Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Попълване на потребителските профили

Започната от Ивайло Христов, 09.07.2009 г., 10:04 ч.

« назад - напред »

красимир_ванков

По Америчко три пъти сум бил.... Даже единия път у Атланта кацнах за да се прекача за Солт- Лейк сити...от там за Три сити . Паско- Кенуик и 'бах ли го третия гарадок кой беше .....висоооооко нагоре по северозапада . там дето    река Колумбия се влива в окена тих..... Ходих там на училище  у една Тихоокеанска !!! ядрена лаборатория.....Не е истина к'во ни показаха...ей-тъй , на добра воля......мноо са напред с материала момчетата....Обаче . Повече от половината им учени и преподаватели бяха..... познай - руснаци и украинци . Голем майтап..... остави другото , ами не щат да бичат на русски , само инглиш.......... Това за пред шефовете , вечер след  втората водка се отпускат......
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

красимир_ванков

Види се , отдавна не си си идвал насам , по нашенско........ Втория път одих на училище у Роузуел.......мечтаех да им видя зеленото човече , ама нъц...... Като ни похендриха у еди  кампус..... няма ни край ни начало....... не можеш се  намери къде си......само билиотеки, кабинеи лаборатории...... кина, параклиси магазини . сякакви простотии.... ама без кола си никой на никъде.... и така .....месец и половина не разбрах къде съм....ни вестник като вестик  , ни телевизия..... телефони  хептен.... и най големия майтап..... сичко кво учим ни го качват на  CD-та , има и хартиен буквар , ама на диска е по-така ... сичко точно , като се прибраааме у нашенско - ни един диск не се отваря по никакъв начин ... и точка . Че и никва ракия си немахме....Носехме по нещо , ама то бърже свърши и минааме на сух режим ..... Още една не'деля и бееме решии да си правим дестилатор от две тенджери и друго там що си требе ..
0988 869 514

malkiq gorski

Цитат на: красимир_ванков - 22.02.2016 г., 04:32 ч.
По Америчко три пъти сум бил.... Даже единия път у Атланта кацнах за да се прекача за Солт- Лейк сити...от там за Три сити . Паско- Кенуик и 'бах ли го третия гарадок кой беше .....висоооооко нагоре по северозапада . там дето    река Колумбия се влива в окена тих..... Ходих там на училище  у една Тихоокеанска !!! ядрена лаборатория.....Не е истина к'во ни показаха...ей-тъй , на добра воля......мноо са напред с материала момчетата....Обаче . Повече от половината им учени и преподаватели бяха..... познай - руснаци и украинци . Голем майтап..... остави другото , ами не щат да бичат на русски , само инглиш.......... Това за пред шефовете , вечер след  втората водка се отпускат......
интересно как са те пуснали , особенно за офицер от Варшавския , аз съм бил във много ядренни централи и въбв военни бази,  ядренни подводници и тн. ама имам TWIC CARD , знаят ми цялата биография , откакто сум  се родил , и пак чакам с часове докато ме пуснат вътре
VIBER +1 678-860-0470

malkiq gorski

Цитат на: красимир_ванков - 22.02.2016 г., 04:43 ч.
Види се , отдавна не си си идвал насам , по нашенско........ Втория път одих на училище у Роузуел.......мечтаех да им видя зеленото човече , ама нъц...... Като ни похендриха у еди  кампус..... няма ни край ни начало....... не можеш се  намери къде си......само билиотеки, кабинеи лаборатории...... кина, параклиси магазини . сякакви простотии.... ама без кола си никой на никъде.... и така .....месец и половина не разбрах къде съм....ни вестник като вестик  , ни телевизия..... телефони  хептен.... и най големия майтап..... сичко кво учим ни го качват на  CD-та , има и хартиен буквар , ама на диска е по-така ... сичко точно , като се прибраааме у нашенско - ни един диск не се отваря по никакъв начин ... и точка . Че и никва ракия си немахме....Носехме по нещо , ама то бърже свърши и минааме на сух режим ..... Още една не'деля и бееме решии да си правим дестилатор от две тенджери и друго там що си требе ..
е то вие сте биле голем сеир
VIBER +1 678-860-0470

