Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тема за празни приказки(Или къде да си чешем езиците за щяло и нещяло)

Започната от zmiori, 10.09.2020 г., 21:08 ч.

« назад - напред »

гринго

Мокро е по хасвалта ;D  ;D ...гаче ли е валяло
И пейката пред блока и тя мокра,няма човек де да седне да рече едно Добро утро ....на друго не сядам щот тъй  ;D  ;D
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

vigi

Все си мисля, че идеята на форума е да среща приятели, да пази паметта за загиналите граничари и да връща спомените! Вярно, че всички сме различни, но ни обединява една обща кауза!
И тъй като всичките сме различни, се предполага, че и големината на пишките е различна! Само, че има малки пишки с големи топки и големи пишки с малки ташаци. Няма смисъл да си мерим нещо, което е субективно. Май така сами си развиваме "алергии"?
Ха, добро утро!
Мисля, че успях да се изразя на разбираем български език.
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

гущер

Цитат на: vigi - 12.05.2026 г., 08:43 ч.Все си мисля, че идеята на форума е да среща приятели, да пази паметта за загиналите граничари и да връща спомените! Вярно, че всички сме различни, но ни обединява една обща кауза!
И тъй като всичките сме различни, се предполага, че и големината на пишките е различна! Само, че има малки пишки с големи топки и големи пишки с малки ташаци. Няма смисъл да си мерим нещо, което е субективно. Май така сами си развиваме "алергии"?
Ха, добро утро!
БСП-та майна  ;) А,добро утро  :)

gorog

Цитат на: vigi - 12.05.2026 г., 08:43 ч.Все си мисля, че идеята на форума е да среща приятели, да пази паметта за загиналите граничари и да връща спомените! Вярно, че всички сме различни, но ни обединява една обща кауза!
Ха, добро утро!

Васе, въпреки, че тия, с малките пишки и спаружените топки, съсипаха форума, не означава, че трябва и ние, останалите тук да се предаваме! Те да си мерят нюню-тата у Фейсо пък ние тук, докато Николай ни осмърти ще си битуваме!
Комплексарите си мерят израстъците, не ние!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

Цитат на: гущер - 12.05.2026 г., 10:28 ч.
Ха, добро утро!
БСП-та майна  ;) А,добро утро  :)

Димчо, не е до БСП-та, а до манталитет!

Както каза, някога, един велик съфорумец- такъв ми е манталитета-селски! Само дето обиди хората от село!

И, ето още нещо от Кант: "Злият човек не може да бъде щастлив, понеже оставайки сам със себе си, той остава заедно със злодей."
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гущер

gorog

Цитат на: гущер - 13.05.2026 г., 10:26 ч.Добро утро  :)

Здрасти!

Попътувахме с жената, както Никиту, за да поработя, пък то кво, днес и утре според "магьосниците" ще мързлувам!
И това е добре! Мързелуването, де!

гущер

gorog

Цитат на: гущер - 14.05.2026 г., 15:12 ч.А,добър ден от мрачна Австрия  :)

Натисни ключа, та да ви светне, бре!

Здравейте на всички, макар и малцина останали във Форума и не избягали в сектата!

гущер

Ще спинкам в Хърватия,много подредено тука бе  :o Сливовицата е одобрена...

gorog

Гутен морген, майне либе фройде, и на теб пътешественико, Димчо!

Днес местната флора и фауна, ще се радва на чудесно време! Кукувица кука нейде, а останалите сладкопойни пернати, и пригласят! Лястовичките под стрехата още хъркат доволно!

Партенките изпрах снощи, и вече са сухи и готови за днешните приключения! Ще събирам сеното, за конете, да си хапват зимъс! Кучето е нахранено и иска да излизаме наряд, но днес ще сме РГ! Така разпореди снощи, на бойния разчет, Командира! Ще трябва да събера и малко горска пръст за новите и китки! Некъв рододендрон с огнено червени цветове!

Лек ден момци! Днес все пак е петък, и внимавайте да не предобрите манджата!

гущер

stanyanev

Добър вечер !
Аз понеже съм див селянин, мога да ви се похваля, че вече имам завръзи на доматите, краставиците и тиквичките вървят във фурната вече втора седмица - не зная колко евро  са на пазара. Вече ям от черешата череши за 30 евро килограма. Скоро ще втасат и джанките за 35 евро килограма, после идват чушките и т.н. Богат съм на време спокойствие и здраве .
Да живей живей труда !
Хайде и със здраве !

С. Янев

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946