Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Записване за участие в срещата Ваклинова чука/ Дъбраш (02-05.07.2020 г.)

Започната от velko, 03.06.2020 г., 23:58 ч.

« назад - напред »

morski

dobrev621

И аз пропускам,да има място за тия които не са ходили-редно е!А и за някой с родова среща,да се видят хората,че къде другаде ще го сторят това. ;) :)
GSM-0887655071

bojkobogdanov

От 3.07 до 05.07 за двама човека + два куверта за празничната вечер.

Божидар Банков

Записвам и Яким Якимов за 03 и 04.07 + куверт, пътуваме заедно

brasna4a

Весело изкарване на всички, който ще ходят на срещата. Аз и тази година ще пропусна.Причините са същите заради който напуснах групата и във фейса.
Лека вечер
Ст.матрос на боен пост 5.1.1

anton

Абе явно аз нещо съм назад с матряла. Едните пишат за намазаните, друг пише за родата, трети за причини  поради които е напуснал Фейса.  Айде да се систематизират нещата да ги обобщим и да се вземе решение ко прайм. Така  хвърлените огризки аз на врачка ли да ходя че да ги разбера.  И аз няма да ходя, ма няма да свърши светът с това.

ПЛАМЕН 68(Феникса)

СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

ПЛАМЕН 68(Феникса)

Аз отивам да поднеса цветя на падналите в бой граничари, да си почина да се видя с приятели и не ме интересуват ни помазани, ни намазани ни.....
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

стомов

Записвам Иван Теодосиев от Свищов от 02 до 05 двойна стая с два куверта :)

монката

Колеги които няма да присъстват на срещата да НЕ взимат отношение./мое мнение/

brasna4a

Моята причина, да не присъствам е само и единствено лична, никой няма вина,че нещата ми не се наредиха както трябва.
;)
Ст.матрос на боен пост 5.1.1

chekur/Барбов/

Цитат на: ПЛАМЕН 68(Феникса) - 04.06.2020 г., 18:28 ч.

Аз отивам да поднеса цветя на падналите в бой граничари, да си почина да се видя с приятели и не ме интересуват ни помазани, ни намазани ни.....
Съгласен, и в този дух необходимо ли е всяка година да се "дъвчат" едни и същи неща вместо да си положим цветята, да помълчим за малко и да си вървим!
Нужно ли е да се покажем на някои, да напишат някакви клишета в някой вестник за нас-Според мен не! Аз дивиденти от това не искам!
Мое мнение неангажиращо никой!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

командира

uestli1

Статистика

Members
Total Members: 4704
Latest: Iliya daskalov
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509444
Total Topics: 1909