Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Пиша дълго мнение, аха да го публикувам, нещо се скапва и край...

Започната от Ивайло Христов, 11.01.2012 г., 13:28 ч.

« назад - напред »

Ивайло Христов

И на мен ми се е случвало, затова имам препоръка към Стефчев а и не само.
Като ще пишете нещо по-дълго и важно, си отворете първо един текстов файл в Microsoft Word и го напишете там. После просто го копирайте от там във форума. И да стане гаф си го имате в Microsoft Word и можете да пробвате до безкрай.
Забележка: Все пак запишете си някъде на компютъра този текстов файл, за да няма "ох боли", ако да речем спре тока... ;D ;D ;D  По-честото записване (с дискетката от иконите или с комбинацията на клавишите Ctrl+S) дава по-голяма гаранция срещу синдрома "ако спре тока" или "ако компа нещо полудее". ;D ;D ;D
От браздата започва Родината!

velko

Цитат на: ivailo_hr - Модератор - 11.01.2012 г., 13:28 ч.
............отворете първо един текстов файл в Microsoft Word ...........
MS Word има функция за автоматично коригиране на правописа - ще развали стила на някои хора.  ;D ;D ;D
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

stanyanev

Цитат на: velko - 11.01.2012 г., 23:54 ч.
Цитат на: ivailo_hr - Модератор - 11.01.2012 г., 13:28 ч.
............отворете първо един текстов файл в Microsoft Word ...........
MS Word има функция за автоматично коригиране на правописа - ще развали стила на някои хора.  ;D ;D ;D
И "Лисицата" има такава опция за правопис. Сваля се добавка и ти подчертава грешките.
С. Янев

майор ТЕНЕВ

Правете следното:
Пиши няколко реда, маркирай текста и го копирай.
После продължаваш и пак копираш, докато копираш целия текст.
Ако нещо се скапе -пействаш запаметеното.

Ивайло Христов

Това също е добра и по-мързелива тактика, но няма защита срещу проблема "ако вземе да дойда тока", пардон да спре тока... ;D ;D
От браздата започва Родината!

майор ТЕНЕВ

Цитат на: ivailo_hr - 13.01.2012 г., 15:01 ч.
Това също е добра и по-мързелива тактика, но няма защита срещу проблема "ако вземе да дойда тока", пардон да спре тока... ;D ;D
Пак си остава...последното запаметено.

chekur/Барбов/

Ми пишете късо,сбито,с недомлъвки тогава.По този начин ще ни се развива и въобръжението докато четем..Пък може някоя кавга да стане-за разнообразие ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511115
Total Topics: 1917
Most Online Today: 2820
Most Online Ever: 8646