Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Записване за участие в срещата Ваклинова чука/ Дъбраш (01-04.07.2021 г.)

Започната от velko, 25.05.2021 г., 20:58 ч.

« назад - напред »

uestli1

Цитат на: цапар - 08.06.2021 г., 14:42 ч.
Не му ги яжте, щех да кажа "джвакате", на Данчо ушите бре >:(, - той изрично пише "за веселата част", ааа  :o
Каква ,,весела част,,бре? :o Да се веселим ,че тия момчета са дали живота си на границата!?За мен лично е официална вечеря в памет на загиналите ни другари!

цапар

Цитат на: uestli1 - 08.06.2021 г., 14:52 ч.
Цитат на: цапар - 08.06.2021 г., 14:42 ч.
Не му ги яжте, щех да кажа "джвакате", на Данчо ушите бре >:(, - той изрично пише "за веселата част", ааа  :o
Каква ,,весела част,,бре? :o Да се веселим ,че тия момчета са дали живота си на границата!?За мен лично е официална вечеря в памет на загиналите ни другари!
Че едното не пречи на другото ??? - без граничарско хоро няма как да минем, а и програмата не е за едната само вечер :-X Жалко, че не мога да присъствам :(
Child in Time

chekur/Барбов/

Петров ще е там! Ако обърка халостните с газови и сълзи ще се пролеят! Така, че всичко ще е наред ;D :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

anton

И така след уточнение и обединяване това е списъка.  Огледайте го внимателно. Ако някой се отказва сега е времето защото желаещите са повече от възможностите за настаняване.

йордан димитров

Някой знае ли нещо за вилата на Коцето от Сатовча и имали контакт с него?
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

йордан димитров

Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

anton

ЗА СЛЕДВАЩИТЕ СРЕЩИ ПОСТАВЯМ ЯСНО УСЛОВИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ.
Всеки един член с името си във форума може да запази само 1 стая за 2, 3 или 4 легла в зависимост от хотела.
Условие което ще следя стриктно.  Всеки които не е тук на място и не си направи резервация лично, просто няма да има настаняване. Съжалявам че по-рано не взех това решение.

zmiori

Аз предлагам и още нещо, да се регламентира кога ще бъде събитието. Без значение дали това или Сарабурун.
Принципно това е помен и по канона се прави или на датата или предходната събота. Така дето се казва всеки ще знае години напред кога ще е и ще може да си планира присъствие, а не всяка година да се чуди кога ще се отвори тема за записване и още по важно аджаба кога ще е преди или след датата на събитието. А ако датата е събота или неделя то е ясно че ще е тогава.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

стателов

Цитат на: anton - 09.06.2021 г., 20:30 ч.
ЗА СЛЕДВАЩИТЕ СРЕЩИ ПОСТАВЯМ ЯСНО УСЛОВИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ.
Всеки един член с името си във форума може да запази само 1 стая за 2, 3 или 4 легла в зависимост от хотела.
Условие което ще следя стриктно.  Всеки които не е тук на място и не си направи резервация лично, просто няма да има настаняване. Съжалявам че по-рано не взех това решение.

Прав си Антоне. Това и друг път сме го коментирали. Аз съм на мнение, че тези срещи са САМО за участници във форума. Не е редно да се записват и други приятели, които са граничари, но не членувват във форума.

iakim

Наистина е много кофти - "Запиши ме, щото аз не мога!" -  Ами регисрирай се и ще можеш, ама е по- лесно друг да поема отговорности заради някой... Лошо и неправилно!

uestli1

Цитат на: zmiori - 09.06.2021 г., 21:15 ч.
Аз предлагам и още нещо, да се регламентира кога ще бъде събитието. Без значение дали това или Сарабурун.
Принципно това е помен и по канона се прави или на датата или предходната събота. Така дето се казва всеки ще знае години напред кога ще е и ще може да си планира присъствие, а не всяка година да се чуди кога ще се отвори тема за записване и още по важно аджаба кога ще е преди или след датата на събитието. А ако датата е събота или неделя то е ясно че ще е тогава.
Тая дет я предлагаш не може да стане заради ситуацията с пандемията.Планирай си квот си искаш накрая нъц.Три срещи ни провали пущината ,четвъртата беше на кантар! :(

zmiori

Гат си има карантина си е карантина.
Що да не може когат си има глобални ограничения и гъза да си сцепиш няма как да отидеш. Ма гат няма си  е ясно и точно.
При твойте светофари цикъла си върви даже и да има катастрофа и пътя е непроходим. Винаги ли ги пренастройваш  кат спре тока като има абитюренти и затварят крастовището. Паради, шествия и така нататък?
Не виждам къде е проблема то кат е забранено си е забранено.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509643
Total Topics: 1911
Most Online Today: 113
Most Online Ever: 6823