Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Отчет - Приходи/Разходи

Започната от anton, 12.04.2017 г., 15:12 ч.

« назад - напред »

anton

Време е да оповестя набраните приходи и разходи от 24 национална среща Сарабурун.

Събрана сума от куверт е 25 лв. от 110 човека - 2750 лв.
Куверт заплатен в Луксор 22 лв. от 110 човека - 2420 лв.
Остатък 330 лв.
Разход Венци /Ники Жеков/ 2 х 50 лв. - 100 лв.
Разход Карамфили /Velko/ 400 х 0,30лв. - 120 лв.
Разход Плакет /anton/ 1 бр. -  38 лв
Остатък 72 лв.

CD Дискове - 50 бр. /предоставени безвъзмездно от jivodar_66/
и разпроданени на свободен принци 50 бр. - сума 234 лв.
Тъй като Желаещите бяхо повече поръчах на Живко още 50 бр. /вече са готови и са в мен/ за скромната сума от 100 лв. 
Остатък 134 лв.

72+134 = 206 лв.  Приход който ще бъде предоставен на Морски за възстановяване на паметника
http://granichar.org/forum/index.php/topic,4614.0.html

anton

Кратък отчет на приходите след срещата и приключването на Календарната кампания. На срещата във варна бяха продадени 10 диска и кавото му беше на сърце от граничарите. Сумата е 196 лв. Отделно след продажбата на Календарите останалата сума е 200 лв.  Общо 396 лв. Който са налични и са в мен. За следващата ни инициатива има капитал за оползотворяване. И ииии да Ви  успешна новата година.

anton

Надявам се не съм пропуснал нещо.

anton

vera

Ми де са ви парите от старата сметка на форума?????? 8)

uestli1

Цитат на: vera - 09.10.2018 г., 15:07 ч.
Ми де са ви парите от старата сметка на форума?????? 8)
Искаш да кажеш де са ни парите от старата сметка на форума.Мисля ,че си част от Форума,макар и жена :) Ето и отговора според мен.

Цитат на: Админ - 12.07.2018 г., 18:49 ч.

Сметката не е изчезнала,затрита или каквото си предполагате.
При среща с някой от модераторите сумата ще бъде публично оповестена във форума ,прибавена към тази сметка а другата закрита!.....

С УВАЖЕНИЕ!!!
Niki_vd

vera

anton

ilia2003

Да поясня: Зарята на Плиска беше купена от Роджери и Боката. Минахме и събрахме сума доста по голяма от цената. Двамата съфорумци се отказаха от парите, на ползу Форума!!!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

anton

Остана ми малко време да публикувам движението по приходи и разходи.

ilia2003

Отчет от Валдеса за подръжката на пилона на Шейновец:

Въже 20м.×1.10лв=22лв.
Скоби-4бр.=4.10лв
Знамена-2бр.=31.22лв.
Доставка-5.56лв.
Общо-62.88лв. Платени от събраните форумски от мен.

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

zmiori

Аз както винаги не вдявам от раз!

От теб или от форумски?

Ако са от теб не е добре ако са от форумски бива ама и в двата случая предлагам да ги разхвърляме върху присъстващите на И-градската среща  и да ги възстановим!
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

ilia2003

Цитат на: zmiori - 18.02.2020 г., 20:12 ч.
Аз както винаги не вдявам от раз!

От теб или от форумски?

Ако са от теб не е добре ако са от форумски бива ама и в двата случая предлагам да ги разхвърляме върху присъстващите на И-градската среща  и да ги възстановим!

Отчета е от Валдеса!

Преди време му казах, да събира от всеки поръчал форумно знаме, по някой лев ДФГБ. (Данък Форум Граничарите на България) Парите са при него и той е похарчил някой лев и дава отчет пред Форума.

zmiori

Сега разбрах.

Ама кво лошо има да ги възстановим и пак да има оборотни. Не казано че няма да се наложи да се прави "ремонт" отново.
Само предложени е де.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

ilia2003

Валдес е похарчил едни форумни пари за цветя и венец и дава отчет.

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823