Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

ЮБИЛЕЙНА КН.40 ОТ ПОРЕДИЦАТА "БЪЛГАРИ ЗАВИНАГИ"

Започната от Norr, 12.09.2024 г., 13:06 ч.

« назад - напред »

Norr

Драги приятели, предстои издаването на юбилейната Кн.40 от поредицата "Българи завинаги". Под формата на "Златен фонд" ще бъдат представени най-важните текстове и илюстрации, съдържащи се в Кн.31 до Кн.39 включително. Темите са разнообразни: титанът на българската поезия  Христо Ботев, първите шест национални граничарски събори, българското гранично разузнаване, Научнотехническото управление и Научнотехническото разузнаване на България, 20-годишнината от уволнението на последните български наборни войници-граничари, Софийското дружество на ветераните-граничари, 100-годишнината от рождението на героя-граничар подпоручик (лейтенант) Иван Батьов, една от най-мистичните планини в света - Странджа, гордите български строители с пагони, зевзеците и техните симпатизанти от Гранични войски и Гранична полиция...

Автори са заслужилата артистка Джуни Александрова, полковниците Павел Станев, Иван Тодоров, Красимир Ванков, Тодор Браяновски, Кирчо Ламбов и Киро Киров, подполковниците Боньо Иванов, Петър Папазов и Хубен Фералиев, майорите Стоян Стоянов и Коста Костов, старшина-школник Станислав Янев, младши сержантите Видол Барбов и Бончо Колев, ефрейтор Димитър Динев, редниците Валери Петков и Харалампи Харалампиев.

Кн.40 (бр.4 от "Златен фонд") ще се разпространява чрез абонамент. Тиражът е неогрануичен. Всеки абонат може да заяви колкото бройки пожелае. За координатор на абонатите от форум "Граничарите на България" съм определен аз. Кн.40 ("Златен фонд" - бр.4) може да стане хубав подарък, полезно четиво и учебник по родолюбие за нас, за нашите близки и приятели. За да съхраним българския дух през вековете и да останем БЪЛГАРИ ЗАВИНАГИ.

Срокът за заявки е до 10 октомври 2024 г. Изпращайте ми заявки с лични съобщения, като ми посочите колко броя желаете, трите си имена, телефон и до кой офис на ЕКОНТ да ви изпратя книгите с наложен платеж. Не е нужно никакви пари да ми пращате предварително.

роджери2

Здрасти Ники,искам 1 бр. За доставката ще се разберем.

Norr

За тебе винаги. Ще минем и без ЕКОНТ офис.

morski

Norr

karata

гущер

Norr

Norr

Цитат на: karata - 16.09.2024 г., 20:28 ч.
Ако има възможност 1 бр. за мен

И да няма възможност, ще я създадем. Знам къде да пратя.

karata

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509624
Total Topics: 1911
Most Online Today: 116