Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

"14ГЗ" 8ГО?

Започната от Таньо Видев, 08.07.2017 г., 21:52 ч.

« назад - напред »

zmiori

Таньо дишаи спокойно. Тоя сам си е признал че е "чук" от всякъде.
Довечера удари едно малко от нас.
Па аз ша пробам да дрънна по едно малко от всички ви, дано издържи дъното. ;)
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

красимир_ванков

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 08.07.2017 г., 23:29 ч.
В 8 ГрО няма 14 г.з.
На 14 гз в 7 ГрО, 125 беше Стефан Ганев, а 105-Ангел Монев, който стана 125 през септември 1982г.
Аз не съм чувал за такова нещо, а тогава ни информираха същия ден с шифрограма.

Призовавам лицето да смени заглавието на темата . Никога в 8-ми Гр.О не е имало  14 / четиринадесет / застави . Ако все пак  не ще , нека да ги изброи . Това е граничарски форум , а не говорилня като нашето Парламенто. Ай'сик'тир....
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

zmiori

По скоро да сложи номера във кавички.
Че е риторично зарад всезнайкото от клюкарника.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

красимир_ванков

Цитат на: zmiori - 20.07.2017 г., 12:27 ч.
По скоро да сложи номера във кавички.
Че е риторично зарад всезнайкото от клюкарника.

Може и така
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Валентин Брезоев

Такааа.Я сега да видим от коя застава избяга войник прес 82г.в турция и го върнаха на резово след месец.

zmiori

Ам то са вия бя младеж. ;)

Валентин Брезоев

От сърпиите избяга,беше часови и си би камшика копелето че било му дотегнало от служба.Хвърлил автомата на десния прикриващ и в търция.Апък се беше чуло че нешо го обидили комшиите. Беше един румен трътлест каквито ги обичали ония. Беше от бургас мисля но несъм сигурен.Дойде готвач на сърпииДавал съм наряд снего.все му вадех скоби и после го връщах да ги кове че изобщо не ебаваше да гледа кльона. 

dobrev621

Цитат на: Валентин Брезоев - 23.07.2017 г., 20:52 ч.
От сърпиите избяга,беше часови и си би камшика копелето че било му дотегнало от служба.Хвърлил автомата на десния прикриващ и в търция.Апък се беше чуло че нешо го обидили комшиите. Беше един румен трътлест каквито ги обичали ония. Беше от бургас мисля но несъм сигурен.Дойде готвач на сърпииДавал съм наряд снего.все му вадех скоби и после го връщах да ги кове че изобщо не ебаваше да гледа кльона.
Наборе КСП се гледа бря, ко да му гледаш на кльоня. ;) То затова духнал ва-с такъв тормозь по кльону. ;D
GSM-0887655071

zmiori

Бей тоз кучовод, как ги знае тия работи.

Стоян Дамянов

Да, помня случая. Градски ми е. Който иска подробности, ще му пиша на лични каквото помня. Не го оправдавам. Оплеска нещата, но е наш човек, да не го разнищваме публично.  Всички знаете, на някой им беше доста трудно до края, някак си не бяха се приготвили за тоя зор.
Длъжности: Автоматчик, РПГ, фотограф, лавкаджия, радиовъзел.

Валентин Брезоев

Не се сещам как се казваше.

фишерски

Валльо такова  чудо в 30 годишната ми служба в 8го на Ченгене скеле не е имало граничар да измени .Висторията на ГВ има много случаи от интересни по страшни Друго което те компрометира е че в 8ГО няма 14 гз .Напоследък следя форума и ми направи впечатление че се води някоя полемика по отношение на служилите по Сърпии и фамилия Брезоев .Навярно в при моряците граничари имаше СТ.МАТРОС Брезоев паметта можи да ме лъже но беше от тези които служиха 3 години Не си спомням от къде е  не е изключено да беше от Видинско ВО ..Минаха се десетилетия и някой фамилии осават в паметта но образите с годините избледняват .Фотосите променят реалния образ след години .Ако разлистиш някой от юбилейните албуми на ГВ може да го срещнеш този старши матрос поне за това съм сигурен защото го има .

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 399
Most Online Ever: 6823