Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В Парк-хотел Троян (30.11-03.12.2023 Г.)

Започната от velko, 22.10.2023 г., 20:54 ч.

« назад - напред »

gorog

Цитат на: georginankov - 31.10.2023 г., 08:50 ч.
Така. Ще се опитам да внеса яснота, защо свършиха местата толкова бързо!
Преди да се обяви Троян, имаше записване за Ксилофор. Тук, във Фейса и на предишните срещи. След като се уточни къде ще бъде, целия този списък с присъстващи, просто се допълни до запълване. Какво не е ясно?
Недейте пишете небивалици, щото не знаете какво нещо е да се организира еднодневно събитие за 10 човека, камо ли за 100 + и то за няколко дена. За 14 г. срещи, повярвайте ми знам, колко дълбоко са
бъркали в джобовете си организаторите, без вие да знаете, заради претенции или не идване без уведомление.
И ние "увиснахме", но ако е рекъл Господ, ще дойдем за да се видим със всички поне за няколко часа, за да се заредим! Щото тези срещи винаги са били повод за емоционално зареждане, а не повод за кавги!
Бъдете здрави!
Цвети, ще драсна само две три изречения, и няма да ти досаждам повече, нито на теб, нито, на  който и да било друг от форума! бях точен и ясен! изразих учудване от цените! нищо повече! подкрепих Мусков! и нищо повече! повярвай, много добре знам какво е да организираш среща на хора, седящи един до друг! 10-12 човека сме! не включвам колегите от страната! с тях стваме 20! опитах се да направя няколко срещи, ей така, за да се видим, да си поговорим, за живота! резултата, както казваш ти е-кауза пердута! демек-всичко е загубено!
на нашите срещи, на форума / на които ходех/ сме както писах /стотина "негодника"/ мнения  и капризи 300!
на срещите на колегите ми, които организирах, 15 човека с 350 каприза! теглих им една дългосвиреща и приключих! много добре знам,за какво става въпрос!
след ксилофор, новогодишната среща, преди години, оргонизирана от Стателов, не ходя!  тогава ме ядоса и отношението към мен, от страна на момчетата! организирах някаква помощ за форума, изслушаха ме, и ме отрязаха като кисела краставица на дъска за хранене! а парите не бяха малко, и щяха дя ни свършат добра работа! трябваше маааалко усилие от наша страна! казаха, че така им е добре! съжалявам! просто исках да помогна!ако организацията е такава и в бъдеще да се пътува, както се казва на "майната си", няма да стъпя, пък и няма да липсвам на никого, с изключение на неколцина! ако ми бъде поискана помощ за пари-дарение, сори, няма вече да си помръдна  пръста! патрона, който изгърмях беше единствен! за сведение на посрещачите, както се казва по летищата! сметките на граждани се наблюдават от специализирани органи във всяка банка! работи се по избор или по сигнали или по сигнали подадени то системите за съмнителни сделки и обороти! извършва се проверка на тези съмнителни сделки! какво се случва? след проверка, клиента застрашавещ сигурността на съответната банка, влиза в списък на нежелани клиенти, сметката му се блокира, подава се сигнал до нап и, чао! сумата по сметката на клиента със съмнително поведение се изплаща, след съответните разрешения, и чао! за сведение, списъка за нежеланите клиенти се разпространява между банките и съответно към бнб! от това следва, че нашите дарения и т.н. ако попаднат някъде, ще имаме ядове, в случая Тони, като титуляр на сметката! колкото ида се напъвам, няма да мога да му помогна! така, че, момчета, помислете какво правим, за да не навредим на човек из между нас, заради дебелите ни кратуни! вишегласието, не винаги е полезно! съжалявам, че бях толкова подробен, но тава са неща, които трябва да знаете, и аз съм длъжен да ви кажа! специалист съм, познавач,и колкото не ви се иска да го признаете е така! пази Боже, да не ни идва до главата, че ще се чудим къде да се крием! повярвайте/ако искате/ но това е истината! говорих по телефона, на отговорните хора! полза никаква!
лек ви ден!
с мен не започва, и не свършва деня, и света! правете каквото решите! при нужда от помощ ще се отзова, въпреки, плювните и нападките срещу мен, от разни "специалисти"!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

стателов

Тук, във Фейса и на предишните срещи. След като се уточни къде ще бъде, целия този списък с присъстващи, просто се допълни до запълване. Какво не е ясно?

Започна да ми се изяснява.
Това е среща на част от интернет форум "Граничарите на България" и повече от Фейсбук страниците.

А за Ксилифор - да бяхте попитали за цена.

Christof

Цитат на: стателов - 31.10.2023 г., 16:52 ч.
Тук, във Фейса и на предишните срещи. След като се уточни къде ще бъде, целия този списък с присъстващи, просто се допълни до запълване. Какво не е ясно?

Започна да ми се изяснява.
Това е среща на част от интернет форум "Граничарите на България" и повече от Фейсбук страниците.

А за Ксилифор - да бяхте попитали за цена.
А , тя работата е ясна още от темата за записване за Ксилифор (по-късно премахната), че даже поставих и някои въпроси, но да не разводнявам темата ...........   ;)

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

uestli1

Цитат на: gorog - 31.10.2023 г., 19:06 ч.
свършило е вече! не се косете!
Правилно! Организатора вече го каза!

Цитат на: Мусков72 - 28.10.2023 г., 15:11 ч.
Обяснение Не дължа.....

zmiori

Аз се отказвам.
Някой друг да вземе моето място.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

командира

Резервацията ми да се счита за невалидна. Весело изкарване!

красимир_ванков

Цитат на: командира - 02.11.2023 г., 15:30 ч.
Резервацията ми да се счита за невалидна. Весело изкарване!

Командир, весело ми е когато го вкарвам. Когато го изкарвам, ..... тъгувам....
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

daniel_radovenski

Май правите така,че за следващата среща на Сараборун да няма кой да я организира.

chekur/Барбов/

Демек правите работи да се не срещаме по кръчмите ;D ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509701
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273
Most Online Ever: 6823