Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Търся да закупя книгата "Ръководство по следотърсачество".

Започната от C-100 CKALA, 26.06.2025 г., 11:53 ч.

« назад - напред »

C-100 CKALA

Здравейте и поздрави за вашият форум който е наистина история и традиция. "Колега" съм, да започна с това. Интересува ме дали някой случайно от вас има (сигурен съм, че я има) книгата "Ръководство по следотърсачество". Знам, че е кът и повечето си я пазят, но аз претенции към цена нямам. Досега съм купил много литература относно гранични войски и обичам да чета такава литература. Дори и колекция съм направил. Ще се радвам много, ако някой я има за продан. Поздрави.

красимир_ванков

Цитат на: C-100 CKALA - 26.06.2025 г., 11:53 ч.
Здравейте и поздрави за вашият форум който е наистина история и традиция. "Колега" съм, да започна с това. Интересува ме дали някой случайно от вас има (сигурен съм, че я има) книгата "Ръководство по следотърсачество". Знам, че е кът и повечето си я пазят, но аз претенции към цена нямам. Досега съм купил много литература относно гранични войски и обичам да чета такава литература. Дори и колекция съм направил. Ще се радвам много, ако някой я има за продан. Поздрави.

Онази, с жълтите корици ли? И има илюстрация КСП и малко линейна част?. В класното имах десетина бройки, ама тогава кой ти е мислил какво има да се случва?
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

C-100 CKALA

Да, за същата става въпрос. Имало е бройка в книжен пазар, но разбира се е купена.....

Статистика

Members
Total Members: 4704
Latest: Iliya daskalov
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509444
Total Topics: 1909
Most Online Today: 180
Most Online Ever: 1898