Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата

Започната от velko, 01.07.2021 г., 17:50 ч.

« назад - напред »

skitnik32

Цитат на: velko - 03.07.2021 г., 12:37 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 02.07.2021 г., 19:42 ч.
Баш фейса еба майката на форума и се появи онзи п******* с тениската!..... Тя тепърва предстои!...... Пет човека пишат във форума..... Тук-там някой се регистрира за тениска календар или за форумните сватби
Фейсът е неизбежен - ако ни няма там - михлюзи и урунгели ще приказват "от името на Форум Граничарите на България" и повечето хора няма и да разберат, че каиша го теглим тук. Затова е създадена и страницата на Форума, и групата на Форума - за да се знае, че ТУК, в granichar.org  се случват истинските неща, обсъждат се и се вземат решенията колективно. А навън се вижда само "опаковката".

Велко, я обясни какъв каиш теглиш... еи така да разберем всички.
0896607170

velko

Цитат на: skitnik32 - 03.07.2021 г., 18:15 ч.
Цитат на: velko - 03.07.2021 г., 12:37 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 02.07.2021 г., 19:42 ч.
Баш фейса еба майката на форума и се появи онзи п******* с тениската!..... Тя тепърва предстои!...... Пет човека пишат във форума..... Тук-там някой се регистрира за тениска календар или за форумните сватби
Фейсът е неизбежен - ако ни няма там - михлюзи и урунгели ще приказват "от името на Форум Граничарите на България" и повечето хора няма и да разберат, че каиша го теглим тук. Затова е създадена и страницата на Форума, и групата на Форума - за да се знае, че ТУК, в granichar.org  се случват истинските неща, обсъждат се и се вземат решенията колективно. А навън се вижда само "опаковката".

Нямам предвид себе си, а всички от ТОЗИ форум - и цялата му дейност, от основаването му, до момента. Ако наистина те интересува онова, което е направено,  просто отдели време и чети - темите са си тук.
Едва ли имаш представа, например, какво означава да организирааш среща на 200, с участници от цялата страна, на различна възраст и с различни нужди и претенции. Срещи (34 до момента) на които, с едно изключение, не е имало нито един инцидент. За "изключението" - ти помогна изцяло и затова не си добре дошъл в Дъбраш...
И като си отворил приказка - пуснахме те отново тук, след като направи онзи скандал в ресторанта на Дъбрал, само (само!) защото имаш участие в издигането на паметната плоча на Дончо Ганев, на заставата на която си служил. Но да знаеш, че все още не си се разплатил с човека, на когото си поръчал да изгради площадката около плочата. - вчера е дошъл в Дъбраш, за да си дири парите, които си му обещал, но все още не си му платил (150 лв). Други ше ги платят вместо тебе, но да знаеш, че никога Форумът не наема хора, на които не може да плати или не плаща. Никога! Защото това уронва името на Форума.
И защото ценим труда на онези, които ни помагат.
Досега сме реализирали много и по-големи и по-малки проекти, но никога не сме оставили някой, който да се чувства измамен.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

fierce

ЦитатВелко, я обясни какъв каиш теглиш... еи така да разберем всички.
като прочетох отговора на велко, да те попитам,
ти какъв го теглиш, ако не е тайна?!?
105 на ,,Чавдар"

velko

skitnik32, майсторът се казва Венци, от с. Долен (в случай, че си му забравил името). Там хората нямат високи доходи...

ilia2003

Венци се е опитвал многократно да се свържи по телефона с възложителя, но безрезултатно!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

zmiori

Ако наистина не е платено на този човек, това е проблем. Щом е свършил работа значи си е заслужил възнаграждението.
Аз предлагам да съберем нужната сума и да му платим. Без значение от възложителя.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

velko

Около паметната плоча на Дончо Ганев има изградена площадка - значи работата е свършена.

ilia2003

Цитат на: zmiori - 04.07.2021 г., 02:30 ч.
Ако наистина не е платено на този човек, това е проблем. Щом е свършил работа значи си е заслужил възнаграждението.
Аз предлагам да съберем нужната сума и да му платим. Без значение от възложителя.
Да ти приличам на майка Тереза!?
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

петков

Цитат на: ilia2003 - 04.07.2021 г., 00:37 ч.
Венци се е опитвал многократно да се свържи по телефона с възложителя, но безрезултатно!

а възложителя се крие! Но ако безочието му беше с една идея по-малко, щеше поне да си трае, а не да задава тъпи въпроси с които явно цели конфронтация!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

plovdivchanets

Каиша е от мечка!  ;D
"Теория  на разбития прозорец" - обяснява хаоса в Бг

ефрейтор Атанас Колев

Цитат на: plovdivchanets - 04.07.2021 г., 07:46 ч.

Каиша е от мечка!  ;D
Много дебел, като хамут! ;D
Атанас Колев

красимир_ванков

Що така съм направен - не знам. Но ме хвана срам и изпитвам неудобство от подобни гафове. Не трябва така Не сме деца. Авторитет се гради и защитава с години,  а се събаря за миг.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

anton

Не искам да е така, но си мисля че това действие от страна на skitnika Боби Костов е умишлено уронване на Форума. Продиктувано от отстраняването му.   Вече е тук и очакваме неговия адекватен отговор за ситуацията. Не искам да съм пророк но skitnika ще се покрие.

uestli1

Цитат на: йордан димитров - 01.07.2021 г., 18:38 ч.
Я елате пиленца при батко....Снимката е от 2018г актуална и сега!
След команда кръгова отбрана кой с квото има младжанта Жицата е разжалван! ;D ;D

MLADEN

Цитат на: anton - 04.07.2021 г., 12:32 ч.
Не искам да е така, но си мисля че това действие от страна на skitnika Боби Костов е умишлено уронване на Форума. Продиктувано от отстраняването му.   Вече е тук и очакваме неговия адекватен отговор за ситуацията. Не искам да съм пророк но skitnika ще се покрие.

Тонка аз нямам отношение относно случилото се , но имам няколко питания .

1 Има ли нещо общо изграждането на паметника на Дончо Ганев , който е на ГЗ Дончо Ганев с Форума Граничарите на България , или е идея на Боби Костов ?
2 Боби Костов как би уронил авторитета на Форума , щом е бил отстранен доста преди това ?Той не е бил член .
3 Допускаш ли , че Боби Костов , който е служил на ГЗ Дончо Ганев и е бил част от командването да постъпи по начина , който е описан ?
Предварително ти благодаря за отговора !
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

Статистика

Members
Total Members: 4691
Latest: AAngelov
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508209
Total Topics: 1906
Most Online Today: 170