Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Участие в поредицата „Граничари завинаги” на Киро Киров

Започната от цапар, 21.12.2021 г., 15:08 ч.

« назад - напред »

Norr

Валери Пачунков

😂

Norr

Цитат на: valeri69 - 11.02.2024 г., 15:14 ч.
Запиши и мен.В Йвайловград ще я взема.

Прати ми, моля те, на "лични" три имена, мобилен телефон и до кой офис на ЕКОНТ да пратя в случай, че не идвам на Вълче поле. Още не ми е ясно дали ще мога да дойда и искам да имам резервен вариант да си получиш книгата.

красимир_ванков

Цитат на: Norr - 02.02.2024 г., 00:10 ч.
Драги приятели, имам честта да ви съобщя, че излезе от печат кн. 34 от поредицата "Българи завинаги", посветена на 20-годишнината от уволнението на последния  набор войници в ГВ. Автор на идеята, съставител и издател е, както и досега, о.з.р. полк. Киро Киров. Позволете ми сърдечно да благодаря и на авторите на разкази (о.з.р. полк./комисар Краси Ванков, наборните граничари ефр. Димитър Динев, мл. с-т Бончо Колев, р-к. Валери Петков, р-к Харалампи Харалампиев, о.з.р. к-н Станислав Янев, мл. с-т Видол Барбов). Нека отбележим с признателност организационния принос на о.з.р. полк Валентин Харизанов и ефр. Ивайло Христов. С лични средства подпомогнаха издаването на книгата о.з.р. к-н Иван Йорданов и о.з.р. полк. Валентин Харизанов. Форумът също оказа финансова подкрепа. Ценна редакторска помощ при подготовката на книгата оказа родопчанката г-жа Ася Чаушева - първата висшистка от родопското село Мугла. КНИГАТА Е НАИСТИНА ХУБАВА. Успяхме. Съединението прави силата!

Тези от вас, които искат да имат книгата, нека ми пишат в лично съобщение, като посочат трите си имена, номер на телефона и в кой офис на ЕКОНТ желаят да получат пратката. Ще пратя с наложен платеж, цената на 1 бр. е 7 лв (възстаноявяваме само средствата от форума, частните спонсори не желаят компенсация).

Другари драгоценни граничари, в лична среща в края на миналата седмица се сдобих с екземпляр и автограф на съставителя на поредицата полк.о.з. Киро Киров. В рамките на един следобед три пъти я препрочетох. Много силни текстове..... До един. Като цяло книгата е силна, много силна. Всеки който я придобие, след като я про/пре/прочете, нека и на друг да я даде,така, за да се знае кое и как е било. Не ме питайте кое най много ми е харесало. Няма такъв отговор. Всъщност има. И той е "всичко". Бих могъл да кажа  още думи. Излишни са . За конец. Обръщение. Към всички нас. Няма граничар, който е "мачкал калта" и който да не носи своите спомени. Нека да ги съберем. Има начин, нещата се случват. Просто десет молекули решимост и желание. За честта и славата на зеления пагон.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

chekur/Барбов/

Моите книги дойдоха, благодаря на Нор. Веднага я прочетох, книгата е много интересна. Следващата ми задача е да разпространя словото сред "неграничарското" население
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

красимир_ванков

Цитат на: chekur/Барбов/ - 24.02.2024 г., 15:11 ч.
Моите книги дойдоха, благодаря на Нор. Веднага я прочетох, книгата е много интересна. Следващата ми задача е да разпространя словото сред "неграничарското" население
Ето, това е добро намерение. Нека.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

гринго

13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

resiloveca94

Здравейте, бих желал да поръчам 2 книги:

Янко Василев Челенков,
Еконт гр. Дупница Тихия кът

0893960959

цапар

Цитат на: resiloveca94 - 02.05.2024 г., 22:21 ч.
Здравейте, бих желал да поръчам 2 книги:

Янко Василев Челенков,
Еконт гр. Дупница Тихия кът

0893960959
Ще проверя за налични, ако има останали екземпляри ще ти изпратя.
Child in Time

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509643
Total Topics: 1911
Most Online Today: 113