Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Заставата в Кошуте

Започната от ilia2003, 16.09.2023 г., 09:42 ч.

« назад - напред »

MLADEN

Цитат на: chekur/Барбов/ - 18.09.2023 г., 15:42 ч.
Хубаво поне, че тук се приема добре! Щото във фейса ме "разкостиха". Разбрах, че съм предател, обърнал резбата и палачинката, удобен за телевизията, песнописец игнориран и още сума ти неща! Голям гад съм бил, вероятно от страни се вижда по-добре! :o ;D

Мога само да кажа  Адмирации за всички , които бяхте там ! Това , което каза  Командира , Бате Стефан , Кузман Ванчев и Ти беше непринудено и истинско ! Както каза Иво това е най - доброто медийно отразяване за години назад . А относно писанията във ФБ за теб , то не им падай на ниското ниво ... ;)
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

петков

Поздравления, Видоле, за тебе, бат Стефан и всички изказали си и интервюйрани! Добър и коректен репортаж се е получило! Хвала!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

iakim

Цитат на: chekur/Барбов/ - 18.09.2023 г., 15:42 ч.
Хубаво поне, че тук се приема добре! Щото във фейса ме "разкостиха". Разбрах, че съм предател, обърнал резбата и палачинката, удобен за телевизията, песнописец игнориран и още сума ти неща! Голям гад съм бил, вероятно от страни се вижда по-добре! :o ;D

Ииииии . пропусна крадец на молдовски и руски песни!!! :) :) :)
А сега сериозно - Единственото хубаво на фб е че има функция "Освободи ме от присъствието си" :) - биеш чертата смело и хич да не ти пука!
А Срещата наистина си беше супер - и тази, като и същите от предни години! Всичко си беше истинско!
Догодина пак - само да сме живи и здрави!

chekur/Барбов/

Винаги е било добре, понякога спорим, спомени избледняват но в крайна сметка граничарската дружба надделява, прегръщаме се и с нетърпение чакаме следващата среща!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

красимир_ванков

Цитат на: chekur/Барбов/ - 19.09.2023 г., 13:57 ч.
Винаги е било добре, понякога спорим, спомени избледняват но в крайна сметка граничарската дружба надделява, прегръщаме се и с нетърпение чакаме следващата среща!

Точно. След всяка една среща се усещам ( емоционално ) зареден до следващата. В тази връзка някой хора не ги разбирам. Нямам пред вид единствено и само финансовия компонент като причина. Трудни са времената в които живеем и никога не бих си позволил да упрекна някого за отсъствие, щото левчетата не стигат за всичко. И задравето вече налага ограничения. Думата мие за онези, другите дето имат и могат. Но са загубили тръпката и уважението. Лично мнение, не искам да засегна никого. Караници, тщеславие, его...... мандата тече, няма за кога.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

karata

Много точно казано , който го разбере - разбере.

uestli1

Цитат на: красимир_ванков - 20.09.2023 г., 08:21 ч.
..... Но са загубили тръпката и уважението.....
Не се губи туй дето е забито дълбоко в сърце и душа ,Краси! Толкова са го и имали......

Статистика

Members
Total Members: 4698
Latest: Росен Иванов
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508759
Total Topics: 1907
Most Online Today: 364
Most Online Ever: 1474