Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Да помогнем на Kristo!

Започната от ilia2003, 28.02.2016 г., 19:44 ч.

« назад - напред »

Албена

Цитат на: vera - 01.02.2017 г., 19:24 ч.

към този момент, обжалването спира ли изпълнението на съдебното решение?  :(

Към този момент, присъдата не подлежи на изпълнение.  Много време ще мине докато влезе в сила. Предстои Апелативен съд, след това ВКС и това ще е окончателното решение.

Не познавам човека, но му пожелавам много кураж и търпение, защото ще му трябва.
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не излита!

uestli1

Цитат на: Албена - 01.02.2017 г., 19:51 ч.
... Много време ще мине докато влезе в сила. Предстои Апелативен съд, след това ВКС и това ще е окончателното решение.....

Уважаема госпожо,не е важно колко време ще мине ,но кажи ли Страсбург да или не ,това е окончателното решение.Лично аз съм за второто.
Малко информация с аудио-материал.

http://bnr.bg/starazagora/post/100790929/osadiha-mashinista-hristo-tilashev-na-6-godini-lishavane-ot-svoboda-za-vlakovata-katastrofa-krai-gara-kaloanovec

http://bnr.bg/post/100791128/kaloanovec

Албена

Цитат на: uestli1 - 01.02.2017 г., 20:17 ч.

Уважаема госпожо,не е важно колко време ще мине ,но кажи ли Страсбург да или не ,това е окончателното решение.Лично аз съм за второто.

Искрено се надявам Христо да успее още на следващата инстанция и всичко преживяно да остане зад гърба му. Просто отговарях на Вера.  Истината е, че решението на ВКС е окончателно и след това присъдата, каквато и да е тя, влиза в сила. Обжалването в Страсбург не спира нейното изпълнение, доколкото съм запозната.  Нямам юридическо образование и не твърдя, че съм права на сто процента. 
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не излита!

zmiori

За мен това дело е тотален батак. "Експертите" смешници. Съдийката 1/3 от времето се занимава с хонорара на "експертите" и 2/3 да диктува на секретарката въпросите на адвоката. Пародия.
Това е моето мнение.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

vigi

Цитат на: zmiori - 01.02.2017 г., 20:47 ч.
За мен това дело е тотален батак. "Експертите" смешници. Съдийката 1/3 от времето се занимава с хонорара на "експертите" и 2/3 да диктува на секретарката въпросите на адвоката. Пародия.
Това е моето мнение.

Това не и пречи да отсъди!  >:( И да си получи заплатата!  >:(
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

velko

Цитат на: Албена - 01.02.2017 г., 20:25 ч.
....Обжалването в Страсбург не спира нейното изпълнение, доколкото съм запозната.  Нямам юридическо образование и не твърдя, че съм права на сто процента.
Права сте (доколкото и аз знам).  Но съдиите трябва да са наясно, че след Страсбург за тях може да последва един голям резил.  И да отсъждат по съвест, а не по интерес.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

plovdivchanets

Велко, гледаха ми сеира и "съдиите" в Страсбург. Вярно, че хванахме периода, в който имаше предварително гледане на жалбите, но с една подробност - делото се представя на съдия (франсе) от секретар-българин, който е на щат в МП. Резултата - няма основание за дело, овече нямате право да се жалвате по този казус. Адвокатите по правата на човека започнаха да превеждат материалите си на английски, за да не преминават през секретаря-"българин"!
"Теория  на разбития прозорец" - обяснява хаоса в Бг

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906