Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

до администратора

Започната от мл.с-т Любомиров, 17.03.2010 г., 18:57 ч.

« назад - напред »

brasna4a

Да ние жив и здрав Админа, че ни търпи глупостите  който правим понякога и ,че  направи този форум та да ни събере тук. А и ние да сме живи и здрави ,защото паметта и подвига и спомена за геройте дали животът си за  България трябва да остане  жив
Ст.матрос на боен пост 5.1.1

valdesidva63

Внимание

Получих това съобщение от моя позната учетелка и го публикувам тук за да ви предпазя

Кажи на всички от листа с контактите ти в Skype, да не приемат никой с
името "ivchetoo225" и "ivchetoo05" 'защото това е вирус който поврежда
целият хардуер! Задължително го предай на всички в листа с контактите ти,
защото ако някой от тях го приеме, ще зарази и теб автоматично. Предай го
дори и на хората които са извън линия!КОПИРАЙ ГО И ГО РАЗПРАТИ КАТО ТЕКСТ!!
В момента в мрежата се разпространява презентация на Power Point под
заглавие "Das Leben ist [UTF-8?]wunderschГ¶n", "Life is beautiful", "La vida
es bella".
/"животът е прекрасен"/. В никакъв случай не го отваряйте и веднага го
изтрийте!
При отварянето на това съобщение се появява текст "It is too late now, your
life is no longer beautiful", "Вече е късно, животът ти не е
прекрасен", "Ahora es tarde, su vi...da no es mas bella".
След това всички данни от компютъра ви изчезват, а човекът, който ви е
изпратил електронното писмо получава достъп до всичките ви данни, пароли,
информация и т.н.
Това е най-новият вирус, който се разпространява от събота вечерта. Никоя
антивирусна програма не може да го унищожи. Хакер на име "Life Owner" го е
пуснал с желание да унищожи колкото е възможно повече компютри.
Предайте това съобщение на колкото е възможно повече хора възможно най-бързо.

ranik56

Админ ,при  цялото  ми  Уважение  :  към Вас  , форума  и  участниците   в него   -  Моля    да  направите   
профила  на    г-н  Станислав  Станилов   " Видим  " -   /Активен  ,Неактивен / за  всички  участници     .
Мисля  ,че    искането  ми  е   сраведливо   . 

ranik56

Цитат на: stanislav73 - 27.02.2013 г., 19:16 ч.
Момчета защо искате да ми направите досието видимо :o >:( ;D ;) ;) ;) ;)
Не  се   притеснявай    Станиславе  ,   твоето  е  видимо   . ;)
Приятна  вечер  от  мен  ...  това е    просто   недоразумение    от Съвпадение   на   имена  .
Е  , освен  ,   ако  си  " елитен  ефрейтор " ...  ;)   абе  , карай  да   върви  . 
Извинявай  за     притеснението     .   :)   
Момчета  ,  не   забравяйте   Никога   ....Темата е  ... "до   Администратора "   ....ако   някой  е   адвокат  на  админ  -  да  се     обозначи  . 

Админ

Скъпи колеги!
  Искам само да припомня,че всеки един модератор след като му е гласувано доверие може да действа от името на админа и да го замества в определен вид задължения относно нормалната работа на форума!Това е един вид представяне при невъзможност на админа,ако искайте го наречете и адвокатстване!
На efr_stanilov и ranik56 бяха отнети модераторските права защото позволиха един техен спор да стане публично достояние което не смятам за правилно.Високо ценя положеният от тях труд и усилия  за да има форумът днешният вид.

красимир_ванков

Другари граничари  , не пропускаме да се кълнем в Левски , в което няма нищо лошо , но се случва да не спазваме завещаното от него :.....За едно дело , работим байо , кажи ми ти кривиците , да ти кажа аз твоите , па да се поправим  и да вървим напред ..... Та така , има над какво да се замислим . Нека да се държим за онова , което ни обединява , а не за това , което ни разделя .
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

ranik56

Цитат на: admin - 28.02.2013 г., 14:48 ч.
Скъпи колеги!
  Искам само да припомня,че всеки един модератор след като му е гласувано доверие може да действа от името на админа и да го замества в определен вид задължения относно нормалната работа на форума!Това е един вид представяне при невъзможност на админа,ако искайте го наречете и адвокатстване!
На efr_stanilov и ranik56 бяха отнети модераторските права защото позволиха един техен спор да стане публично достояние което не смятам за правилно.Високо ценя положеният от тях труд и усилия  за да има форумът днешният вид.
Приемам  нещата     такива  ,каквито  са    -   Радвам се  ,че     админ   постъпи      Справедливо   .
Нямам  причини   да  се  срамувам  от   досегашното   си  участие     ...  нататък  - Времето  ще   каже   своето   . 

