Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Работна група за изграждане на пилона в памет на Георги Нанков.

Започната от ilia2003, 10.07.2019 г., 06:58 ч.

« назад - напред »

georginankov

Ако искате, ще взема размерите на ширина и дължина между гробовете.
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

ilia2003

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

anton

Щом питаш начи имаш и отговор. Въже, скоби, знаме вече имам.

ilia2003

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

anton

Чудно, значи и ролки имам вече. Вече търся съмишленици за Работна група. Ще преместя последните писания в обособена тема.

anton

Цитат на: ilia2003 - 12.07.2019 г., 06:18 ч.
Само със свредел не става, справка Ваклиново!
Имам автентична пирамида от района на гз Косовски  номер 371®, намерете и място до пилона.
В с.Крайще и в Исперих само с този свредел се справихме.

валентин60

Само да помоля да не е на 27,07, за другите дати съм на лице
На пук на Халата папрята е мой приоритет

anton

валентин60

На пук на Халата папрята е мой приоритет

доктора

,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

anton

Любчо, пилона на парчета ли е. За да носим електрожен. Димчо прати ми табелата. На ЛС ше дам координати. Датите остават 10/11 август.

Мусков72

Мусков72

Тонка,пусни и тема,за записване с нощувка.Цвети,ще се ангажира за хотел,ресторант...Говорих с нея!

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823