Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Работна група за изграждане на пилона в памет на Георги Нанков.

Започната от ilia2003, 10.07.2019 г., 06:58 ч.

« назад - напред »

anton

dimcho

мл.с-т. Димов
0888457690

georginankov

Има няколко варианта за спане, които ще  уточним, когато съберем точната бройка.
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

anton

Роджери, Доктора, Димчо, Роската, Стефчев, Тонката. Ако има други да се упоменат.

gorog

Цитат на: anton - 18.07.2019 г., 20:04 ч.
Роджери, Доктора, Димчо, Роската, Стефчев, Тонката. Ако има други да се упоменат.
ако майка ми е добре и няма да имам ангажименти с нея, ще дойда със Стефчев!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

anton

Времето напредна, последни уточнения. Цимент, пясък чакъл вземаме на място. Тръбите носи Роджери. Димчо табелата. Скоби въже, ролки, знаме нося аз. Стефчеф боя и четки. Ще взема 2 лопати и свредел, малък шлайф.  Търсим електрожен.
Цвети спането как стои въпроса.

роджери2

Мога да взема електрожен. Как стой въпроса с тока, колко метра удължител ше трябва.

georginankov

Ако това е последната бройка ( 6 човека), довечера ще раздробя вариантите. Съботен ден е, летен сезон и наистина трябва да се има в предвид.
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

georginankov

В момента сме тук. Намира се на 2 км. от града със всички удобства, които са ни нужни. Има свободни два апартамента с по две стаи, в които имат в едната стая 3 еденични легла, в другата 2 еденични. Цената на човек е 25 лв. Ако сте съгласни, утре ще резервирам, защото има вероятност да увиснем.
Линк към къщата за гости: http://guesthousemisha.com/

anton

доктора

Имам електрожен, малка и голяма флекса, два удължителя и още каквото се сетите!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

роджери2

доктора

,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

ilia2003

Цитат на: роджери2 - 01.08.2019 г., 10:35 ч.
Мога да взема електрожен. Как стой въпроса с тока, колко метра удължител ше трябва.

Инверторен електрожен няма да работи при голям пад на тока. Вервайте ми!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

anton

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215