Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Имитационни средства използвани в УП , ШР по време на Занятия и Учения .

Започната от ranik56, 11.04.2017 г., 22:53 ч.

« назад - напред »

ranik56

По време на Единичното Обучение  ,  с цел да се  създаде.  Обстановка максимално близка до Реанната - Бойна  се използваха - Имитационни средства и материали . 
Ще ви припомня  ,  като за начало  ...  Една Димка , която добре  .. познаваме .

гринго

А защо не малко напалмче Хубаво огънче прави. Ами малко тактика в калта гарнирана тук там с артилерийско гръмче и за капак газ  чорапи ръкавици и гащеризон ;D ;D
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

zmiori

Ползвахме 2 вида димки "тенджера и салам". 2 вида тротилови разфасовки / особено единия/ артилерийски гръмове / така им викаха не знам как им е истиското име/ халосни патрони и два вида ракети всъщост три . Обикновенните, едни за химическа атака дет свиреха и се разделяха май на три с един особен червено-цикламен цвят и тия за ракетен пистолет.

Учебни ръчни гранати и истрели за РПГ с гипс.
Може ида еимало идруги ма на прима виста това.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

fierce

Цитат на: гринго - 11.04.2017 г., 23:00 ч.
А защо не малко напалмче Хубаво огънче прави. Ами малко тактика в калта гарнирана тук там с артилерийско гръмче и за капак газ  чорапи ръкавици и гащеризон ;D ;D
забравил си командата май?!? :)
най-хубавата беше -защитния комплект като комбинезон облечи! газ! :P
твойта горе беше - газ, чорапи, ръкавици наметало! :)
105 на ,,Чавдар"

гринго

Виноват. Неизползвана команда балдър години. Ш'съ поправя.Защитния комплект  като палатка ....скрий се
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

fierce

Цитат на: гринго - 11.04.2017 г., 23:12 ч.
Виноват. Неизползвана команда балдър години. Ш'съ поправя.Защитния комплект  като палатка ....скрий се

потапям се! ;)
105 на ,,Чавдар"

zmiori

Цитат на: fierce - 11.04.2017 г., 23:15 ч.

потапям се! ;)

У ряката ли ва?
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

fierce

Цитат на: zmiori - 11.04.2017 г., 23:17 ч.
Цитат на: fierce - 11.04.2017 г., 23:15 ч.

потапям се! ;)

У ряката ли ва?
у креватя ва! :P
105 на ,,Чавдар"

zmiori

А аз там съм потопен от къде час, ам само муцката мий отгоре над юрганя.

Стефчев

Цитат на: zmiori - 11.04.2017 г., 23:22 ч.
И жената мисли че има мъж до нея 8)
Папрята истинската завивка за граничаря

fierce

Цитат на: Стефчев - 11.04.2017 г., 23:50 ч.
Цитат на: zmiori - 11.04.2017 г., 23:22 ч.
И жената мисли че има мъж до нея 8)

ти пък, къф мъж посред нощ, отде да и го търси?!? ???
105 на ,,Чавдар"

красимир_ванков

Цитат на: ranik56 - 11.04.2017 г., 22:53 ч.
По време на Единичното Обучение  ,  с цел да се  създаде.  Обстановка максимално близка до Реанната - Бойна  се използваха - Имитационни средства и материали . 
Ще ви припомня  ,  като за начало  ...  Една Димка , която добре  .. познаваме .

ДМ-11
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

fierce

Цитат на: красимир_ванков - 12.04.2017 г., 00:10 ч.
Цитат на: ranik56 - 11.04.2017 г., 22:53 ч.

ДМ-11

ся остава някой да извади снимка на контейнер с хлорпикрин! ;)
105 на ,,Чавдар"

красимир_ванков

Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

ranik56

Понеже сте .. " многознайковци" .. Отварям "консервата" ,  умната ..  защото  ще драсна  запалката ...

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189
Most Online Ever: 8646