го пита-абе защо миришеш толко гадно? А той отговаря-ходя си аз из гората и виждам една бърлога.Наведох се да я разгледам и изведнъж усещам две лапи на раменете си,с цялото си сърце и душа зная,че това е Шаро но немога да спра да сера.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

ilia2003

Крикор и Гарабед се заяждат един с друг:
- Крикор, кога ти е рождения ден?
- Защо?
- Да ти подаря едни завеси, че по цял ден ви гледам със жена ти как се гоните голи из къщата.
- Гарабед, а на теб кога ти е рождения ден?
- Защо?
- Да ти подаря един бинокъл, че да видиш чия жена гоня.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

доктора

Отишъл един при една чужда невеста,правили каквото правили,по едно време чуват,че мъжа се прибира,огледал се любовника къде да се скрие и видял в коридора на портмантото един балтон,омотал се в него,закопчал копчетата и се притаил.Влиза мъжа огледал се и започнал да се смее,жена му объркана го пита какво смешно има ,а той отговорил:-до сега не бях виждал балтон закопчан с мъдо.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

zelenookiiq

Здравейте.Един виц от мен: Парашутист се спуска ,но не се отваря парашута, пробва резервен, но и той не се отваря.В един момент вижда че някой лети нагоре...срещат се във въздуха, и парашутиста пита..колега, кажи как да си отворя парашута...получава отговор, незнам аз съм сапьор....Виждам че тук има колега сапьор та затова е вица.

AranJoro

;D...може да  сформираме една рота и да заформи нейде едно минно поленци с .......бира и мезе...едните ще заравят и маскират ,пък другите ще ги намират и разминират полето.. :D:D:D
сапьора грешал един път...повече не повтарял!!!

petyr_georgiev

Един наема квартира. При огледа хазяинът му казва:
- Преди вас тук живееше един сапьор. Тук постоянно имаше взривове. Кооперацията постоянно беше в ремонт.
- А това тъмното петно на стената, какво е?
- А-а, това е сапьора, не можахме да го изчистим от стената!

Поздрав на всички от още един сапьор.

AranJoro

лека по-лека ще заформим една рота...(само да ми се отвори път към каварна и да е по хубав повод разбира се) :)ще има още двама, от района на шабла...пък докато минавам през разград за варна ..може да открия още един сапьо-компресорист..от гецово ..:)стига да са в българия,щото не съм ги виждал и чувал,10-на година.

krasimir_vankov

Здравейте и от мен . Чуйте сега една история , за кого виц , за кого не - преценявайте  сами . Било то на една високопланинска N-ска заскава . Пристига там един чисто нов лейтенант , че и ергенин освен това . Минало малко време и на заставата при лейтенанта на гости идва негово момиче . По традиция спретнали една вечеря в офицерското жилище , командира , старшината , домакинстват и се радват на младежите. На другия ден командира дал на ленчока почивен ден , да идат до селото , да се разходят един вид.  И къде - къде - отиват из гората на разходка . Както си му е реда на една закътана поляна лейтенанта чукнал гаджето ,  па тръгнали да се прибират . По едновреме момето вика : аман - заман , забравих си бикините на поляната. Не се ко'си , ей сега ще пратим кучето да ги донесе . Дай му да те подуши , че да хване следата . Момето позадигнало фустаня  , Мурджо подушил , подушил па хукнал........И какво мислите се случило? Чуват се викове ,крясъци , рев , а когато Мурджо  пристингал ,  вместо бикини влачил старшината за оная му работа.......... Ха -ха- ха- ха ..... Всяка прилика с факти  , имена и местности да се считат за случайни  съвпадения

efr_stanilov

Цитат на: krasimir_vankov - 12.02.2011 г., 22:25 ч.
Здравейте и от мен. Чуйте сега една история, за кого виц, за кого не - преценявайте  сами.
Било то на една високопланинска N-ска застава . ......
......
Дай му да те подуши, че да хване следата!
Момето позадигнало фустаня, Мурджо подушил, подушил, па хукнал .......
И какво мислите се случило?
Чуват се викове, крясъци, рев, а когато Мурджо  пристингал, вместо бикини влачил старшината за оная му работа ....

Тънннннн! ;D
Жълтата фланелка за месец Февруари отива при Краси Ванков ;)

krasimir_vankov

Ха - ха - ха ! Благодарско , ще почерпя , че и за някой друг масал ще се сетя !

AranJoro

ееееей...бе то,освен жълтата фланелка,туй си е направо табаниерска историйка..... ;D ;D ;D
ади, бат Краси,сети са още нещо подобно,че да заформим една  табаниерска серийка...лелееееее,тази исторйка ,немаше да мине без табани пред някой от наще стари...хахаха;D ;D
наистина интересна историйка...
страхотна е!!!

ilia2003

Отворете, полиция!
- Ама ние не сме викали полиция, а курви!
- Не вие, съседите ви ни повикаха!
- Еми да си ви чукат те тогава к'во ни занимавате!

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511110
Total Topics: 1917
Most Online Today: 1825
Most Online Ever: 8646