Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В СРЕЩАТА СТАРОЗАГОРСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ 06-07.12.2024 Г

Започната от velko, 18.08.2024 г., 16:57 ч.

« назад - напред »

anton

За момента спираме записването защо то ми се струва че капацитета е запълнен. Скоро ще публикувам точен списък със желаещите. Той ще бъде изпратен и в хотела за съгласуване.

мъри

Цитат на: anton - 28.08.2024 г., 19:25 ч.
Тююю, кое ти е до коляното. ;D ;D ;D ;D
Ако е рекъл Господ, ще дойда да се видим, както миналата година в Троян.
СЪЕДИНЕНИЕ, ТО ПРАВИ СИЛАТА, НО ТО ПРАВИ И ДЕЦАТА

Генчо Караиванов

Здравейте,искам да запиша една двойна стая и 2/два /куверта за 6-7.12 24г..Благодаря предварително,поздрави от Канзас сити-градът на розите и онова ,дето ни вися 2 години на гърбеца,,...До скоро.
мл.с-т Караиванов,ИСК,с/к Дагит,3гз Войвода,6го Елхово,жител на Канзас сити/Казанлък/град на розите и Арсенал К-к...

anton

И така броиката вече е надвишена. Последните са Зачервени. За хората на Кънчо трябва да претърпят корекция и някой да отпаднат. Ще опитам още една Възможноста цялата тяхна група да ги настаним в отделен хотел в близост до основния. Тук Рижко ще окаже съдействие. Ресторанта имам уверението Че ще съберем и 200 човека.
Пак напомням че в края на месеца ще публикувам сметка за авансово заплащане на нощувките и куверта. Ако някой не е превел сумата ЩЕ ОТПАДНЕ ОТ СПИСЪКА. Финалния списък ще бъде публикуван средата на НОЕМВРИ.
Порверете си заявките и ако  има корекции пращате на ЛС.
с Димчо сме уговорили DJ за 6/7 декември - 500 лв е за двете дати. Сумата ще съберем на място - ще се падне по 3-4 лв на човек. Това е за момента. Следете за новини редовно в Нюзрума на сайта.  ;D ;D

А към Момчил - земи другия пут записвай ти че с тези правила дето всеки път ги споменаваме и никой не ги спазва И САМО СЕ СЪРДИ до никъде не стават нещата. МАГАРЕ трябва да тегли - другото се нарежда.

anton

Това е последно, Може да се откаже някой но парите остават.

anton

Малко разяснение
Хотела не работи  откротия им басейн.Аз използвах СПА центъра на Калиста. 
https://www.spahotelcalista.com/
Намира се на 100 метра от Мариците.
Дневната карта Събота и Неделя е 50 лв. на човек
Делничен ден 40 лв. на човек
Включва 5 сауни с различни аромати
Голям басейн около 30 метров .
Фитнес зала, зала за релакс.

При настаняването  е ЖЕЛАТЕЛНО да си поръчате и платите закуска в ресторанта за следващия ден. Около 5,6 лв. Сутринта в кухнята имат по малко персонал и става мноооого бавно. Така че заявете я предварително.
Обяд свободна консумация. Петък Вечер свободно, но ще стсва бавнон въоражете се с търпение.
Събота куверта е уточнен и платен. Както и Нощувките.
Петък и Събота ще има dj.
Алкохол може да си внесете.
Паркинга е за ололо 60 автомобила но извън него също има места
Аз ще съм там на 6 ти към 2 часа и ще платя сумите.
За по рано пристигащите настанявате се без да плащате. Изклюение е само заявилите Закуска за следващия ден.
Ако има някакво разминаване ще го решаваме там
Подготвил съм картончета. Вечерта в петък и събота след 17,30 може всеки да си вземе Напише името и да го постави на масата която си е избрал. Масите ще са наредени за  по 20 човека.
Да няма сърдещи се после.

Ако има други въпроси. Питайте

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509701
Total Topics: 1912