Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Сънувам я! Авторска книга от ген.Стефан Ангелов.

Започната от anton, 27.03.2019 г., 21:55 ч.

« назад - напред »

vera

3 броя за мен по Еконт! :)

роджери2

5 бр.на И-град

vesonp1

2 броя и за мен по Еконт.....Благодаря предварително.....

П.С. Мойте по 10лв. , щом е за общото благо.

Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

uestli1

цапар

Цитат на: anton - 27.03.2019 г., 21:55 ч.
Това издание се посвещава на
Интернет форум Граничарите на България.

Те го заслужават.
ген. Стефан Ангелов.

...................... Всеки който иска може да си я закупи на стойност 5 лв. Сумата остава във форумната сметка. .....................
Антоне,
държа да кажа, че основната заслуга за да го има това специализирано издание, посветено с автограф от автора на форума "Граничарите на България" е най-вече твоя: с решението кое как да е, текстове, снимки, надписи, посвещения, автограф..., обработката, подготовката, предпечат и другите там всякакви издателски тънкости докато накрая ножовете оформят книгата такава, каквато ще я разгръщаме! Както и за ниската, почти символична цена.
Велко също доста неща свърши.
Благодаря ви.
..........................................
За мен 4 броя.
Тъй като цената от 5 лв. за екземпляр е направо символична - ще платя общо 40 лв., /20 от тях като дарение/.
Child in Time

ilia2003

Цитат на: цапар - 28.03.2019 г., 09:25 ч.
Цитат на: anton - 27.03.2019 г., 21:55 ч.
Това издание се посвещава на
Интернет форум Граничарите на България.

Те го заслужават.
ген. Стефан Ангелов.

...................... Всеки който иска може да си я закупи на стойност 5 лв. Сумата остава във форумната сметка. .....................
Антоне,
държа да кажа, че основната заслуга за да го има това специализирано издание, посветено с автограф от автора на форума "Граничарите на България" е най-вече твоя: с решението кое как да е, текстове, снимки, надписи, посвещения, автограф..., обработката, подготовката, предпечат и другите там всякакви издателски тънкости докато накрая ножовете оформят книгата такава, каквато ще я разгръщаме! Както и за ниската, почти символична цена.
Велко също доста неща свърши.
Благодаря ви.
..........................................
За мен 4 броя.
Тъй като цената от 5 лв. за екземпляр е направо символична - ще платя общо 40 лв., /20 от тях като дарение/.

И на мен ми се видя смешна(символична) обявената от Тонката цена!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

dobrev621

1 брой по Еконт!Да я обявим по 10 лева Тони,за да остане някой лев в сметката ни.
GSM-0887655071

anton

Цитат на: dobrev621 - 28.03.2019 г., 09:34 ч.
1 брой по Еконт!Да я обявим по 10 лева Тони,за да остане някой лев в сметката ни.

Пак ще остане 90 бр. х 5 лв. са 450 лв.  Разходи по отпечатването са 200 лв.

За изпращането, комбинирайте се по градове или региони че всяка пратка по 4-5 лв. става още 1 книга подарък за Еконт.

morski

Петър Иванов

Една иза мен.ако е възможно с тениската.

stely1971

Тони, една и за мен - получаване във Варна

Албена

Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не излита!

dido_ss

И за мен 1 брой. Предполагам, че Албенка няма да има нищо против нейната и моята да бъдат в едни пакет по ЕКОНТ до Силистра.

гущер

Някой от Пловдив , ако желае нека да я заяви за Ивайловград , аз ще я/ги взема , платя и доставя в Пловдив .

йордан димитров

Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911