Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

''Спортните Скандали'' във Форума

Започната от hala_peta, 15.02.2012 г., 08:24 ч.

« назад - напред »

uestli1

Цитат на: gorog - 13.08.2026 г., 17:59 ч....А вие, мекеретата на властите, поздравявате цар борис, преди мач на градското първенство, с фашисткия поздрав на мусолини и хитлер, който все още ползват фенчетата ви, че и развяват и хитлеристките свастики по стадионите в европа все още!...

Жоре ,не ни хвърляй в заблуждение! :) Тия всичките синкави джуджета развявайки знамена и транспаранти се представят като поклонници на Буда! ;D  ;D  ;D

gorog

Буда!!!! А стига бе!?!? Изчел съм що може Книжлета за религиите по света, ма такива свастики, никъде няма освен в зората на Мусолини и открадната от Хитлер! Между другото това е преиначен свещен знак откраднат от древен народ, от гадовете в кафяви парцали, и дето няма нищо общо с фашизма!!
Моголите-Тадж Махал, бащите на Индия нямат такава свастика, Будисти-не, японци-леле мале- не, корейци- не, монголци, айде бе! Да не говорим за народите в източен и централен Сибир! Да не говорим, че знакът на Мерцедес е откраднат от Арийците, дето нямат нищо общо с фашистите на Хитлер! За този знак се говори и пише, че е ползван като тотем от българите на Авитохол! Бащата на България! България в земите на сегашна измислена Украйна, със съседи Велика Сарматия, Скити! На юг покрай морето е била Колхида, описана от Омир! На изток остатъците от Вавилонци, зороастрийци! По на юг ханаанци, юдеи, арамейци, египтяни, последователи на Орфеизма! Регилиозно учение на Орфей, изключително популярно в тия времена!
А стига, че главата ми е каша, и може, ако не съм, да направя някоя малка грешка, за която дебнат многознайковците от сектата! :P
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

uestli1

Не се впрягай ,приятелю! Майтап бе Уили! :) Ей ги тия фашизирани неонацисти и отрочетата им!

гущер

Що се занимавате,идиоти има по всички агитки,аз за тва спрях да ходя по мачове  >:(

Ив.Петров

Цитат на: uestli1 - 14.08.2026 г., 13:51 ч.
Цитат на: gorog - 13.08.2026 г., 17:59 ч....А вие, мекеретата на властите, поздравявате цар борис, преди мач на градското първенство, с фашисткия поздрав на мусолини и хитлер, който все още ползват фенчетата ви, че и развяват и хитлеристките свастики по стадионите в европа все още!...

Жоре ,не ни хвърляй в заблуждение! :) Тия всичките синкави джуджета развявайки знамена и транспаранти се представят като поклонници на Буда! ;D  ;D  ;D

Тази свастика е обратна.
А иначе свастиките са много древен символ употребяван от много народи по света.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

uestli1

Цитат на: Ив.Петров - 15.08.2026 г., 16:28 ч.Тази свастика е обратна.

Гепи необратни.Тези са от будистки храмове във Виетнам.Явно в различните райони на Азия свастиките са обратни и необратни

Christof

Дан речете ,че само енглиски  ползваме : за "свастиката" :
https://dic.academic.ru/dic.nsf/ruwiki/1223272

Ангел13

Според Мулдашев,пречупения кръст,са линиите на пирамида погледната от горе....

gorog

Га, че ли писах, че фашистите на Мусолини и Хитлер са я откраднали от древен народ! Никога не съм твърдял, че е тяхно "изобретение", но пък "правилно" я ползваха, и все още се тачи от немалки групи идиоти, барабар с поздрава им!
Сещам се, вчера сутрин гледах един филн на някой от научно-популярните канали, в който се говореше за ядрения синтез, ядрените реактори, атомните оръжия, по повод изчезването на американска супер подводница, изчезнала нейде в океана атлантически през 68 година! Та в този ред на мисли, един млад американски професор казва, ако немските учени не са саботирали собствените си разработки, за да спрат Хитлер, да се сдобие с тези оръжия, сега светът щеше да говори само на немски! Никак не ми понася, само спомена от миризмата в концлагера Дахау! Миризмата на хиляди изгорени от фашистите хора! Никак не ми понасят надписи от рода - "Арбайт махт фрай" на входа на същият концлагер, и ред такива гадости сътворени от фашистите в Италия, Испания, национал-социалистите на Хитлер, Ленинско-Сталинското мракобесие, Мао, кимчовците, и поредната американска помия с рижава грива, а преди това сенилния с бяла косичка, да не говорим за бандеровците, начело със зеления скакалец-наркоман, и джуджето от Кремъл!С една дума-ублюдки!
Ублюдък е староруска дума, която в българския мир се превежда като копеле! Неправилно! Правилният превод е мръсна кръв, наследник на кръвосмешение! Както и неправилно се превеждат Иван Грозни-правилно е Страшни, но понеже физически е бил изключително грозен, се е приело така! Неправилен превод и на Червения площад! Красная площадь-означава красив площад! Корен на думата Красен-красив! Същото е в българският език! Красно село, Красна поляна.....! И поради това, че тухлите на Кремъл, специално печени по поръчка на Иван Грозни са червени, и поради това, че първият Парад на победата воден от Жуков, е коментиран от западната преса, че се е провел на Червения площад в Москва, така си остава в годините напред!
А добро утро!
Пак ме е хванала инсомния-безсъние! Характерно за крайните северни области на света! Дълги и безкрайни дни, и след това нощи, Аурора бореалис и....! Някога преди години, имаше такъв филм с Ал Пачино! Препоръчвам ви го-криминале!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

