Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Ежегодни срещи за почитане паметта на Таню Енчев

Започната от vigi, 18.04.2017 г., 10:58 ч.

« назад - напред »

vigi

Цитат на: гущер - 07.05.2025 г., 20:30 ч.
Момчета,аз нямам книга  :-\

Няма нищо. Ще четеш само тая страница, ама сега чака да изсъхне мастилото. :)
Чака одобрение да излезе от печат.
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

цапар

Таню отново ни събра.
Отдадохме почитта си. Докато ни има и той е жив, ние с него, той с нас, така ще е...
Мир на духа му.
Освен тъгата с мен бе и радостта да се видя отново с приятели, с граничари. Искрена радост и прегръдки между нас и все едно от последните ни срещи не са минали години, а дни.
Топло ми стана да стисна отново ръка и да прегърна Валдеса, Павлина, Бачо, Боката с дъщеря му, Norr /с когото по-често се виждаме в София/, Калина Калчорова, Данчо Димитров, Бончо Колев, Васко Виги, командирите бат Пейо Морски и родопския Цончо Гръблев, чирпанската острилка Митака Манев, с-на Караджов КАРАТА, Вальо Керчев, Ганчо Пенев "Само Славия", вездесъщий Росен Мусков,   Ники уестлито, Найден Найденов, Минко Казаков, Коцето /Доротея/, Пламен Колев дългия, Любо Василев, Пепи Анастасов Андреев иии... /на 2-3 ми бегат имената, ма то от егенето/, а мож и да пропускам някого от присъствалите :-[ 
Заедно с мен от София на поклонението бяха и граничарите Емил Тодоров /той и Стоян Колев сега организират срещите на Софийската застава/ и Александър Гаврилов - солист в ансамбъл "Гоце Делчев"/.
Приятно ми бе да си спомним набързо други наши срещи и общи приятели - едни неприсъстващи, други преминали отвъд.
Това е. Признах си.
Child in Time

цапар

Child in Time

цапар

Child in Time

vesonp1

Мир на праха му.
А вие сте железни, както винаги.
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

vigi

На 03.05.26 г. ще почетем паметта на мл. л-т Таню Енчев, загинал изпълнявайки бойна заповед по охрана и отбрана на държавната граница на 05.05.87 г.
Сборен пункт - центъра в родното му село Отец Кирилово от 11 часа.
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687