Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

За Истинските Приятели!

Започната от Niki_vd, 10.08.2011 г., 16:34 ч.

« назад - напред »

velko

Цитат на: hala_peta - 15.09.2011 г., 23:31 ч.
комшу-голяма панта си бил.защо искаш да биеш човеците.
Ти ела на Коледната среща - ще ти стане ясно най-добре :)
(Само Халата, без водоноската :) :) :)  )
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

velko

Цитат на: Niki_vd - 16.09.2011 г., 12:25 ч.
Цитат на: velko - 16.09.2011 г., 05:08 ч.
Цитат на: hala_peta - 15.09.2011 г., 23:31 ч.
комшу-голяма панта си бил.защо искаш да биеш човеците.
Ти ела на Коледната среща - ще ти стане ясно най-добре :)
(Само Халата, без водоноската :) :) :)  )
Е ако направим срещата отново във ,,Воден камък" май ще да е най добре да дойде и с водоноската ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
В такъв случай рябва да намерим някой, който ще носи и ... сапунката  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

velko

Цитат на: hala_peta - 17.09.2011 г., 20:02 ч.
нещо са ебавате с мен ама ще напълня 10 тона вода и ще ви видя аз тогава ;D
Нали само 8 тона събира "овлажнителят" ?  ;D ;D ;D

velko

доктора

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 17.09.2011 г., 21:14 ч.
Не му вярвай той само така си говори, що не отидеш в Пловдив в зоопарка да чуеш какви легенди се носят, добре че ми е приятел, иначе лошо пише, добре е че имам толкоз приятели от власта
Абе Вальо,ти не си ли чул приказката,че таралеж за възглавница и полицай за приятел не ти трябват!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

velko

Момчета, хайде да се местим в "Темата на Стефчев", че тука много оспамихме.

valdesidva63

Днеска сутринта се загледах в Пощенската кутия и гледам че има нещо.Викам си- Пак накоя призовка,щото няма кой да ми праща нещо.И гледам покана за колет.Брейй си викам кой ли ще ми праща колет/Даже си помислих да не е някой закъснял от войнишкото време/  ;D Отивам в пощата вземам пратката отварям я и:Яаааа гледам книга"Охраната на Държавните граници и новия световен ред"от Владко Иванав.Разлиствам я а вътре бележка. Четири думи" Здравей Валка.Здравей ПРИЯТЕЛЮ! Изпращат ми тази книга като подарък към мен и цялато ми семейство с най добри пожелания.

А от долу скромен подпис: НИКОЛАЙ/ БАРКО/.

Искрено ме развълнува Барко благодаря ти приятелю за подаръка.Ти си един ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ

chekur/Барбов/

Когато се видяхме за пръв път с Барко на летището също ме изненада с подарък-за мен по разбираеми причини не с книга защото аз съм човек на възраст и съм изчел почти всичко :-\ включително и Винету ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 18.01.2012 г., 19:02 ч.
Когато се видяхме за пръв път с Барко на летището също ме изненада с подарък-за мен по разбираеми причини не с книга защото аз съм човек на възраст и съм изчел почти всичко :-\ включително и Винету ;D
Ама пак нещо със 700 страници ще да е било. :)

chekur/Барбов/

ЦитатАма пак нещо със 700 страници ще да е било
Да,леко четиво-прелистването става с чаша ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

valdesidva63

Цитат на: chekur - 18.01.2012 г., 22:24 ч.
ЦитатАма пак нещо със 700 страници ще да е било
Да,леко четиво-прелистването става с чаша ;D

И е много интересна и за четвърти път я чете.Много му харесва главния герой. ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

chekur/Барбов/

ЦитатМного му харесва главния герой
Всъщност в случая той е единствен но с напредване на страниците се превъплащава в най-различни образи ;D.И най-хубавото е ,че "съдържанието"може да се допълва и четенето да продължава до безкрай ;D
Наздраве приятели,наздраве наборе!

Barko

Цитат на: valdesidva63 - 18.01.2012 г., 17:36 ч.
Днеска сутринта се загледах в Пощенската кутия и гледам че има нещо.Викам си- Пак накоя призовка,щото няма кой да ми праща нещо.И гледам покана за колет.Брейй си викам кой ли ще ми праща колет/Даже си помислих да не е някой закъснял от войнишкото време/  ;D Отивам в пощата вземам пратката отварям я и:Яаааа гледам книга"Охраната на Държавните граници и новия световен ред"от Владко Иванав.Разлиствам я а вътре бележка. Четири думи" Здравей Валка.Здравей ПРИЯТЕЛЮ! Изпращат ми тази книга като подарък към мен и цялато ми семейство с най добри пожелания.

А от долу скромен подпис: НИКОЛАЙ/ БАРКО/.

Искрено ме развълнува Барко благодаря ти приятелю за подаръка.Ти си един ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ
Радвам се,че си получил пратката.
Бъди здрав приятелю. :)

Ивайло Христов

Валдес, подаръкът е за "наказание", че не можа да се видиш с Барко, когато скоро го игра учебен нарушител в София... ;)  Вина че не можа да се видиш с никой друг от "Кривата" отчасти имам и аз, защото толкова бързах към участъка на задействието, че не съобразих да викна подкрепление... ;D ;D ;D

Сега сериозно - такива чудеса могат да се случат само между истински приятели в този прекрасен форум!
От браздата започва Родината!

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292