Леле ма мале! Снощи в Крит е паднало голямо осиране, бре Ники! То била пролетна детска диария! Та чак и на село смърди!
Рекох ти 100 пъти, Ристю не става и за А окръжна, ма ти не ми вярваш! Що за безобразна постройка, що за малоумна тактика-на практика! Чудо! Гуардиола и Мауриньо, трябва да го пазарят за даскал! Разстояние между полузащита и нападатели 30 метра! Трима-четирима спринтират в нападение, полузащита си цъка топката, че и се блъскаха един в друг, и отново....пиздец! Десен бег-смешник! Оставалите в защита-парижка дантела! Пълен хаос и смях навред! И седна умник Гюро на рязправя, след мача, че нямали опит!? :o  А онзи ден каза точно обратното, че вече са натрупали опит в евротурнирите!
Тоя капут е за психиатър! Биполярно разстройтво!
В София ще им скъсат гащетата! Основни футболисти няма да играя, вкл Сенси, франсето-цървен картон, Ето о, и новия ценрален -тъмнокожия! Останалите ще друсат копаница, на фона на сиртаки!
Сваляй червените очила! Време е!

uestli1

Цитат на: gorog - 21.08.2026 г., 06:59 ч.Сваляй червените очила! Време е!
Да бе ще ти ги харижа на теб да киризиш тумура 48 у Европа! :P Квото и да стане толкова си можем но продължаваме смело напред!САМО ЦСКА!!! :P  ;D

gorog

Цитат на: uestli1 - 21.08.2026 г., 17:06 ч.
Цитат на: gorog - 21.08.2026 г., 06:59 ч.Сваляй червените очила! Време е!
Да бе ще ти ги харижа на теб да киризиш тумура 48 у Европа! :P Квото и да стане толкова си можем но продължаваме смело напред!САМО ЦСКА!!! :P  ;D

Ей, мама му стара, нямаш намерение да хвърляш тия пердета, и не ме хвърляй тук-там! Че 48-цата играха по мъжки от нашите, го видяха и по саите в Балкана, дет няма и телевизия!
Бъди здрав! Все ще прогледнеш някой ден!

gorog

Снощи нещо не ме свърташе, и не можах да заспя по график -8-8,30 вечерта!
Въртях се в леглото, кат обран поп в църква, но...пиздец! Станах, за да не преча на жената, и гледам часовника на печката-10,40 ч! Я! Я да видя, великолепията в синьо! Говорилнята им цяля седмица преди реванша, стигна до там, че щяха да трепят едновременно, барса, реал, псж и арсенал, вкупом! Гледам и не вярвам ни на уши, ни на очи! 3/0 за атиняните в 42 мин! Загасих тв-то и пак се увъртях в леглото! Лошо! Много словоблудство без покритие!
Сабале, къде 3,50 ч, станах, ча марковия ме подлуди с бягането си от стая в стая, заради бесният кикот на чакалите в дерето! Влизам в спортните сайтове, и що да видя! Трагедия дето и Шекспир не може да опише! Както писах на Тенев преди дни, всичките ни футболери са гола вода, независимо от фланелката по телесата им! Майкон, както винаги съм казвал е трагичен! Дупка в отбора! Защитниците, както и целият отбор се бяха одървили, и вината за головете е изцяло тяхна, с главно действащо лице Майкон/ ТоА и Цингре, дето всички ги искат и никой не взема/!
В заключение ще каже, това което винаги съм казвал-калпава територия, скапан футбол, икономика и самальоти и страйкъри на картинки със вече завишени цени! Да ни е честито, и веселието и всичко останало!
ЦСКА ще са курбан чорба, без продукти таз вечер! Гола вода!

gorog

Много мразя да съм прав! Таквоз ОФИ начукали на червените насред София, че чак мен ме боли четирибуквието!
Като им четох евентуалните противници, се сещам за левскарите преди 17-18 години га играха в ШЛ и завършиха с голова разлика 1 за сините и 18 за другите!
Червените, за мое съжаление, ше ги бият кат маче у дувар!
Янев вън от ЦСКА!

gorog

Супер! Добре, че се спаси от Крисия, че щеше да стене като баджанаците от уефскито и гришко тенесистчето:
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/nikola-colov-sbydna-mechta-veche-ima-superlicenz-za-formula-1-2464933

Статистика

Members
Total Members: 4736
Latest: stavrito
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 511061
Total Topics: 1917
Most Online Today: 490
Most Online Ever: 8646