Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В СРЕЩАТА СВИЛЕНГРАД 28-30.03.2025 Г

Започната от velko, 28.01.2025 г., 17:36 ч.

« назад - напред »

bokata

marin g.47

Мусков72

красимир_ванков

Изтрих записката, щото...... вече съм бил записан.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

morski

стомов

Стефан Томов 28-29 две нощувки за двама - Божидар Терзийски

stely1971

Не съм писал отдавна тук и не искам да всявам смут и паника, но как преди години ставаше резервация за една нощувка, а сега не става..... На много срещи съм бил - само на една-две мисля успях да се включа с две нощувки.... Обичайно пътувам много рано в събота за да мога да пристигна за поклонението във Вълче поле.... нощувка вечерта и среща с приятели.... Неделя пътуваме обратно..... Не всеки може да си осигури време за две нощувки, но както и да е...... Здраве да е..... Пожелавам на всички, които ще присъстват, безаварийно пътуване, хубаво време на поклонението и задушевна другарска вечер в събота!!!!

Ако някой сметне, че поста е излишен нека да го изтрие!!!!!!

Петров123

Марин Вълков -две нощувки,в двойна стая.Превода е направен по сметка на хотела.
ИСК мл.с-т Петров  СК"КОМ" 14ГЗ "РАЯНОВЦИ" 1ГО-ВИДИН

мирослав стаматов

Мусков72

Хотелът е пълен,защо плащате без да ме питате???

fierce

Отварям да се запиша, ииии....
Цитат на: Мусков72 - 30.01.2025 г., 20:34 ч.
Хотелът е пълен,защо плащате без да ме питате???
защото организацията е такава:
ЦитатЩе бъдем настанени в хотел Хестея-Свиленград.Запазил съм и къща за гости River hous.
Хотелът разполага с 23 двойни стаи и два апартамента.Цена за двойна стая 90лв,за апартамент 130лв.Куверт за събота вечер 45лв.,разрешен собствен алкохол.Заплащане по банков път на Нощувките.Куверта при настаняване.Стаята в Къщата е 60лв.На 15минути е от хотела.18 места.
Хестея ЕООД IBAN  BG81 BPBI 7926 1067 5947 01   Основание за плащане 28-30.03. Нощувки!Буквата в сметката е "И"-BPBI.
За къщата,ще доуточним плащането.Всеки платил,Трябва да се обади и на Мен!!!0888671380-Р.Мусков
Официална част 11:00 Вълче поле.

ЦитатСметката е Точна.Четете Внимателно, особено "Основание за плащане".Записаните тук са с предимство за плащане!!!Моят списък,ще Важи в хотела.При запълване на хотела имате и друг избор,както съм написал,за една нощувка Не Записвам!

Съобщение за пълен хотел няма!Няма и съобщение за плащане след утвърждаване!
105 на ,,Чавдар"

Мусков72

Защото Нормалните се обаждат,а драскачи,като теб,да не се обаждат.

Мусков72

Как Мирослав Стаматов,се обади ,попита и плати последната стая,а някой плаща без да пита и обади???

Мусков72

Има и къща за гости,ама трябва да се чете!!!Там има места.А разбирачи, които не съм виждал,да си траят у Русе!

стателов

Мусков, Тръгваш много остро. Прави се на шеф колкото си искаш, но за организиране на срещи ми се струва, че има още да учиш.
Много е трудно да споделиш дестинацията /хотела/ , да съобщиш как става записването /плащане по сметка на хотела/ и да ти се обадят по телефон /пост фактум/ ,записване на хора, които не са от форума и на третия /примерно/ ден - хотела пълен. Тези, които имат мерак да присъстват и да платят, как да разберат има ли място още в хотела???
Съжалявам, че зацапах темата, но ме провокираха думите ти към адаша от Русе.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823