Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Дарителска сметка в полза на Форум "Граничарите на България"

Започната от anton, 12.07.2018 г., 11:08 ч.

« назад - напред »

gorog

Цитат на: velko - 14.07.2018 г., 15:05 ч.
Цитат на: gorog - 13.07.2018 г., 19:47 ч.
Велко, от сутринта съм ти набрал! никога повече не ме пращай на майната ми-СОРЗСТУѝЮЯ, щото там не ми е мястото! това първо!
второ не ми знаеш здравословното състояние за да ми препоръчваш носене на цимент, пясък и други инертни материали, щом до сега не съм се включил значи има причина! имаш ми телефона, попитай, не е срамно! мога да си позволя определена сума, ще я внасям винаги, но не ща да ми дават акъл! никой! не съм глупав, не обичам чалгата, простотията и т.н.! не се отнасяй с мен като с други момчета от форума!!!!!!!! благодаря! и повече няма да коментирам ситуацията! разбрано!?

?????  Това към мен ли е?  Нищо не схванах...
Ако всичко е само защото написах "Жоровата", зс ДСК, тл беше по-скоро намек, че там има още един сериозен човек, който може да наглежда финансите на форума. Извинявай ако съм те засегнал с нещо, но никакво подобно намерение не съм имал!
не говоря за това, а за поучителното изявление след това! това ме обиди! и понеже казах, че повече няма да говоря по темата , оставям нещата така! както казах на Барбов, като лятна буря съм-бързо идвам и бързо си ходя! забравил съм вече! ок!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

velko

Явно, че аз не съм се изразил тска, че да бъда разбран.
Опитах се да кажа, че:
- Форумът е една добра идея+ентусиасти, които я осъществяват.
- Че наличието на дарителска сметка е някакво удобство, но от нея не зависи нито дали Форумът ше го има, нито дали той ще постига целите си (тях няма да ги повтарям).
- Те не винаги са нужни пари, а ако някой има някакви притеснения (или поради друга причина) - би могъл да закупи и да донесе /изпрати/транспортира някакъв материал(например) - последните години "задсадихме" няколко знаменни пилона почти без пари "в брой" - все имаше кой да уреди тръбите, друг даряваше знамето, трети даряваше цимента, Илийката/Ганчо изработваха и даряваха фланци, болтове, въжета, заваряваха като виртуози...
и т.н.
Това имах предвид, защото така се случваха нещата. 
Чудесната новина е, че във Форума има ентусиасти (и ти, Жоро, също си един от тях) Това исках да кажа и съжалявам, че не съм бил разбран.....
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

gorog

Цитат на: velko - 14.07.2018 г., 21:18 ч.
Явно, че аз не съм се изразил тска, че да бъда разбран.
Опитах се да кажа, че:
- Форумът е една добра идея+ентусиасти, които я осъществяват.
- Че наличието на дарителска сметка е някакво удобство, но от нея не зависи нито дали Форумът ше го има, нито дали той ще постига целите си (тях няма да ги повтарям).
- Те не винаги са нужни пари, а ако някой има някакви притеснения (или поради друга причина) - би могъл да закупи и да донесе /изпрати/транспортира някакъв материал(например) - последните години "задсадихме" няколко знаменни пилона почти без пари "в брой" - все имаше кой да уреди тръбите, друг даряваше знамето, трети даряваше цимента, Илийката/Ганчо изработваха и даряваха фланци, болтове, въжета, заваряваха като виртуози...
и т.н.
Това имах предвид, защото така се случваха нещата. 
Чудесната новина е, че във Форума има ентусиасти (и ти, Жоро, също си един от тях) Това исках да кажа и съжалявам, че не съм бил разбран.....
явно и двамата не сме доразбрали по нещо!
аз го приех като, атака срещу мен, и като "поучение", и хокане, че не се хвърлям в доброволния труд!
както и да е разбрахме се, сръдня няма, и извинявай, че аз те нахоках!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

anton

На 18 януари по сметката ни са преведени 190 лв.
18.01.2019   ZA VASTANOVIAVANE NA VOINISHKI PAMETNICI OT GRANICHARITE NA   
FINANS URIST KONSULT EOOD-190.00 BGN

Някой да знае нещо повече по въпроса.

zmiori

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

vera

Цитат на: zmiori - 21.01.2019 г., 09:02 ч.
Ша ги фанем тия момъци. Да са живи и здрави.
......Съгласно справка в ел.страница на Търговския Регистър, управител на фирмата е жена..... :-X ;) :)

zmiori

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

валентин60

Според мен няма значение кои са, просто да благодарим на момчетата от Финанси юрист консулт
На пук на Халата папрята е мой приоритет

vesonp1

Кво се чудите? То си пише "Граничарите от"........... ;)
Демек наши и второ запленени от каузата  :) Браво на тях.
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

anton

Разбрах какво е. Това е превод за Екипи. Грешно са изписали основанието за превода.

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

петков

Цитат на: chekur/Барбов/ - 21.01.2019 г., 15:12 ч.
;D

"Кьорав карти не играе " , нали! Да си платят в правилната сметка! Тъй май е редно!  ;D
Пък и като основание за плащане е упоменато за какво е превода!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

стателов

Излиза че плащат за паметници пък то било анцузи и фланелки
Баси екипите

vera

Цитат на: петков - 21.01.2019 г., 15:14 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 21.01.2019 г., 15:12 ч.
;D

"Кьорав карти не играе " , нали! Да си платят в правилната сметка! Тъй май е редно!  ;D
Пък и като основание за плащане е упоменато за какво е превода!
Баш така е! Финансова дисциплина трябва! :)....ама те ще поискат и облекчение за дарение да ползват при определяне годишния размер на корпоративния данък!!!!! ;D ;D ;)

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823