Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Попълване на потребителските профили

Започната от Ивайло Христов, 09.07.2009 г., 10:04 ч.

« назад - напред »

майор ТЕНЕВ

Цитат на: ilia2003 - 20.02.2016 г., 13:53 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 20.02.2016 г., 13:10 ч.
Бийте му дузпата на този, кво чакате >:(

Всеки дузпа не може да бие! Панимаеш ;)
Доколкото ми е известно, Админа активира новите профили.
Доста отдавна дебатирахме за коректно попълване на профилите. Щом не е попълнен според точките, не би следвало да се активира.
В началната страница има доста "нишани" за характера на форума.

нешо

Цитат на: stanyanev - 20.02.2016 г., 09:48 ч.
Що за агент е този регистрирал се днес ?
http://granichar.org/forum/index.php?action=profile;u=7204
Я, това да не е моят монтьор ???, сервизът в който си поправям колата се казва така.
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

гринго

Аз съм нов във форума но не съм имал против изискванията за регистрация щом ще вия с вълците трябва първо да съм в глутницата.
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

Стоян Дамянов

Цитат на: ivan antonov - 20.02.2016 г., 12:05 ч.
Всеки служил на ДГ трябва да застане във форума с името си-без псевдоними и др.подобни .Иначе как ще се открием наборите.

И аз така мисля. Ако се срамува от името или миналото си, едва ли е нашият събеседник. Сигурно са го премислили това, но не е сайт за запознанства с партньор за една вечер.

Все се каня да питам следното. Преди време като затърсих попаднах на сайт на граничари с много тежки условия. Там беше така, само истинска информация, чин, име, място. Но толкова трудна беше регистрацията че не успях да извърша всички ритуали и не станах член. Това дали е бил нашия сайт или друг който се е затрил?
Длъжности: Автоматчик, РПГ, фотограф, лавкаджия, радиовъзел.

gorog

при нас в службата, веднъж годишно, по решение на управителния съвет, с цел обновяване на базата, се изтриват всички с/ки на клиенти с 0 остатък и неактивни с месеци, а някои с години. имало е години когато сме трили по над 3млн. такива сметки. ако приемете предложението му а то е следното: админа да изтрие всички такива кухи профили, ще поосвободим базата от измислени такива или от зложелатели.
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

velko

Gorog,  тук ако някой профил не е активен (не е влизано в него)  повече от 6 месеца,  той бива изтриван.
За съжаление има много граничари, които поради възрастта си не са "на ти"  с компютрите. И трудно се "престрашават"  да пишат,  но когато го направят -  техните разкази са едни от най - интересните и най-ценните.
Много хора се регистрират единствено с надеждата да срещнат тук свои съказарменици -  и "прописват"  едва, когато и друг от тяхната застава се появят и напишат нещо. Шарен свят -  хора всякакви.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

gorog

Цитат на: velko - 21.02.2016 г., 09:51 ч.
Gorog,  тук ако някой профил не е активен (не е влизано в него)  повече от 6 месеца,  той бива изтриван.
За съжаление има много граничари, които поради възрастта си не са "на ти"  с компютрите. И трудно се "престрашават"  да пишат,  но когато го направят -  техните разкази са едни от най - интересните и най-ценните.
Много хора се регистрират единствено с надеждата да срещнат тук свои съказарменици -  и "прописват"  едва, когато и друг от тяхната застава се появят и напишат нещо. Шарен свят -  хора всякакви.
така е велко, аз прописах след първата година. за толкова години от моите набори се е разписал само един и то веднъж( преди седмица).
аз имах в предвид, ако ресурса ни се изчерпва може да пристъпим към тази мярка, но вие- админ и модератори знаете най-добре.
между другото, аз затова и питах онзи ден, знаем ли си възрастовия състав. прави ми впечатление, че основно пишештите са в диапазона от 45/48год до55/60.
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

dobrev621

Бях мамата и в двата диапазона не влизам. ???
GSM-0887655071

gorog

Цитат на: dobrev621 - 21.02.2016 г., 10:41 ч.
как да не влизаш бе? диапазона е 45-60 год.

Неев

Ами то и аз не влизам бе.
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

gorog

Цитат на: Георги Христов Неев - 21.02.2016 г., 10:44 ч.
много младежи тука, бре да му се не види!

morski

Е,има и извън тези граници,ама ... да сме здрави.

gorog

Цитат на: morski - 21.02.2016 г., 10:49 ч.
  Е,има и извън тези граници,ама ... да сме здрави.
разбира се че има. аз казвам само, че ми прави впечатление, че активността на форумците е най-голяма в тази възрастова група, и то не е някаква точно статистика а от обикновено наблюдение. моля, не се сърдете, не искам да обидя никого.

MLADEN

Цитат на: gorog - 21.02.2016 г., 10:47 ч.

Младежи старша възраст !  :)
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

dobrev621

Цитат на: MLADEN - 21.02.2016 г., 15:02 ч.
Цитат на: gorog - 21.02.2016 г., 10:47 ч.

Младежи старша възраст !  :)
Точно Младен, най изпитаните.  ;)
GSM-0887655071

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509894