Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата

Започната от Ивайло Христов, 11.06.2025 г., 23:51 ч.

« назад - напред »

Ивайло Христов

Отварям темата с ясното съзнание, че тя може би ще остане празна от истинско съдържание по същество, а най-вече от снимки.
Фейсбук групите не се броят, дори не ги и гледам, щото там всичко е ден до пладне в бозата.
И оправданията, че телефоните са виновни, за да няма снимки тук, също не важат.

Как не се намери барем един да напише два реда, стои ли паметника под Саръ бурун, стои ли звездата на него? В селото е ясно, в кръчмата също... За тези, които не сме били там де, ми е мисълта.

Въобще какво стана с тоя форум?
От браздата започва Родината!

красимир_ванков

Цитат на: Ивайло Христов - 11.06.2025 г., 23:51 ч.
Отварям темата с ясното съзнание, че тя може би ще остане празна от истинско съдържание по същество, а най-вече от снимки.
Фейсбук групите не се броят, дори не ги и гледам, щото там всичко е ден до пладне в бозата.

Как не се намери барем един да напише два реда, стои ли паметника под Саръ бурун, стои ли звездата на него? В селото е ясно, в кръчмата също... За тези, които не сме били там де, ми е мисълта.

Иво, понеже съм с повредена ходова част, до паметника горе не се качих. Много време би ми отнело и няма кой да ме чака. "качвам" тези три снимки. Може и други да са се качили, но няма следа в дигиталното пространство. Отговарям на призива ти, дано и други да се отзоват.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

красимир_ванков

Нещо се бъгна пущината, другите две снимки не се появиха. Втори опит.
0988 869 514

красимир_ванков

И третата снимка. Бактън от тоя Росен Мусков.... сякаш е слънце, та грее от всякъде....
0988 869 514

цапар

Въпрос, който през последните две години си задавам непрекъснато и според мен отговорът, лично мой, не ангажирам с него никого Тук, е: стана това, което нямаше как да не стане откакто ГМ участваше, подминаваше или уклончиво и пристрастно реагираше на политическите изказвания, дърления, задявки, пристрастия, двусмислия, обиди, подигравки и цинизми спрямо политически партии и лица, държави и държавни ръководители. Темата за войните е отвратителна, на няколко пъти призовах да се заключи - ни вопъл, ни стон, като израз па протест в нея не написах нито ред. Коментари, изказвания, публикации, майтапи, подигравки и подмятания с политически оценки и пристрастия наводниха всички теми и бяха ежедневие и продължават да са.
Не, вината не е основно и само на ГМ, във всеки един от нас е защото не успяваме да се спрем и самоконтролираме пред желанието да си кажем мнението, отговорим или репликираме по начин, несъобразен с основната идея и същност на форума - откриване на хора, с които сме отбивали войнишкия си дълг като Граничари, почитане паметта на героите и събитията, поддържане на паметниците и ВЗАИМОПОМОЩ.
Не съм против темите, в които ежедневно се пише, те са нужни и е видно, че чрез тях се подържа общуването и контактите, а и форумът все пак мъждука.
По темата: ето снимки от поклонението таза година в Сапарева баня и махала Егреците на с. Стефаново:
Child in Time

uestli1

Под среща разбирам тази в Свиленград ,Иво.От там ни вопъл ,ни стон, засекретена е ! ;D Иначе има снимки от съществената част а именно поклонението пред тримата герои граничари в с.Вълче поле!

http://granichar.org/forum/index.php/topic,5.210.html

гущер

Цитат на: цапар - 12.06.2025 г., 12:47 ч.

Въпрос, който през последните две години си задавам непрекъснато и според мен отговорът, лично мой, не ангажирам с него никого Тук, е: стана това, което нямаше как да не стане откакто ГМ участваше, подминаваше или уклончиво и пристрастно реагираше на политическите изказвания, дърления, задявки, пристрастия, двусмислия, обиди, подигравки и цинизми спрямо политически партии и лица, държави и държавни ръководители. Темата за войните е отвратителна, на няколко пъти призовах да се заключи - ни вопъл, ни стон, като израз па протест в нея не написах нито ред. Коментари, изказвания, публикации, майтапи, подигравки и подмятания с политически оценки и пристрастия наводниха всички теми и бяха ежедневие и продължават да са.
Не, вината не е основно и само на ГМ, във всеки един от нас е защото не успяваме да се спрем и самоконтролираме пред желанието да си кажем мнението, отговорим или репликираме по начин, несъобразен с основната идея и същност на форума - откриване на хора, с които сме отбивали войнишкия си дълг като Граничари, почитане паметта на героите и събитията, поддържане на паметниците и ВЗАИМОПОМОЩ.
Не съм против темите, в които ежедневно се пише, те са нужни и е видно, че чрез тях се подържа общуването и контактите, а и форумът все пак мъждука.
По темата: ето снимки от поклонението таза година в Сапарева баня и махала Егреците на с. Стефаново:
Не можем да спорим без да се наричаме какво ли не,или да се сърдим,но това е така и в другия ми форум,който е съвсем различен от този.
Според моя,вече (броя звездичките   ;) ) осем годишен опит в два форума всички теми,включително и за войната(и в другия е забранена!) трябва да ги има,но да се дърпат ушите на пишещите.И понеже дърпането е свързано със загуба на много лично време на модераторите,а и членовете не се сапикасват се забраняват.
За мен основната причина за замиране на форумите са социалните мрежи,там явно е по-лесно и лафа става там.
Явно трябва да се върви напред,въпреки ,че нямам намерение в близкото бъдеще да имам социална мрежа,така че ще си лафим тъдява  ;D

красимир_ванков

Рядко се появявам в кадър. От последната национална среща събрах и подредих 49 снимки. Предлагам ви 5-6 от тях.
0988 869 514

красимир_ванков

На връщане към Свиленград положихме китка и на граничар-чешма накрай Сива река
0988 869 514

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509700
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273