Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Имам проблем с цитирането във форума

Започната от Ивайло Христов, 24.10.2019 г., 11:09 ч.

« назад - напред »

Ивайло Христов

Не помня откога се появи проблема да не мога да цитирам както трябва във форума чрез бутона Цитат, намиращ се над всяко мнение във форума.

В секи случай още на стария ми компютър, който беше с Windows 7. Сега съм с Windows 10, браузерът е Мозилла и в двата случая. Пробвах сега и през Експлорер - същата история.

Та къде е ключа от бараката - при мен нещо или?
От браздата започва Родината!

ilia2003

Цитат на: Ивайло Христов - 24.10.2019 г., 11:09 ч.
Не помня откога се появи проблема да не мога да цитирам както трябва във форума чрез бутона Цитат, намиращ се над всяко мнение във форума.

В секи случай още на стария ми компютър, който беше с Windows 7. Сега съм с Windows 10, браузерът е Мозилла и в двата случая. Пробвах сега и през Експлорер - същата история.

Та къде е ключа от бараката - при мен нещо или?

Проблема е актуален!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Ивайло Христов

Е как хората цитират тогава. Аз ли съм най-тъпия?  ;D

fierce

пробвай през настройките на мозилата да изчистиш кукитата
options-privacy& security - cookies an site data
някой път падат всички бъгове!
105 на ,,Чавдар"

Ивайло Христов

Тц, не става. Впрегнах и един приятел, който разбира от техника да мисли по казуса.

ilia2003

Цитат на: Ивайло Христов - 24.10.2019 г., 11:36 ч.
Е как хората цитират тогава. Аз ли съм най-тъпия?  ;D

По сложният начин!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

chekur/Барбов/

Аз пък като пиша коментар нито един бутон не ми работи отгоре емотикони разни подравни вляво и така нататък вмъкни връзка нищо
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Ивайло Христов

Е как Илийка? Копират се разни скриптове ли? Досега си играх, ама нещо не става.

vesonp1

При мен пък:
Като натисна "Цитат" и мога да коментирам само това мнение.....ако искам да вкарам втори цитат и не става

Оправям се като дублирам таба,отварям същата тема, натискам другото мнение,което искам да прибавя.......там го,обработвам,копирам и се връщам  към другия прозорец,където ми е първото мнение и го прибавям там..........абе сложно е ако искаш да прибавиш няколко цитата.  ;D ;D ;D ;D
Иначе някой път не ми се визуализират снимки
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

Ив.Петров

Цитат на: vesonp1 - 24.10.2019 г., 12:59 ч.

При мен пък:
Като натисна "Цитат" и мога да коментирам само това мнение.....ако искам да вкарам втори цитат и не става

Оправям се като дублирам таба,отварям същата тема, натискам другото мнение,което искам да прибавя.......там го,обработвам,копирам и се връщам  към другия прозорец,където ми е първото мнение и го прибавям там..........абе сложно е ако искаш да прибавиш няколко цитата.  ;D ;D ;D ;D
Не зная дали може в отговора да вкараш втори цитат.
Аз съм с Хрома, проблем с цитат няма. като искам да има и втори цитат, копирам единия, излизам и натискам другия цитат и прибавям първия.
Ако искам трети-копи 1 и 2 и пейст при третия.
Отначало не исках Хрома, но Лисицата ме изнервя-току да отворя нещо и започва да се актуализира.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

fierce

105 на ,,Чавдар"

ilia2003

Цитат на: Ив.Петров - 24.10.2019 г., 14:53 ч.

При мен пък:

Аз съм с Хрома, проблем с цитат няма. като искам да има и втори цитат, копирам единия, излизам и натискам другия цитат и прибавям първия.
Отначало не исках Хрома, но Лисицата ме изнервя-току да отворя нещо и започва да се актуализира.

Мейджър, това е сложният начин ;)

velko

Цитат на: ilia2003 - 24.10.2019 г., 16:40 ч.

При мен пък:

Мейджър, това е сложният начин ;)

И при мен цитирането работи без проблем.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

vesonp1

........
........

преди ставаше
Цъкаш на цитат и отговаряш нещо без да го публикуваш.......после слизаш надолу и има последните мнения и от там цъкаш на вмъкни цитат (вече се явява втори)  и се прибавяше автоматично  ;)
сега обаче не става вече.....мислих че е от виндолса, че съм с друг модел....но не
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

Ивайло Христов

Като натисна бутона Цитат, маркерът ми слиза долу в полето за бърз отговор, което обаче е празно. При вас така ли е? Мога да копирам желаното за цитиране и да ползвам иконата Вмъкни цитат, но тогава цитатът няма автор, дата, час и т.н. Това ми е проблема, ако правилно съм се изразил.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215