Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Прословутите "ТАНКОВЕ" по границата

Започната от efr_stanilov, 17.09.2010 г., 15:27 ч.

« назад - напред »

zmiori

Илко е ял от твоята първа баница.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

петков

Цитат на: красимир_ванков - 05.12.2018 г., 17:39 ч.
..
Я с представи на Шипка да имаше 1-2 броя ПК

Ха , точно тая картинка ми е била пред очите!  :) Ама аз съм по лаком , 5-6 поне исках!
Мамка му , не би!  :(
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

velko

Цитат на: петков - 05.12.2018 г., 23:01 ч.
..

Ха , точно тая картинка ми е била пред очите!  :) Ама аз съм по лаком , 5-6 поне исках!

Ех, Гатлинг ако се беше родил българин.... :) :)

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

xpucmox

Цитат на: петков - 05.12.2018 г., 23:01 ч.
..

И една минохвъргачка една, но 160mm-ва. Петков ти забрави ли, че в батальона има женска батарея и ИПТВ?
К-р 2ОВ Мин.Батр., 1МСБ, 101МСП-Смолян.

velko

Смятам, че това би било достатъчно да реши и Шипченската и Плевенската битки (и дори нямаше да ги наричат "епопеи"). :)
https://m.dir.bg/dnes/krimi/eto-go-boyniya-arsenal-koyto-gdbop-razkri-i-izze-snimki-video
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

петков

Цитат на: xpucmox - 05.12.2018 г., 23:30 ч.
..Петков ти забрави ли, че в батальона има женска батарея и ИПТВ?

Бе не съм забравил ,бе , ама като не отбирам от такива тръби и за туй си помечтах само за пулемьоти!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

цапар

Цитат на: zmiori - 05.12.2018 г., 21:14 ч.
Илко е ял от твоята първа баница.
:o Ми, кат се подлага на диети >: (ма ай от мен да мине - щот е зарад здравето :) )
Child in Time

zmiori

Не той, а аз съм на режим. Ма Барбов спечели от това.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

цапар

Цитат на: zmiori - 06.12.2018 г., 13:34 ч.
Не той, а аз съм на режим. Ма Барбов спечели от това.
Той, набора, все е на печалба 8) га не Е - отказва ил гаранция никаква, ама никаква не дава, че и предупреждава :)
А ти, :o направо ме шашардиса - са щ`има се чудя КОЙ е Илко ::) пусни го на фото, де..., ил дай по-лесен нишан - барем да знам за следващия път, баницата и от такованката на кого по колко и така нататък... ???
Child in Time

zmiori

Него за сега не го брой за баницата.
Малко ша мии трудно ама ша пробам за едно кадро.

Ей го дей мискинина.

цапар

:o м да! На Доспат 2016 ::) Не ми се отдаде възможност да се опознаем (поне толкоз спомням :-[)
Child in Time

chekur/Барбов/

Тя ако имаше баба дръжка щеше да е мъжка :o ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189
Most Online Ever: 8646