Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В СРЕЩАТА СВИЛЕНГРАД 28-30.03.2025 Г

Започната от velko, 28.01.2025 г., 17:36 ч.

« назад - напред »

fierce

Цитат на: Мусков72 - 30.01.2025 г., 20:56 ч.
Има и къща за гости,ама трябва да се чете!!!Там има места.А разбирачи, които не съм виждал,да си траят у Русе!
да видим:Модераторът
ЦитатТрадиционната пролетна среща на форум «Граничарите на България» за 2025 г. ще се проведе , от 28 (петък) до 30 (неделя).03.2025 г. в гр. Свиленград.
Подробности за програмата на събитието ще бъдат публикувани по-късно.
Подробностите за условията и записването ще бъдат обявявани тук, своевременно.

Записването на желаещите да участват в Срещата ще става само тук, в тази тема!
Задължително обаждане до Мусков преди записване за хотела липсва в изискванията!

Ало балоните, нито си ми на годините, нито на чикиите, дръж се прилично, когато си се заел да вършиш нещо, върши го както трябва! BTW, ти си последния човек, който може да ми каже да си трая....... Поздрави от Русе!
105 на ,,Чавдар"

Мусков72

Баче Христо,я прочети и кажи кое не съм обяснил.Хотел,град,колко стаи са, допълнително ангажирана къщаНомер за връзка.А адаша ти не съм и го виждал на срещи на Форума от 2018г.И не се правя на шеф.

Мусков72

МЕСТАТА В ХОТЕЛА СА ЗАЕТИ.Има в къщата за гости.В съседство има и друг хотел,125лв. двойна стая със закуска.

Валери Пачунков

Срещата още не беше обявена и местата в хотела заети.Стига с тези влашки номера.Научи се как се прави  от Антон.Нищо лично.
😂

Мусков72

Мусков72

uestli1

Цитат на: Мусков72 - 28.01.2025 г., 18:31 ч.
...Всеки платил,Трябва да се обади и на Мен!!!...

Цитат на: Мусков72 - 30.01.2025 г., 20:34 ч.
Хотелът е пълен,защо плащате без да ме питате???

Смях в залата ,драги зрители! ;D ;D ;D

Мусков72

Ей разбирач,има двоен списък за плащане при счетоводство на хотела.Сверяваме кой е платил.Има плащачи извън списъка.Смей се,боли ме г...

fierce

Двоен е, защото не си взел акъл от жена си!
BTW, направих си труда да видя колко са заявките тука до 20:16 снощи, когато обяви, че последните две заявки са при пълен хотел, ами заявките пълнят 18 стаи и 2 апартамента, при 23 капацитет!?!? Що така бе, миме?!?
105 на ,,Чавдар"

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

Мусков72

За сведение на критично настроените!Хотелът и къщата за гости са Пълни.Джафкайте, колкото си искате.Чичо Гошо,очаквах по-ранно вкючване.Гледайте у райбера да ви излизат сметките.Не сте ми на Нивото!!! Много ви здраве.

fierce

Цитат на: Мусков72 - 31.01.2025 г., 16:11 ч.
За сведение на критично настроените!Хотелът и къщата за гости са Пълни.Джафкайте, колкото си искате.Чичо Гошо,очаквах по-ранно вкючване.Гледайте у райбера да ви излизат сметките.Не сте ми на Нивото!!! Много ви здраве.
За Райбера не бери гайле, и сметките излизат и върнати хора няма! Ти ми отговори как при заявки тука за 18 стаи обяви хотела за пълен?!? За другите 5 стаи къде се записаха, в левия списък ли?!? Нивото ти лъсна с пълна сила, че и акъла също, ама то е така, като не вземаш акъл от жена си! ;D  Много ти здраве от
Райбера, довечера ще пием едно за твое здраве!
105 на ,,Чавдар"

стателов

Никой не се записа от вчера и хотела и къщата запълнени. Голям фокус.
Абееее  имах желание да дойда , но нямах възможност

Започна да ми става тъжно защото този дето не сме на нивото му, започна да си позволява и да обижда.
Но, както ме е учил живота "Няма да е все така. И това ще мине"

Приятно изкарване на участниците от форума и не толкова.

gorog

Цитат на: Мусков72 - 31.01.2025 г., 16:11 ч.

закъснях, щото исках да видя, до къде ще я докараш!
и да, не сме ти на нивото! абсолютно прав си! на твоето ниво, щях да паса козите на село!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823