Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

"14ГЗ" 8ГО?

Започната от Таньо Видев, 08.07.2017 г., 21:52 ч.

« назад - напред »

Таньо Видев

Здравейте колеги!Има ли 14ГЗ в 8ГО?Има ли случай в който през 82год. новобранец,след като получава писмо,че е оставен от възлюбена убива 7човека и краде Фиат 125?Спорим с един колега,който е бил преводач в РО.

uestli1

Здрасти ,колега!Погледни тук http://granichar.org/forum/index.php/topic,1110.0.html Няма такава застава и сам си направи извод дали има такъв случай.Поздрави.

Таньо Видев

Цитат на: uestli1 - 08.07.2017 г., 22:07 ч.
Здрасти ,колега!Погледни тук http://granichar.org/forum/index.php/topic,1110.0.html Няма такава застава и сам си направи извод дали има такъв случай.Поздрави.
Сега извъртя случая,че уж войник избягал от 13или 14 на М.Търново 7ГО и ги били уж разменили с лодки за някакъв кюрд.Чакам да отговори къде са тия аджеба убити 7 човека?На територията на 8ГО имало ли е такова нещо?Имаше по това време в друг отряд,имаше и убити,но те нямат нищо общо с 8ГО.

Таньо Видев

Участник съм в това събитие......
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Таньо Видев В кое събитие?
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Таньо Видев Не се напъвай тук номера ти няма да мине!Такова събитие имаше,ама си много далеч от истината!
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Напишете отговор...

Ростислав Дончев
Ростислав Дончев За което казваш че съм чувал или сънувал.
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Таньо Видев Така и къде беше това събитие?Я ми разясни,че може и да съм забравил за някои детайли.
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Ростислав Дончев
Ростислав Дончев Каде си служил?
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Таньо Видев Дай дай инфо за туй събитие и ще ти кажа.
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Напишете отговор...

Ростислав Дончев
Ростислав Дончев Мисля че достатъчно ясно съм го описал
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Таньо Видев Ам глупости си писал
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Ростислав Дончев
Ростислав Дончев Да те чуя теб щом съм далеч от истината.
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Таньо Видев Такава история не е имало в 7ГО М Търново.Имаше подобна в Момчилградския и съм участвал в прикриването.Знам и къде го ликвидираха.Почти седмица го дебнахме.Веднага след това ме преместиха на Залп М Търново и зная всичко.
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Напишете отговор...

Ростислав Дончев
Ростислав Дончев Мога с много големи подробности да ви опиша случя от 1982 г за убитите и за откраднатия от това момче Фиат 125 за малоумния старшина който му върза рацете с тел вместо с бандитска връв.Но няма смисъл да споря с радио.
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Ростислав Дончев
Ростислав Дончев Вероятно говорите за съвсем друг случай.
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Hide 14 Replies
Таньо Видев
Таньо Видев Такъв случай М.Търново не е имало,защото щях да знам.Поддържам връзка с полк.Александров,тогава к-н и 125 на Залп и ще разбера.
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Ростислав Дончев
Ростислав Дончев Колко бяха убитите войници в този случзй
Харесва ми
· Отговор · 1 час
Таньо Видев
Таньо Видев 3 или 4 трябва да помисля
Харесва ми
· Отговор · 59 мин.
Таньо Видев
Таньо Видев мина много време от тогава
Харесва ми
· Отговор · 59 мин.
Ростислав Дончев
Ростислав Дончев Бях преводач в РО 7 беха убитите имаше и ранени. Но става въпрос за друг случай
Харесва ми
· Отговор · 55 мин.
Таньо Видев
Таньо Видев Това в кой отряд е?
Харесва ми
· Отговор · 53 мин.
Ростислав Дончев
Ростислав Дончев 8 го
Харесва ми
· Отговор · 51 мин.
Таньо Видев
Таньо Видев Ся де не писа ли че става въпрос за 7ГО 14 застава?
Харесва ми
· Отговор · 43 мин.
Ростислав Дончев
Ростислав Дончев На 13 или 14 Малко Търновска застава един войник избяга в Турция пак 1982 върнаха го на с.Резово.По точно го разменихме за един. кюрдите .Размяната стана с две лодки в морето.Как ще коментирате щом сте били там.
Харесва ми
· Отговор · 13 мин.
Таньо Видев
Таньо Видев Нищо не разбрах!
Харесва ми
· Отговор · 10 мин.
Таньо Видев
Таньо Видев И къде е станало събитието с убитите?На територията на 8ГО или на 7ми?На коя застава?
Харесва ми
· Отговор · 8 мин.
Ростислав Дончев
Ростислав Дончев Не си служил в 7 г о щом нищо не си разбрал.
Харесва ми
· Отговор · 4 мин.
Премахване
Таньо Видев
Таньо Видев Мяташ ме нещо мноооого!Обърка се в лъжите си и ся ма цакаш с топла бира.
Харесва ми
· Отговор · 1 мин
Таньо Видев
Таньо Видев Мога да ти посоча по туй време командира на ГО,нач. щаба,политиката,командирана МГ и шофьорите,както и командването и ЛС на 8ГЗ.Понял?

