Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Попълване на потребителските профили

Започната от Ивайло Христов, 09.07.2009 г., 10:04 ч.

« назад - напред »

красимир_ванков

Някъде около 2002 - 2003-та или 2004-та най- късно .... взе да ми се губи вече ......доизслужиха последните наборни военнослужещи , но в редовете на Гранична полиция..... След тази година вече целия състав се професионализира - платени сержанти.... Обърнете внимание , колко много много малко са граничните полицаи тук във форума . И още си мисля - ако неколцина от тях са сред нас , то  те са предимно  от онези "старите " кучета , дето са закърмени с кал и кльон..... не са от паважните кокони , дето протестират и стачкуват . Към тях трябва да се насочим , за добро или не , те са нашия следовник
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

malkiq gorski

На мен ми е много интерестно, къде  са набор 67;68 69 . От две години съм във форума и все се оглеждам за някой ,който е служил 85-89 . нищо че съм сапьор, повечето от службата ми е минала по заставите
като РГ  но също сме участвали в прикриване на ДГ . Като мл.с-нт съм бил старши на ПГ с моите сапчета,ама никой не се сеща за нас :-\
VIBER +1 678-860-0470

velko

Цитат на: MLADEN - 21.02.2016 г., 15:02 ч.
Цитат на: gorog - 21.02.2016 г., 10:47 ч.
Цитат на: Георги Христов Неев - 21.02.2016 г., 10:44 ч.
Цитат на: dobrev621 - 21.02.2016 г., 10:41 ч.
Бях мамата и в двата диапазона не влизам. ???
Ами то и аз не влизам бе.
много младежи тука, бре да му се не види!

Младежи старша възраст !  :)

Аз съм на 29. ( с дълъг стаж като такъв)  :) :) :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

красимир_ванков

Цитат на: malkiq gorski - 22.02.2016 г., 00:26 ч.
На мен ми е много интерестно, къде  са набор 67;68 69 . От две години съм във форума и все се оглеждам за някой ,който е служил 85-89 . нищо че съм сапьор, повечето от службата ми е минала по заставите
като РГ  но също сме участвали в прикриване на ДГ . Като мл.с-нт съм бил старши на ПГ с моите сапчета,ама никой не се сеща за нас :-\
Не си прав , който разбира , знае .... Преди сапьора да си е свършил неговата работа , бай Кашик  немое мръдна и метър....
0988 869 514

malkiq gorski

Цитат на: красимир_ванков - 22.02.2016 г., 01:47 ч.
Цитат на: malkiq gorski - 22.02.2016 г., 00:26 ч.
Не си прав , който разбира , знае .... Преди сапьора да си е свършил неговата работа , бай Кашик  немое мръдна и метър....
аз имах друго предвид, че този нашия набор ни е напълзяла Чернобилската радиация и никой не се сещада се върне в миналото си, да се сети че има бойни другари и тн
VIBER +1 678-860-0470

красимир_ванков

Има още и други причини, за съжаление мнозина 'бегаха на гурбет  в странство , има народ , дето не знае за форума , и едни трети , дето по принцип са скарани с " технологиите "..... инак  саповете бяха здраво племе , теб кой майстор те изучи и дипломира ? Гунев, Енчо Колев или Кирчо Киров.....
0988 869 514

malkiq gorski

Енчо Колев във Ивайловград, а Кирчо КИров във Момчилград, той дойде когато вече бях мл.ст
,бяхме много гъсти с него, после му загубих следите. А теб си те спомням като млад наперен ст. л-т
и заедно с КОлев и още един нисък пухкав л-т как идвахте сутрин със зачервени очички  ;) от нощния живот
VIBER +1 678-860-0470

malkiq gorski

Ванков, ти да не си някъде по чужбина ,че стоиш до късно пред компа?
аз съм в Америка, така че за мен е ясно.... :)
VIBER +1 678-860-0470

красимир_ванков

Иван Динев Вълев беше пухкавия лейтенант , понастоящем , след мноооого скиталчества сега  работи в Инспектората на МВР , Енчо Колев и той , завалията бая поскита тук и там , лани се пенсионира от Дирекция " Човешки ресурси " на Министерството , Кирчо Киров до неотдавна беше Директор на една дирекция, която се занимаваше с Европейските проекти на МВР , ама чувам , че е сменил наскоро фронта , май в Дирекция " Миграция " е мигрирал...не съм сигурен , виждаш, при качествени офицери си отслужил , или поне част от дните ти са преминали с такива...
0988 869 514

красимир_ванков

Боли ме зъб....... та се не трае ..... чекам да съмне  да водим на дофтор .... жабурим го с грозданка , ама зе че ме фана  оной проклетник не кандисва..... У коя америка си ?
0988 869 514

malkiq gorski

И КОлев и Киров бяха много готини много ги уважавам и двамата, аз съм от Ст.Загора ,и двамата имат връзка със Зарата, всъщност КИрчо е от там , а на  Енчо жена му е от там. Миналата година се чух по телефона с Енчо ,веднага си спомни за мен , но тука има и друга причина , моя брат завърши школата при него  година преди мен. Ако имаш някаква връзка с Кирчо , ФБ или тел прати ми я на лични
VIBER +1 678-860-0470

malkiq gorski

VIBER +1 678-860-0470

malkiq gorski

Цитат на: красимир_ванков - 22.02.2016 г., 03:59 ч.
Боли ме зъб....... та се не трае ..... чекам да съмне  да водим на дофтор .... жабурим го с грозданка , ама зе че ме фана  оной проклетник не кандисва..... У коя америка си ?
ЕЕЕ в БГ няма ли спешни кабинети
VIBER +1 678-860-0470

красимир_ванков

У софето има , ама язе се'га живеемо у Свищов-град........ то болницата ше закриваме , ти за спешни кабинети ми хотуваш......пълна лудница сме веке тука...... нашата болница е Общинска , Ощината си бара дедовия , от три години МБАЛ-ът е в технически фалит , каквото и да означава това....
0988 869 514

malkiq gorski

Мислех си че в БГ сме стигнали хамериканците , обаждаш се на частника , плащаш ,и си готов, независимо кое време е
VIBER +1 678-860-0470

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509894
Total Topics: 1913
Most Online Today: 250