Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Попълване на потребителските профили

Започната от Ивайло Христов, 09.07.2009 г., 10:04 ч.

« назад - напред »

stanyanev

Отностно попълването на профила с данни къде е служил ,в момента  действащ, телефони и т.н. , да не забравяме , че тук влизат и действащи офицери , които от обясними съображения , не желаят да си оставят координатите. Хала пета е прав до някъде , като си е изтрил телефона.Така , че не е лошо да се помисли и по този въпрос или греша.
С. Янев

velko

Изписването на телефонния номер НЕ е задължително изискване.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Админ

Цитат на: velko - 25.10.2011 г., 09:52 ч.
Изписването на телефонния номер НЕ е задължително изискване.

Велко е напълно прав - никога не е казвано, че трябва да се посочва тел., адрес и т.н.
Става въпрос само за място и време на служба - това не пречи и на действащите войни да посочат място и време - става въпрос за минали данни и факти, никой не споменава за настоящи.
Нека личния състав да действа, че както вече бе споменато от 31.12.2011 година почва триене на потребители, и при бъдеща регистрация без тези данни потребителя ще бъде предупреждаван, и при липса на бърза реакция - май на границата трябваше бързо да реагираме - ще го помолим да посещава други сайтове, като най-любезно ще му бъде заличавана регистрацията.

velko

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 25.10.2011 г., 14:30 ч.
Да това са лични дани, съгласен съм, но ако попадна примерно в друг град и искам да изпия едно кафе с моя приятел старшина школника как мога да го намеря без телефон
Който иска да бъде намерен - ще си посочи координатите - дали в профила си или ще ти ги изпрати на лични - това си е негово решение.

Rishko

аз дори и да няма време за форума, получавам в пощата си съобшщение от форума че някой ми е писал лично съобщение тук.
ако проверяваш поне едно от двете, съответно можеш да получиш запитването от някой, какви са ти координатите за връзка.
ако човека нежелае да се среща с някой просто няма да си даде координатите.
незабравяйте, че аз може и да искам да се видя с някой, но той да не иска да се вижда с мен.  ;D
никой не може да го задължи да се среща с мен.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

morski

А защо няма данни за гостите,а те имат за нас потребителите?

velko

Цитат на: morski - 25.10.2011 г., 15:46 ч.
А защо няма данни за гостите,а те имат за нас потребителите?
Защото са гости - могат да гледат, преди да се регистрират.

velko

Цитат на: hala_peta - 25.10.2011 г., 16:05 ч.
....Гледат си сеира и ни мислят за изсперкали.
Едва ли- може би за тях сме малко екотични, но не и изперкали :) А и какво ти пука?
Цитат
А тия-скритите какви го раздават....да не са от ония...кой какво казал и т.н.Не стига че ни четат от трибуквеното ами и тия.......Аман от чеки-сти-ийсти.
Ами спомни си - и ти, преди да се регистрираш тук, първо поразглета тук-там. Едва след като разбра, че тук е твоето място - се регистрира :)
Така е и с гостите - ще поразгледат, ще поумуват, някои ще се регистрират, а други - не :)

chekur/Барбов/

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 25.10.2011 г., 16:32 ч.
Примерно аз директно се регистрирах без да чета предварително нищо
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D......................и аз....... ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

velko

Приятели, ние не сме някаква затворена общност или секта.
Ясно е, че който иска да намери (или да бъде намерен) приятели от службата си на границата - трябва да се регистрира. Ако иска само да разглежда - регистрация не му е необходима - както във всеки публичен форум.

майор ТЕНЕВ

Гости стават и тези,които са били членове, но дъъъълго време не са влезли във форума.

Админ

Преди някой да се е регистрирал не може да разглежда форума, нито да вижда данните на лицата. Т.е. може само да вижда Разделите и Темите, но е необходима регистрация за да чете.
Но както всеки знае оставянето или не на лични данни става по желание - т.е. никой не е задължен да си остави тел., адрес, години и т.н. Единственото изискване е време и място на служба - неща, които ни най-малко не нарушават личното пространство на посетителите, т.к. това ни най-малко не съставлява лична данна. Нещата са равносилни на това да кажеш в кое училище си учил, в кой град живееш - неща, които ни най-малко не съставляват лични данни. Ако някой е толкова притеснен за опазване на тайната на неговата самоличност - просто не е задължен да посещава форума.

Ивайло Христов

Спокойно бе човек! И аз (а предполагам и всеки друг) получих такава "честитка". Ти нали си изряден?! ;)
От браздата започва Родината!

Админ

Спокойно личния състав - аз не съм Мтел, че всички да "плащате" - става въпрос за тези колеги, които още "дремят" - имам известни притеснения, че ще заспят дълбок зимен сън след 31.12.2011 г.

ПЛАМЕН 68(Феникса)

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 25.10.2011 г., 16:32 ч.
Примерно аз директно се регистрирах без да чета предварително нищо
;) така се прави ;D
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509894