Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подофицера Иван Иванчов от Гранични войски

Започната от georginankov, 21.05.2018 г., 15:43 ч.

« назад - напред »

georginankov

Реших да отделя тези два паметника в отделна тема, въпреки, че ги бях качила в тази http://granichar.org/forum/index.php/topic,1786.30.html
От тогава до днес си мисля за тях, защото стоят като два самотни камъка и не ми дават мира.
На тази снимка (намерих я в нета) се виждат по добре от предишните. Не знам...иска ми се да отидем до там.
От информацията, която намерих, се намират в двора на черквата в село Горна Глоговица, общ. Земен.

На тях пише: Паметник на подофицера Иван Иванчов от гранични войски на 21 г. убит 1948г. и подофицера Йордан Стоянов на 28 г. от 13 пехотен полк на 26.Х.1944 г. загинал като боец за родината при Страцин.
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

vesonp1

Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

zmiori

Единия е със звезда другия с кръст. А познайте кой кой е.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

georginankov

,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510873
Total Topics: 1916
Most Online Today: 243
Most Online Ever: 8646