Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Паметната плоча на редник Цветослав Симеонов

Започната от цапар, 01.02.2021 г., 16:15 ч.

« назад - напред »

Румен Йорданов

Браво момчета!!! Свалям шапка на всички участвали в това мероприятие!!! Поклон пред паметта на загиналия граничар!!!!

ефрейтор Атанас Колев

Не зная дали е разумно във време на пандемия да се прави такава среща. Дано сте вземали  мерки, иначе ви поздравявам за организацията.
Атанас Колев

петков

Наско, неглижирането на предпазните средства и мерки не води до нищо добро, но и параноята и хипохондрията не са по-малък враг.
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

ефрейтор Атанас Колев

Цитат на: петков - 13.04.2021 г., 10:17 ч.
Наско, неглижирането на предпазните средства и мерки не води до нищо добро, но и параноята и хипохондрията не са по-малък враг.
Така е Вальо . Явно мен параноята или хипондрията ме е обсебила, щото с тази асма и помпичката в джоба и разправиите в магазина за маски със ,,смели,, индивиди, които отчасти се ,,изчистиха,, ми влияе. Дано Господ им помогне!
Атанас Колев

цапар

Много хора не дойдоха защото са имали съмнения за контакти с вироносители. В съобщението за поклонението казахме, че е задължително да се спазват противоепидемичните мерки, на практика обаче маските, с малки изключения, свалихме още на сборния пункт... :-[ :-[ :-[ Не е извинение, че в селото не видях навън нито един местен, който да носи маска :(
:o А пък толкоз много хора дойдоха!
Child in Time

iakim

Така е Вальо . Явно мен параноята или хипондрията ме е обсебила, щото с тази асма и помпичката в джоба и разправиите в магазина за маски със ,,смели,, индивиди, които отчасти се ,,изчистиха,, ми влияе. Дано Господ им помогне!
[/quote]

Ефрейторе - аз съм астматик и винаги съм с помпичка и ред лекарства за сърдечни проблеми! Съвет от мен - НЕ НОСИ МАСКА!!! Тя възбужда асмата! Маски могат да носят здравите!!! Ние - НЕ!!!
Иначе - срещата беше отново невероятна!!! Благодаря ви, момчета, че се видяхме!!!  Видях се и с Командира на заставата   капитан Ушатски, в която служехме заедно! Благодаря и на Иван Петков, че  прие молбата ми за членство в клуб "Граничар" - Враца!

ефрейтор Атанас Колев

А сега де! Кого да слушам? По закон трябва да нося в магазина маска  и да изисквам от клиентите същото. :(
Атанас Колев

цапар

Днес се навършват 35 г. от смъртта на р-к Цветослав Симеонов - загинал от мълния по време на наряд в района на връх "Сребърна". Мир на духа му.
Завинаги един от нас.
Child in Time

miro622

Аз лично обещавам тази година да занеса цветя на па
четника.Неможах да отида на поклонението,( бях на работа)  но на Сребърна ще отида.....

доктора

Цитат на: miro622 - 14.04.2021 г., 23:36 ч.
Аз лично обещавам тази година да занеса цветя на па
четника.Неможах да отида на поклонението,( бях на работа)  но на Сребърна ще отида.....
Ще се организираме предварително, може да помолим и ГПУ-Чипровци за съдействие и логистика! Има идея да надстроим съществуващият паметник с допълнителна паметна плоча от черен гранит във формата на пирамида, на нея ще има снимка на Цветослав и кратко пояснение подобно на паметната плоча на родния му дом.Допълнителната плоча ще бъде в метална рамка от винкел и ще се завари върху съществуващата паметна плоча, за целта ще ни е нужен електрогенератор, електрожен имам, а и флекс и всичко което е нужно.
Това е моя идея, споделих я с Вальо /Цапар/ и с течение на времето се поизбистри! Разбира се, че ще се приемат и други конструктивни идеи и предложения!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

доктора

Приятели, вече почти изтече юли месец, а по темата никакво движение!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Мусков72

Юли отиде, август отпускарски. 13-15.08.Пилон на Видин.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823