Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В Парк-хотел Троян (30.11-03.12.2023 Г.)

Започната от velko, 22.10.2023 г., 20:54 ч.

« назад - напред »

Мусков72

Мусков72

Изпратил съм сметката на хотела,на всеки записал се.Капаро 100лв.

Румен Йорданов

Цитат на: Румен Йорданов - 24.10.2023 г., 22:30 ч.
Записвам се за срещата! Ще търся варианти с кого да пътувам ! Ако има вариант да ползвам стая за двама с доплащане!
Няма да мога да присъствам на срещата! Отказвам офертата!

Румен Йорданов

Цитат на: Румен Йорданов - 24.10.2023 г., 22:30 ч.
Записвам се за срещата! Ще търся варианти с кого да пътувам ! Ако има вариант да ползвам стая за двама с доплащане!
Не мога да присъствам на срещата! Отписвам се!

гринго

Гринго една двойна стая. Петък и събота
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

Мусков72

За сега местата свършиха.Всеки записан, трябва да внесе капаро до2.11.При отпадане на, някой от записаните,ще бъде обявено.

Мусков72

brasna4a

Не мога да разбера ,как стават тези неща!Първо среща в Троян ,след това във Велико Търново и накрая пак Троян?Аз докато се ориентирам местата свършили!Ето така се прави за два дни записването свършило.Все едно сме на концерт на известен изпълнител ,местата свършиха бързо.
Весело изкарване на печелившите!
Останете си със здраве
Ст.матрос на боен пост 5.1.1

мъри

Цитат на: brasna4a - 28.10.2023 г., 11:51 ч.
Не мога да разбера ,как стават тези неща!Първо среща в Троян ,след това във Велико Търново и накрая пак Троян?Аз докато се ориентирам местата свършили!Ето така се прави за два дни записването свършило.Все едно сме на концерт на известен изпълнител ,местата свършиха бързо.
Останете си със здраве
Защото някои идват с родовете си до девето коляно  ;)
СЪЕДИНЕНИЕ, ТО ПРАВИ СИЛАТА, НО ТО ПРАВИ И ДЕЦАТА

Мусков72

Обяснение Не дължа, роднини няма.Оставил съм тел.номер.Ако е за Бръснача,ще отстъпят моята стая❤️

dobrev621

В Троян има и други хотелчета!Важно е да се сберем в ресторанта за да се видим.Па и Роско направи достатъчно...
GSM-0887655071

петков

Цитат на: Мусков72 - 28.10.2023 г., 15:11 ч.
Обяснение Не дължа, роднини няма.Оставил съм тел.номер.Ако е за Бръснача,ще отстъпят моята стая❤️

Не се пали, винаги организатора го отнася! Все ще се намери по някой недоволен или неразбран мрънкалник!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

dobrev621

Цитат на: мъри - 28.10.2023 г., 13:36 ч.
Останете си със здраве
Така е Мъри до девето коляно!
GSM-0887655071

Ив.Петров

Цитат на: мъри - 28.10.2023 г., 13:36 ч.
Останете си със здраве
Доколкото мога да броя, записаните са 23 души. Не, че ще идвам, но ми омръзнаха дрязгите за щяло и нещяло.
Щото точно тази тема е за записване.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510873
Total Topics: 1916
Most Online Today: 243
Most Online Ever: 8646