Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Нашата униформа - тениски "Граничарите на България"

Започната от anton, 08.10.2010 г., 12:20 ч.

« назад - напред »

anton

Отварям тази тема, и очаквам вашето мнение.

anton

Като начало Модераторите и админа да си кажат тежката дума. Първата тениска е вече при Иво. Мога да направя и на всички които пожелаят. За следващата среща да сме с униформа. ;) Поздрави на всички.

Ивайло Христов

Да, тениската е добра, а цветът е граничарско зелено.
Може да се дискутира върху дизайна и надписите.

На моята тениска е отбелязана с точка и надпис София - градът в който живея. Въпросът е, дали да се отбелязва градът за всеки който иска тениска или не. Или пък това да е според желанието на всеки.
От браздата започва Родината!

efr_stanilov

anton

anton

Цитат на: gzo - 08.10.2010 г., 13:27 ч.
Виж ми аватара !
Ей такова изображение искам да е на мястото на кучешката глава, естествено на фона на границата. Ако ти трябва по-качествено изображение ще помоля колегата super mystere да направи такова на една от неговите марки, че май само там съм го виждал.
8)
Ще трябва да го видя. Възможное да се направи и това.

vulcho69

Супер идея приятели.Не можели по поръчка за всеки индивидуално с точка да е отбелязана заставата на която е служил.

anton

Отбелязвянето на градът е по местонахождението на всеки от форума. Отбелязването на заставата ще е по контура на картата, за това мисля че няма да стои добре.

vulcho69

Добре съгласен съм но главата на кучето трябва да семести в този проект тя заема поне една две области от страната

dobrev621

На мен ми хареса пьрвият вариянт.Ако е от ТЬРНОВО или ГАБРОВО кьде ще местите главата на кучето.
GSM-0887655071

anton

vulcho69

Браво супер е. Мисля, че това е наи добрич вариант.

Ивайло Христов

Цитат на: anton - 08.10.2010 г., 14:00 ч.
...Отбелязването на заставата ще е по контура на картата, за това мисля че няма да стои добре.

А и тези, сменили по няколко местослужения ще светят като коледни елхи с по няколко точки.
А и местенето на кучето из картата ще направи тениските по-малко "униформени". Важна е символиката - граница, човек с автомат, куче и т.н.
От браздата започва Родината!

chekur/Барбов/

Идеята ми харесва,още повече че е с куче защото бях водач.Това за лятната униформа-за зимната ще изпратя едно копче да ми зашиете един балтон на него пак с куче ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

chekur/Барбов/

Хей  "Джо",много поздрави от Джими Хендрикс ;D.За мен най важен е надписа "Граничарите на България"-искам го на гърба с 30мм букви!!!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823