Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Снимки от тридесет и деветата среща в Парк хотел Троян 1-3 декември 2023 г.

Започната от цапар, 03.12.2023 г., 18:05 ч.

« назад - напред »

цапар

Ееййй, срамота е новобранец като мен да слага началото на тема, която по традиция е право и дълг на модераторите.
Росен Мусков се бе потрудил явно доста, резултатите на мене лично ми харесаха - бързо настаняване и оттам насетне кеф ти леглото и възглавето, кеф ти разходки из града или из подивелия Капинчо... Ресторантът достатъчен, блок масите захранвани своевременно, малко посудата не достигаше, ама нъл повечкото сме непретенциозни това не се прие кат голем косур.
Тонката кат доде и се юрнахме за календарите и настроението експлодира към още по-положително, менюто за тържествената вечеря бе добро, бутилките шаваха насам натам за дегустация и за по-обилна консумация. Дисководещият отпусна хитове от времето га бех гимназист, студент и лейтенант от милицията, Рижко ми вика: "Ааа, за едни е можело така, а за нас другите по-така, ааа." Синът на Дари и Веско Петров, Никола, дет на Ксилифор кат бебок танцуваше връз раменете на Гушера, сега бе пръв на дансинга и ни сбара очите - невероятен усет за такт, гъвкавост и енергия!!! - се не спря ни за миг, че и барманките задивяха покрай него... Е нема ви казвам пък кога Митето Манев заситни ръченица кви влажни погледи получи от дамската част /добре де, от персонала/, а по-късно виеше диско снага начело на офанзивата от мъжаги кат Сандо, Боби, Дани и дузина други.
Та така, към 4 без 10 с Роджерито угасихме светлините...
Ето и няколко фотоса:
Child in Time

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

anton

Беше късна вечер. Вятърът в Троян се усилваше , снежинките неистово полепваха по прозорците. В сушилнята печката бумтеше и създаваше уют. Но нашите герои ги обземаше отчаянието защото питиетата бяха на Привършване. Димитър Манев  беше хитър и предната вечер бе заровил бутилка под Столетния смърч в двора на заставата. Този момент на отчаяние бе запечатан от камерата за сигурност над масата, която безмилостно следеше участниците в разговора. Само две думи бяха достатъчни за Даниел Радовенски. И така вечерта беше спасена. За Росен Мусков  никой не се сещаше.???????????????? .
Но той бе ВИНОВНИКА за тази зимна приказка.

гринго

Отчета приет ....поне тези дето не додоа да са облажат малко.
Наздраве .....с някой ша са видим догодина..с други може и утре язе съм отпуска  ;D
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

красимир_ванков

Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

fierce

105 на ,,Чавдар"
Живея за тези, на които съм нужен, приятел съм само с тези, в които съм уверен, общувам с тези, които са ми приятни, и съм благодарен на тези, които ме ценят!

Ив.Петров

Цитат на: fierce - 11.12.2023 г., 10:13 ч.
Цитат на: красимир_ванков - 11.12.2023 г., 08:26 ч.
https://www.facebook.com/100001798999835/videos/1738478236655702/
Този видеоклип вече не е наличен
Връзката може да е повредена или видеоклипът да е премахнат.
Вижда се, повредата е във вашия телевизор.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

fierce

може да се вижда с регистрация, аз сураттефтер нямам и няма да имам по хигиенни съображения!
105 на ,,Чавдар"
Живея за тези, на които съм нужен, приятел съм само с тези, в които съм уверен, общувам с тези, които са ми приятни, и съм благодарен на тези, които ме ценят!

гущер

Цитат на: fierce - 11.12.2023 г., 10:38 ч.
може да се вижда с регистрация, аз сураттефтер нямам и няма да имам по хигиенни съображения!
И аз нямам  :-[

gorog

Цитат на: fierce - 11.12.2023 г., 10:38 ч.
както казват арабите-ми ту!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

chekur/Барбов/

Е, то тука няма голяма разлика с фейсбука!
. Направо стихотворение стана! ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

chekur/Барбов/

Снимка от Троян.
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Неев

Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

Неев

Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

uestli1

Цитат на: Неев - 23.12.2023 г., 22:05 ч.
От коя г. и от къде е?

:)

Цитат на: Неев - 03.12.2016 г., 20:34 ч.
Еи най после отмъкнах едно фото от ксилифон купона е на   6+ вече (кой ще ти обърне внимание)
И още едно фото Русчуклий май са все,

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510875
Total Topics: 1916
Most Online Today: 243