Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Снимки от тридесет и деветата среща в Парк хотел Троян 1-3 декември 2023 г.

Започната от цапар, 03.12.2023 г., 18:05 ч.

« назад - напред »

петков

Цитат на: Неев - 23.12.2023 г., 22:17 ч.
Ровя из архива и на какви стари кадри попаднах  ;D
2016г.

това е за наръчник на начинаещия пияч, в случая, как не трябва да става!  ;D
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

цапар

2016г.
Еех Командире?!
- наново я прочетох цялата, старата, тема... наново преживях част от тогавашните емоции, възхита, вълнения, надежди и копнежи...
И в главудата ми се заблъскаха сума ти въпроси вследствие, нямам как да ги определя освен като парещи, мили, неповторими, очаквани и невъзможно приятни емоции от онова време и последвалите ги години.
А като взема да смятам: във форума съм от края на март 2016. От 10 май 2008 г., когато Видол chekur/Барбов/ се е регистрирал като първи участник, са изминали осем години и 10 месеца, през което време тоз форум е направил нещо, което кат го поопознах си рекох: това ще е мой втори дом, няма как да не заслужа място в него.
И когато след месец Norr ми писа на "лични" с предложение да се включа в дейностите на форума нито за миг не се поколебах. От тогава минаха 7 години и 9 месеца..., време малко пък ми се струва кат цяла епоха!
Не! Не мога да преброя новите приятели, с които форумът ме срещна и дари. Някои от тях вече в отвъдното  :'( Нито съм в състояние да спомена и разкажа за всичките преживявания, свързани със срещите и дейностите на форума, в които участвах пряко или косвено.
Сега няма ден, в който да не мисля и задавам въпроси за това, което през последната година и нещо се случва във форума: активни участници фащат друма, активността е във фейса, тук е някак сиромашко, омърлушено. Умора ли е, от старост ли е, какво е мамка му?! - не мога да си отговоря. И се питам какво да се направи, какво да се случи за да се върне духът отпреди? Питам се дали и не греша, дали пък претенциите ми са пределно непостижими. Norr ми вика: Спокойно Валка, всяко нещо с времето си, форумът е жив. И ми става по-спокойно, ама до следващия път :(
И тая надежда: да сме живи и здрави /да съм здрав за следващата среща и инициатива/, да имаме сполука и като индивиди, и като част от семействата ни, и като форумисти.
Бат Танас пак ш`ме скастри :-\ 
Child in Time

красимир_ванков

Цитат на: цапар - 24.12.2023 г., 18:43 ч.
2016г.
Еех Командире?!
- наново я прочетох цялата, старата, тема... наново преживях част от тогавашните емоции, възхита, вълнения, надежди и копнежи..........

Никоя фейсбукгрупа не може и няма да може да подмени интернет-форума. Тук е началото, тук е истината, тук са истинските.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

anton

anton

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509701