красимир_ванков

Обученията са по тяхна покана , не  е тайна кой-какъв е ,  още при издаването на визите тук , у нас вече с попълването на безкрайните въпросници...... сичко пада  - няма тайна , майна .... разликата е , че сроковете  на визите ни - макар и в група - беше различен , някой  бяха валидни  точно в срока на обучението , а моята беше за две години , мултиплекс..... някакъв реверанс , навярно... даже бях в една група, която работеше за свалянето на визите за българи и се наложи до " отскочим "  до Вашингтон за няколко дена - много е гадно в кс срк два пъти да " врътнеш  часовника " - та с тази си виза летях пак , докато другите колеги от МВР и МВнР се пържиха в тигана на америчкото посолство...
0988 869 514

malkiq gorski

виж кво, ако си решил да не спиш , прати ми  домашния си тел. на лични  , аз ще ти се обадя, за мен е почети безплатно, искам да си спомним миналите години, жадувам за такава лична връзка, мързиме да пиша ;D
VIBER +1 678-860-0470

Стоян Дамянов

Цитат на: velko - 21.02.2016 г., 09:51 ч.
Gorog,  тук ако някой профил не е активен (не е влизано в него)  повече от 6 месеца,  той бива изтриван.
За съжаление има много граничари, които поради възрастта си не са "на ти"  с компютрите. И трудно се "престрашават"  да пишат,  но когато го направят -  техните разкази са едни от най - интересните и най-ценните.
Много хора се регистрират единствено с надеждата да срещнат тук свои съказарменици -  и "прописват"  едва, когато и друг от тяхната застава се появят и напишат нещо. Шарен свят -  хора всякакви.

Сайта е само част от живота ни. А в живота периоди всякакви. Тежки и щастливи. Като те завърти и не 6 месеца, а години минават без да се сетиш кой си и кой си бил. Нелепо е да те изхвърлят защото не си се разписал два сезона. Замотала те е някоя мацка или си имал болен родител. Едва ли заемат много място профилите.
Казармата беше две години. Знаете какви смотаняци имаше. Хора с проблеми или в лош период. И си ги избутахме до края без дисципи, без травми и самоубийства. Живи и психически здрави поне толкова  колкото като влязоха. Точно по темата говоря, не съм се отнесъл. Не сме ги изхвърлили, а можехме.
В живота обаче, особено след 90-та не можаха да издрапат. Сега минават да питат как е, поговорим за миналото, докато се стигне до: Имаш ли някой лев?
Още едно две изречения, не че за това са тук и чао, до следващият път когато го натисне нуждата и си надвие достойнството. Всеки от вас има такива хора.
Живота понякога е по-тежък от службата. Не всеки е готов да споделя публично.

Предлагам да ни търпите, поне колкото една служба. Както се търпяхме преди. Хора служили, не любопитни фантоми. Онези стари войници, имат нужда да наминават покрай войнишките си познати, за някоя пара и добра дума, ние имаме нужда да  наминаваме покрай сайта! 

Длъжности: Автоматчик, РПГ, фотограф, лавкаджия, радиовъзел.

красимир_ванков

Стояне , добре си го написал , самия аз в момента съм с трета регистрация по същите причини . Додето се зазяпаш и .................... мандата ти изтекъл ...... Нека, подкрепям те
0988 869 514

chekur/Барбов/

Ми аз пък съм пръв в този форум и съм само с една регистрация -вече 8 години 8) Що ли така :o :o :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

георги зарков

Цитат на: chekur/Барбов/ - 22.02.2016 г., 21:35 ч.
Ми аз пък съм пръв в този форум и съм само с една регистрация -вече 8 години 8) Що ли така :o :o :o
Първо беше chekur ,после Барбов ;D,следователно и ти си я сменил ;)
А за Стоян 100% съгласен.

chekur/Барбов/

Цитат на: георги зарков - 22.02.2016 г., 21:53 ч.
Неееее, това беше анекс ;D.........поисках да ми добавят фамилията. Аз напусна ли никога няма да се върна!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

георги зарков

Цитат на: chekur/Барбов/ - 22.02.2016 г., 21:59 ч.
Цитат на: георги зарков - 22.02.2016 г., 21:53 ч.
Неееее, това беше анекс ;D.........поисках да ми добавят фамилията. Аз напусна ли никога няма да се върна!
Айде сега анекси,....адвокати...и т.н. ;D
Жив и здрав да си братле ,и да трупаш много петолъчки,или звезди...не знам как е по правилно в тези времена ;)

chekur/Барбов/

Ромбове ;D.......ама ако дават нашивки по ша са радвам ;D........никой нямаше да има повече ;D.....пък ко бяха значки 8) 8) 8)........а бе... :-X

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 191
Most Online Ever: 8646