Админ

Цитат на: жицата - 28.02.2013 г., 15:16 ч.
Уважаеми Админ, не внасяте яснта!къф е би проблемот и далище ге възстановите на съответните позиции и ако Да поради что , и ако Не -тоже поради что!
Написах го хумористично ,за де не изглежда толкова сериозно колкото е в действителност!! поздрави, приятелю!
Господин жицата!
     Не смятам,че въпросният спор както и последващото мое решение ви касаят по какъвто и да е начин.
       На този етап не смятам да им възстановявам модераторските права.
         За в бъдеще ще си отбележа да Ви изпращам всяко мое решение относно форума и да го съгласувам с Вас!
           Форума не е ИНКВИЗИЦИЯ но май като такава заприличват постоянните Ви напъни да сте във всяка тема коректор което не ви прави чест.
Още веднъж ще помоля ,прочетете внимателно правилата на форума!

ranik56

Цитат на: нешо - 28.02.2013 г., 15:30 ч.
Абе, я направо публикувайте въпросния спор, щото ние с дедо Жичко сме го упущили ::) ;D ;D.

efr_stanilov

Другари граничари, що не си чешите клавиатурите в отредените за целта места, ами отново забатачвате темата, която благодарение на празнописци отдавна беше позасрана? :)
Е па, върнете се назад, почетете, поопреснете си спомените, вместо да се намирате на работа ....

Другарю Раденко, сега, като светя в яркозелено, грея ли те, топля ли те, що ли?
туй ли ти беше най-големия зор - Защо не съм осветен?
Покрай тези си терзания май ти се е изветрило от главата едно от правилата - че никой не може да дава акъли на администрацията по ръководството на форума и да прави предложения относно друг член. Конкретните докладвания се извършват с функцията "Докладвай" и там само отиваш, за да натопиш другарче, а не да предложиш обесването му или удавянето му. Как ще се отнесе администрацията с докладван коментар или с пряко оплакване от държането и писанията на някой - това си е само нейно решение!
Не бих си губил времето да разяснявам точно на теб тези правила - очаква се да ги знаеш. Бяха ти поверили длъжност и функция в обществен форум, разчитайки на безпристрастие и вроден талант за внасяне на ред. Оказа се, че таланта ти е първосигнален: като тръгнеш се давиш, борбата ти е не да се спасиш, а да потопиш още някой. Простено ти е ...

Мили ми другари, да ви споделя мнението си за моментното състояние на форума, става ли?
Този град плаче за шериф!
:-*

п.п.
И конкретно: Имах удоволствието да кажа на тогавашния колега модератор, че неграмотни хора нямат право да коригират писанията на другите, дори те да са по-неграмотни от тях. Както и да му напомня с действия, че когато ние искаме другите да спазват правилата, то трябва да сме и пример за това - съответно изтрих нескопосани негови коментари в тема "Хумор". За уточнение: Лично на него съм му отговарял защо трия от "Хумор" всичко, което не е чиста смешка. Защото искам, когато ми се присмее, да влезна там, да прочета поредната смешка(стара или нова) и да си се похиля пред монитора. А не да намеря поредното българско: "Аз тоя го знам, обаче по друг начин ..." или подобни нескопосани коментари. Но човека се оказа едно без чувство за хумор, второ тънкообидчив, трето леко злобничък, четвърто несъобразяващ се с правилата - че трябва тези неща да се обясняват помежду хората на ЛС, както и още ... Абе, кво ли си губя времето? Кой разбрал, разбрал ...
Четири месеца и пет дена във форума има мир - мен ме няма. ;)
Моля ви, не ме разлайвайте, за да не почна и да хапя! 8)

ranik56

"Другарю Раденко, сега, като светя в яркозелено, грея ли те, топля ли те, що ли?
туй ли ти беше най-големия зор - Защо не съм осветен?"

Господин  Станилов  . Вашето   участие  във  Форума   перестана  да  ме  интересува  ,  още  преди   два  месеца  ...да  , Доволен съм   ,че   вече  всички Ние  - Ви  виждаме  .
Моля  , прочетете  внимателно  в   Съобщенията     си   ...  Кой  ,точно     раздава  "безплатни  съвети 
на  админ  "   и  какви  точно  .  / на  Рожденния  си  ден / .   
Нищо  лично  ....продължавайте  да   пишете     в  Лайнарския   си  Стил  .

Ха  ха  ..  тънкообидчив, трето леко злобничък,    Чети   си   писаниците     бе  Човек  .
Изтрих    един  единствен  твой   коментар     в  неподходяща   Тема   ...  и  ти   превъртя   . 
Не знам  ,  дано    да  не  работиш   с  хора    и  дано  от  теб  ..  да  не    зависи  Бъдещето    им  .     

Не   забравяйте    г-н Станилов   ,че   нещата   винаги  трябва    да  се  наричат  с  Истинските  им  имена  .
Аз  не  съм  Ви   " Топил "  ... Директно   - Поисках    Отстраняването  Ви    от Модераторския  Екип  -Защото    се   С А М О З А Б Р А В И  .
                                                                    Айде    стига   че  ми   писна   на   Дедовия  от  Теб .

