Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Работна група за изграждане на пилон на Александър Вичев Великов в Каварна.

Започната от jivodar___66, 22.05.2022 г., 18:07 ч.

« назад - напред »

stely1971

До тук сме 8 работника (цяла бригада):
- аз;
- Живко и Момчил от Ген. Тошево;
- Карата - 2-ма;
- от Варна - 2-ма;
- Краси-Тутракан (кореняк каварналия :) )

Като за начало не е лошо!!!!  :)

Rishko

Stely, мен що не си ма писал?
Принципно бях казал на един от моите хора и той беше изявил желание, та може и да сме двама.
Само кажете как сте я планирали, да знам кога да си организирам пътуването.
Съответно и какво да взема като инструменти?
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

anton

Цитат на: stely1971 - 08.09.2022 г., 23:10 ч.
- аз;
- Карата - 2-ма;
- от Варна - 2-ма;

Ти нали си Началник бре къде са вреш при работниците. ????????????????

anton

Цитат на: Rishko - 09.09.2022 г., 08:45 ч.
Принципно бях казал на един от моите хора и той беше изявил желание, та може и да сме двама.

Адашче, вземи 4 торби цимент. Поне 100 кг чакъл. 50 кила пясък и 2 кофи вода.
????????????????????????????

stely1971

Цитат на: anton - 09.09.2022 г., 12:19 ч.
Цитат на: stely1971 - 08.09.2022 г., 23:10 ч.
- аз;
- Карата - 2-ма;
- от Варна - 2-ма;

Ти нали си Началник бре къде са вреш при работниците. ????????????????

Сърбят ме ръцете!!!!! :) ;D ;D ;D

stely1971

Цитат на: Rishko - 09.09.2022 г., 08:45 ч.

Рижко, не съм те пропуснал....!!!! Да речем, че официалното записване започва сега...!!! :)

!!! Добавям Рижко + още един човек!!!

За инструменти - имаме всичко засега.... Моторен свредел, къртачи, миниагрегат..... Ще гледаме пилона да е готов и да остане единия ден (събота 08.10) да замонолитим в земята половината фланец с една тръба.... Мислехме това да го правим по-рано, но като се има предвид, че още не са пристигнали материалите при нас - ще го правим в събота 08.10, а на 09.10 в неделя вдигаме пилона и знамето.... Пък и да остане малко работа за далечноживущите.....  :) :) ;) Иначе няма да им е интересно!!!!

anton

Бачо като ми прати фланеца и табелата, ще ти пратя въжето, ролките и скобите.
Остава боя+четки и знамето .

Doktor.nasko

Аз също ще участвам Стели. Бях казал на Живко да ме добави. Но сега по углавния ред.

stely1971

Цитат на: anton - 09.09.2022 г., 16:06 ч.
Бачо като ми прати фланеца и табелата, ще ти пратя въжето, ролките и скобите.
Остава боя+четки и знамето .

Всичко е уредено!!!!!

stely1971

Цитат на: Doktor.nasko - 09.09.2022 г., 19:32 ч.
Аз също ще участвам Стели. Бях казал на Живко да ме добави. Но сега по углавния ред.

Записват те официално!!!! :)  ;)

Rishko

Цитат на: anton - 09.09.2022 г., 12:21 ч.

Бе аз питах за инструменти бе адаш, ма няма проблеми.
Ще мина през Девня и ще взема цимент или го искаш от Димитровград? Пясък ще натоваря от плажа на Каварна. То и чакъл от там ще има доста. Това беше в кръга на майтапа.
Адаш трябват ли материали?
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

anton

Цитат на: Rishko - 10.09.2022 г., 22:04 ч.
Цитат на: anton - 09.09.2022 г., 12:21 ч.

Бе аз питах за инструменти бе адаш, ма няма проблеми.
Ще мина през Девня и ще взема цимент или го искаш от Димитровград? Пясък ще натоваря от плажа на Каварна. То и чакъл от там ще има доста. Това беше в кръга на майтапа.
Адаш трябват ли материали?

Всичко е подсигурено.

stely1971

Понеже движа въпроса с настаняването, до момента сме 12 души - има ли други колеги, които мислят да се включат в РГ?
Списък:
Стелиян
Живко
Момчил
Антон
Пламен
Карата
Николай
Краси
Наско
Рижко + приятел
Диян Димов - мой приятел, доста от вас го познават......

Не е лошо тези дни да уточним бройката +- 1-2 човека за да мога да запазя стаи!!!

stely1971

Нова информация за участниците в работната група:

Спането е уредено в едно хотелче в края на градския парк в Каварна - CENTRAL PARK се казва.... Двойна стая е 60 лева (по 30 лева на легло).... Специално за Карата и Николай - запазена стая от петък 07.10.... Проблемът е, че след като запазих стаите днес ми се обади собственика и ми съобщи следното - на 02.10 ресторантчето към хотела затваря... Вярно пред сградата има няколко маси с чадъри, но при липса на кухня и в комбинация с хладното време вечер и близостта до жилищни сгради .... :) ;) ще измислим нещо друго.....!!! Понеже съм човек с много контакти :) ;) даже имам идея, но всичко по реда си...... Иначе се оказа, че доста от местата за настаняване в Каварна, които биха ни устроили по различните критерии, предлагат само саплни, т.е. не единични легла, а само стаи за семейни люде.... :) Както и да е.... ще го измислим за вечерта..... Имах и лична среща с кметицата на Каварна - ще входирам едно уведомление от името на Форума относно поставянето на пилон на общинско място, а тя от нейна страна гарантира, че ден два преди събитието мястото около гроба ще бъде почистено, тя лично ще присъства (ако не се обърка нещо)... ще бъде уведомена и обществеността чрез местните медии, които също ще присъстват!!!! Аааа, да не забравя - разпоредил съм :) ;) на моите бивши колеги от Гранична полиция :) ;) - настоящия началник (с него сме работили близо 20 години) ще присъства, както и други колеги.....!!!!

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646