Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Имам проблем с цитирането във форума

Започната от Ивайло Христов, 24.10.2019 г., 11:09 ч.

« назад - напред »

валентин60

Цитат на: fierce - 25.10.2019 г., 23:54 ч.
при мен проблеми с цитиране няма, по-сложно е слагането на два и повече цитати!
Точно,
На пук на Халата папрята е мой приоритет

velko

Цитат на: Неев - 25.10.2019 г., 20:41 ч.
И това горе в ляво. !  Няма защита.
Се появи по същото време.
Проблема може да е в моето устройство.
Но и на тел.ми излиза  тръгълния знак !пред граничар. орг.

Така е - това е съобщение, което се появи след версия 68 на Google Chrome (след него - и при други браузъри).
Предупреждението се отнася до липсата на сигурност за връзката към тази страница. Предупреждава ви, че информацията, изпратена и получена с тази страница, е незащитена и може потенциално да бъде открадната, прочетена или модифицирана от нападатели, хакери и организации с достъп до интернет инфраструктура, като доставчици на интернет услуги (ISP) и правителства.
Това предупреждение ,,Не есигурно" се появява на всички страници, които използват HTTP протокол, който не може да осигури сигурна връзка. В исторически план това е основният протокол, използван за интернет комуникация.

През последните няколко години уебсайтовете преминават към HTTPS - обърнете внимание на добавената в края буква S - което осигурява сигурност и се използва от милиони уебсайтове, включително Google.com, Facebook.com и Amazon.com, за да защитят вашата информация докато разглеждате, влизате в системата и извършвате покупки.

Предупреждението ,,Не е сигурно" не означава, че вашият компютър или сайтът, който посещавате, са засегнати от зловреден софтуер. Той служи само да ви предупреди, че нямате защитена връзка с тази страница.

Предстои цялостно обновяване на платформата, като предполагам, че заедно с това ще се премине и към HTTPS - тогава няма да се вижда това съобщение. Но и с HTTP не е кой знае какъв проблем - тук не държим някаква информация, която да е от интерес за хакери и др.под.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

uestli1

Цитат на: fierce - 25.10.2019 г., 23:54 ч.
при мен проблеми с цитиране няма, по-сложно е слагането на два и повече цитати!
И затова съм писал кви въртележки правя. :)

Цитат на: uestli1 - 24.10.2019 г., 22:04 ч.

Oтварял съм и по 3-4 прозореца за да цитирам отговори. :) Търкаш ,бришеш, бая играчка е и винаги предварителен преглед да не стане уть. ;)

stanyanev

Цитат на: Ивайло Христов - 24.10.2019 г., 21:33 ч.
Като натисна бутона Цитат, маркерът ми слиза долу в полето за бърз отговор, което обаче е празно. При вас така ли е? Мога да копирам желаното за цитиране и да ползвам иконата Вмъкни цитат, но тогава цитатът няма автор, дата, час и т.н. Това ми е проблема, ако правилно съм се изразил.
Давам само за пример. С лисицата съм - няма проблеми.
С. Янев

stanyanev

Цитат на: stanyanev - 29.10.2019 г., 17:15 ч.
Като натисна бутона Цитат, маркерът ми слиза долу в полето за бърз отговор, което обаче е празно. При вас така ли е? Мога да копирам желаното за цитиране и да ползвам иконата Вмъкни цитат, но тогава цитатът няма автор, дата, час и т.н. Това ми е проблема, ако правилно съм се изразил.
Второ цитиране...
С. Янев

fierce

Цитат на: stanyanev - 29.10.2019 г., 17:20 ч.
Цитат на: stanyanev - 29.10.2019 г., 17:15 ч.
Второ цитиране...
и трето с лисица, пак няма проблем!
105 на ,,Чавдар"

chekur/Барбов/

С лисицата и при мен всичко работи!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

гринго

С лисицата и при мен всичко работи!
[/quote]

Не е точно по темата
Разхождайки се Лиса из гората чува кукуригане -скача в храстите по посока на звука.
След малко оттам излиза Вълчо и са загащва.......
Се си е друго като знаеш чужди езици.
С Уиндоуса е същото да не си сигурен какво има в храстите
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

Rishko

Или забравяте или не четете!
Проблема с цитирането е от много време и е от смяната на версиите на браузърите и непроменянето на версията на платформата която ползваме.
Обсъждали сме  на дълго и на широко кое какво и как, но в момента нямам време да търся къде точно са разговорите.
В момента в който се направят промени, всичко ще си дойде на мястото.
Кога ще дойде този момент, ще разберете от съобщение на администратора, което ще ви предупреди кога и колко време ще отнеме оправянето на много от проблемите.
Не търсете под вола теле.
Незащитената връзка както ви каза Велко, е защото ползваме протокол HTTP.
Защо не ползваме HTTPS ? Защото ползването на скюрити версията на на протокола изисква валиден сертификат на страницата. А това сертифциране струва пари на определено време.
В момента в който изтече сертификата, браузъра ви ще ви отрязва достъпа до страницата.
Та за улеснение се ползва стандартния протокол, за да не се оплаквате, че форума неработи.
Секюрити версията на протокола се ползва когато има чувствителна информация от типа на лични данни, сметки, онлайн плащания и т.н.
Няма смисъл да се създават излишни главоболия с повишаване на сигурноста при положение че няма чувствителна информация във форума.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823