Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тема за празни приказки(Или къде да си чешем езиците за щяло и нещяло)

Започната от zmiori, 10.09.2020 г., 21:08 ч.

« назад - напред »

gorog

Добро утро!

На Димчо-морген и дано да му е и гутен! На други божур, калимера/въпреки, че Райко още не се е показал/!
С една дума- мараба, по български табиет!

Пожелавам ви лек и приятен ден!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гринго

От цялата дандания най-ми харесва финалния марш ,прощаването на славянката...сега разбирам че мелодията е написана в чест на Българската Майка изпращаща сина си на война
Текстовете към марша са писани в по късен етап съобразно условията....
Но без музиката другото е просто едно стихотворение!!!
А Добро утро ,че чакам да завали ...може би
Хубав ден ....е всеки ден в който като си отвориш едното око и ти се иска.....да отвориш и другото бря
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

gorog

Цитат на: гринго - 10.05.2026 г., 07:10 ч.От цялата дандания най-ми харесва финалния марш ,прощаването на славянката...сега разбирам че мелодията е написана в чест на Българската Майка изпращаща сина си на война
Текстовете към марша са писани в по късен етап съобразно условията....
Но без музиката другото е просто едно стихотворение!!!
А Добро утро ,че чакам да завали ...може би
Хубав ден ....е всеки ден в който като си отвориш едното око и ти се иска.....да отвориш и другото бря

С голям зор, или лесничко, кат капандура на мансарда!?

Не се ли изваля при вас?  Вчера сабале, кат ме заплющя при Козаревец, та спря малко след Витиня, къде Жерково!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

Охоооо! Много писател, бе братчета?!

Пък се питаме, що Форума умира!?

гущер

gorog

гринго

А събудихме се  малко зор със ставането ама ,нейсе ще свикна май....или юни коой- да ти каже
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

петков

:(  Едно и също, всеки ден! Даже и доайенът Барбов си бил шута от тука! И как иначе, то като гледам, само граничарски теми се дебатират, даже едно ,,добро утро" няма!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

uestli1

Цитат на: петков - 11.05.2026 г., 15:00 ч.:(  Едно и също, всеки ден! Даже и доайенът Барбов си бил шута от тука! И как иначе, то като гледам, само граничарски теми се дебатират, даже едно ,,добро утро" няма!
Кът на границата,едно и също всеки ден! :)  Търчи у Фейса, там сигурно е по-интересно! ;)  ;D

gorog

Цитат на: петков - 11.05.2026 г., 15:00 ч.:(  Едно и също, всеки ден! Даже и доайенът Барбов си бил шута от тука! И как иначе, то като гледам, само граничарски теми се дебатират, даже едно ,,добро утро" няма!

Като знам какво се случва у Фейсо ви, все за граница си говорите, га че ли?! ???
А, Барбов, а ти много добре знаеш, си напусна сам! Никой не го е гонил!

fierce

Ич даже не е напуснал!Уж щеше да си затрива профила още миналата година, ама само уж! Тука си е и от време на време надзърта! ;D
Последно активен:22.04.2026 г., 14:44 ч.
105 на ,,Чавдар"

петков

Цитат на: gorog - 11.05.2026 г., 18:05 ч.

Като знам какво се случва у Фейсо ви, все за граница си говорите, га че ли?! ???

кажи ,,добро утро" бе, граничарю!  ;D  ;D
А колкото до Барбов, ...то и Стефчев никой не го е гонил, просто е, и двамата избягаха, явно имат непоносимост към някого, досети се към кого!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

gorog

Цитат на: петков - 12.05.2026 г., 05:16 ч.
Цитат на: gorog - 11.05.2026 г., 18:05 ч.

кажи ,,добро утро" бе, граничарю!  ;D  ;D
А колкото до Барбов, ...то и Стефчев никой не го е гонил, просто е, и двамата избягаха, явно имат непоносимост към някого, досети се към кого!

Добро утро, школник Петков!

Барбов, какви непоносимости има не знам!? Това е негов личен проблем!
Стефчев, разказа ли ти как преди няколко месеца му спасих живота, седмица или две след инфаркта! На човека, който тук написа, да внимавам как ходя по улиците на квартала, че всичко може да ми се случи! Човек в безпомощно състояние на улицата, пред бръснарницата, където е влязъл да се подстригва! Човекът, на който никой не обърна внимание, дори съседите ни! Стефчев с кръвно 50/30, аритмия и ускорен пулс над 100! Спешна помощ не дойде! Наливах го със солена вода за да вдигна кръвното му! В случая ми помагаше  Огнян Драганов, вече бившия директор на операта в СТ. Загора, а водата я носеше Елена от кафето, дето Вальо редовно си пие кафето! Когато дойде Гергана, Вальо беше с кръвно 90/60! Сами отидоха в "Пирогов"! Отказаха да ги заведа при моите доктори! И това моето  не е героизъм, а най обикновена човещина!
Мога да ти припомня и още весели случки, от живота във Форума, случващи се на Джимара, на Тенев! Подкарахте всичко живо, което не ви е угодно, и по ваша мярка!
Никой от тук, все още присъстващите не виновен, за случилото се във Форума! Никой!

Бъди здрав!

"Казвам всичко, което мисля, но не казвам всичко, което мисля!"  Имануел Кант

gorog

Добро утро, момчета!

Ударили ви порой, градушка, или друго отмъщение на Майката Природа?

При нас беше спокойно! Тихо, и приятно топло в момента!

Лек и приятен ден!

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509894
Total Topics: 1913
Most Online Today: 250
Most Online Ever: 8646