Таньо Видев

Защо тогава нищо не знаеш за избягалите граничар и син на тогавашния редактор на вестник Черноморски Фронт който беше върнат от турците чрез размяна.Същия беше осъден на 9 г строг тъмничен затвор.Ако си бил там щеше да знаеш поне за този случай.
Тук нещо ме жегна нещо с този вестник ама ми е бяло петно?Уж искам да се сетя нещо сякаш имаше?

uestli1

Извинявай ама тоя Р.Дончев е убаво да спре с ичкиите. ;) ;D Това от мен ,а тия дет са служили там от тях повече.

Таньо Видев

Зодия овен,иначе инат магарешки трябва да го разнищим!Не мога си оставя магарето в батака!

morski

Пич,прати го тоя псевдограничар при бате му Блажкп да го масажира с табанерата,докато си признае в кой КЕЧ е бил.

Таньо Видев

Изкара ме изнерви!Видяхте как се пъни,ще изкара луд че и в казарма не съм ходил!Бахти сорта!

майор ТЕНЕВ

В 8 ГрО няма 14 г.з.
На 14 гз в 7 ГрО, 125 беше Стефан Ганев, а 105-Ангел Монев, който стана 125 през септември 1982г.
Аз не съм чувал за такова нещо, а тогава ни информираха същия ден с шифрограма.

dobrev621

Цитат на: morski - 08.07.2017 г., 22:58 ч.
Пич,прати го тоя псевдограничар при бате му Блажкп да го масажира с табанерата,докато си признае в кой КЕЧ е бил.
Че го ремонтирам както трябва подобаващо-опреснително ръиш и мой си спомни къде ще да е това, или въобще е имало такова нещо. >:(
И аз съм слушал бая фолклор-единият беше за Кушла. ;) Да се чуди и мая човек-то бива, бива ама чак пък толкова. ???
GSM-0887655071

zmiori

Цитат на: Таньо Видев - 08.07.2017 г., 23:07 ч.
Изкара ме изнерви!Видяхте как се пъни,ще изкара луд че и в казарма не съм ходил!Бахти сорта!

Асегаде. Таньо глей кви работи ставали по наще отрядо па ний дан знаим.
Тоз многознайко га е слижил според него си?
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

Таньо Видев

Като му гледам снимката от фейса ще да е около моите години 55 малко нагоре или малко надолу.Влез ми в профила на фейса и там тоз хубосник се включи.Профила ми е Таньо Видев итам на 2 или третата тема взе да ръси мозък.

zmiori

Тука си имаме 125-тица на 14-та- 7ГО. Бъш по тях години. Морски е от 8-ми по него време та истина ще изкочи.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

uestli1

Цитат на: Таньо Видев - 09.07.2017 г., 16:18 ч.
Като му гледам снимката от фейса ще да е около моите години 55 малко нагоре или малко надолу.Влез ми в профила на фейса и там тоз хубосник се включи.Профила ми е Таньо Видев итам на 2 или третата тема взе да ръси мозък.
Аз затова нямам фейс ,щото за мен той е само клю клю и бля бля.Покани го тоя боец във Форума да му направим очна ставка  и да видим тогава кой кум, кой сват ,кой на булката брат. :)

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823