красимир_ванков

Еххх , не трябва така . За граничари  не прилича . Не вземам страна , щото не знам толкова , колкото трябва да знам , за да взема отношение . Пък и едва ли е задължително всеки да взема отношение за всичко . Единствено само се чувствам неловко , когато двамина побратими , стари граничари  , се счепкват за нещо , което може да се потуши окло добрата дума и ..... 50 грама  . Разбира се  , грамовете са шега , метафора , но доброто граничарско възпитание друго повелява . М'чи  , що не ви пиша един наряд довечера заедно а ? К'во , ше се гърмите ли ? А ? Тамън сега се чете боен разчет .... И нещо друго - както и да ме изкоментирате , няма да се обидя , напротив , чакам .....  подавам ръка , една към ...... и една към .... Ако ще я докараме до там , че да не можем да седнем  на една маса , 'що ни е нашия форум ? Може и да съм "пресолил чорбата" , коригирайте ме .   
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Админ

ПРАВИЛА НА ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ!                                                                                                         

2. Администратора и модераторите на сайта не се задължават и запазват правото си да не отговарят на всички запитвания или оплаквания публикувани в този форум. Тъй като информацията, която се публикува във форума е публична, ако въпросът ви е с приоритетна важност, очакваме от ваша страна сериозно отношение, като с това имаме предвид да подадете въпроса или оплакването лично до нас, на адрес или по електронната поща.

3. Участниците във форум ,,Граничарите на България" са длъжни да спазват добрия тон и да уважават чуждото мнение.

5. Не се допускат публични нападки и разрешаване на междуличностни конфликти във виртуалното пространство на форума.

6. Желателно е да се обсъжда само по зададената тема, както и да се пише според тематиката на дискусионния форум.

efr_stanilov

Че като не те интересувам - що се занимаваш с мен ... :)
Спазвайки добрия тон и уважавайки твоето мнение(т.3) искам да ти отговоря, че ако аз съм се бил самозабравил, то на теб проблема ти е, че не можеш да се САМОЗАПОМНИШ!
Може и да ми е "лайнарски стила", ама барем е от по-честички лайна, за разлика от твоите редки дрисканици по форумните полета ...
Без да те нападам (т.5) се опитвам да се отбранявам, тъй като аз не участвам повече от четири месеца в дискусии тук, но явно сърбежът на определени места те кара да се чешеш публично с моята особа. Вероятно причината е, че ти липсват някои момчешки атрибути с които да си играеш сам, та за туй се чудиш с какво да се занимаваш, опитвайки се да привлечеш внимание.
Нямам какво да деля с теб(т.5). Вече за мен не си от хората за които бих допуснал, че правят някои неща просто по инерция - при теб инерцията е толкова силна, че нямаш спиране, тъй че мога да те пропусна спокойно да си фучиш по твоя си път.

Админ - сори, ама тази тема не е твоята отдавна. Тая си е тема за рев, цирикане и квичене. Та и за туй, аз тука така ...(т.6). Ако не се вписвам в тенденциите на развитие на форума, то шалтера представлява едно тикче, което поставяте срещу ника ми и проблемите изчезват.

Краси - форума е много по-весел, отколкото четеш в тази тема.
Просто в момента съм за малко тук и тъй като не си пия хапчетата редовно (според друг един екземпляр, който поради липса на думи обикновено подкрепя разни неща, отнасящи се до мен с простичкото "+100" - визирам Стефчев), то звучим малко неприлично в иначе милата дискусия със съседа по застава.

ranik56

Цитат на: efr_stanilov - 28.02.2013 г., 22:37 ч.
Че като не те интересувам - що се занимаваш с мен ... :)
Спазвайки добрия тон и уважавайки твоето мнение(т.3) искам да ти отговоря, че ако аз съм се бил самозабравил, то на теб проблема ти е, че не можеш да се САМОЗАПОМНИШ!
Може и да ми е "лайнарски стила", ама барем е от по-честички лайна, за разлика от твоите редки дрисканици по форумните полета ...
Без да те нападам (т.5) се опитвам да се отбранявам, тъй като аз не участвам повече от четири месеца в дискусии тук, но явно сърбежът на определени места те кара да се чешеш публично с моята особа. Вероятно причината е, че ти липсват някои момчешки атрибути с които да си играеш сам, та за туй се чудиш с какво да се занимаваш, опитвайки се да привлечеш внимание.
Нямам какво да деля с теб(т.5). Вече за мен не си от хората за които бих допуснал, че правят някои неща просто по инерция - при теб инерцията е толкова силна, че нямаш спиране, тъй че мога да те пропусна спокойно да си фучиш по твоя си път.

Админ - сори, ама тази тема не е твоята отдавна. Тая си е тема за рев, цирикане и квичене. Та и за туй, аз тука така ...(т.6). Ако не се вписвам в тенденциите на развитие на форума, то шалтера представлява едно тикче, което поставяте срещу ника ми и проблемите изчезват.

Краси - форума е много по-весел, отколкото четеш в тази тема.
Просто в момента съм за малко тук и тъй като не си пия хапчетата редовно (според друг един екземпляр, който поради липса на думи обикновено подкрепя разни неща, отнасящи се до мен с простичкото "+100" - визирам Стефчев), то звучим малко неприлично в иначе милата дискусия със съседа по застава.
Хайде ,  хайде ...лягай  си   ,че   май     Асковската      не   прощава   

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511115
Total Topics: 1917
Most Online Today: 2820