Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Истината за гибелта на Таню Енчев

Започната от zenkov, 25.02.2017 г., 18:17 ч.

« назад - напред »

gorog

не се ядосвам за миналото, защото не мога да го променя!-мъдрост некаква!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

ефрейтор Атанас Колев

Командира за заставата не ставал.Как ще има нарушение от хора и той да не там. Нашия идиот,,Джоко,,лека  му пръст беше тигър при сериозна  обстановка.
Атанас Колев

MLADEN

Цитат на: дятката - 05.01.2025 г., 16:45 ч.
Запознати ли са били войниците за това ново минно поле с над 8 мини?

Не са били запознати , защото това ново минно поле е било в участъка на 07 ГЗ Богатир . РГ е влизало и излизало през участъка на 07 ГЗ Богатир ...
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

jivko-slavov

Затова и Богатир не прикриват от пикета , няма ги , а и НДГ са пуснати в участъка на кльона им , но пътя им минава през стика . В доклада пише , че Богатир и пикета нямали връзка .
мл. с-т Желязков - СЗ

jivko-slavov

Та въпросът беше , защо през 24 г Гоневски нарича Енчев - четвъртия  нарушител .

И вече след като всички знаят , не е ли смешна клетвата им .
Ще ги загризе ли , чувство за справедливост , или с инат докрая ....
Добра воля ще е и да опровергаят интервюто , Енчев е граничар ...3 НДГ , срещу Таню .
мл. с-т Желязков - СЗ

dobrev621

Цитат на: jivko-slavov - 06.01.2025 г., 10:13 ч.
Та въпросът беше , защо през 24 г Гоневски нарича Енчев - четвъртия  нарушител .

Добра воля ще е и да опровергаят интервюто , Енчев е граничар ...3 НДГ , срещу Таню .
Дай туй интервю да го видим!
GSM-0887655071

MLADEN

Цитат на: jivko-slavov - 06.01.2025 г., 09:33 ч.
Затова и Богатир не прикриват от пикета , няма ги , а и НДГ са пуснати в участъка на кльона им , но пътя им минава през стика . В доклада пише , че Богатир и пикета нямали връзка .

Щом няма връзка , то този Пикет е с отпаднала необходимост?
Не могат да бъдат оповестени  да прикриват при задействие според вариантите на ГЗ Богатир и ГЗ Залп .
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

fierce

Цитат на: dobrev621 - 06.01.2025 г., 12:04 ч.
Цитат на: jivko-slavov - 06.01.2025 г., 10:13 ч.

Дай туй интервю да го видим!
И да ти го даде какво?!? Той си е решил, че примерът който дава Гоневски е за случая на Залп и друга няма! Айде той да каже кой от тримата нарушители на Залп е оцелял със 120 осколки в него?!? Но по важното е, че в интервюто няма една дума за Таню, говори, че четирма вдигнали мина, тримата загинали, четвъртия оцелял със 120 осколки в него! Май забрави, че в случая със Залп има жив и здрав нарушител -  заловен от ПГ-го! Я го питай коя е заповедта забраняваща да вадят Таню от МП-то?!? И защо, ако има такава заповед не са наказани тези които го извадиха?!? Някои хора почнаха да забравят какво писаха тука през годините!
ей ти го интервюто, прочети го сам! Там Гоневски казва:

ЦитатИмало различни случаи. Четирима нарушители например задействали четири мини. Единият от тях оживял със 120 попадения, а другите загинали.
Нещо за Таню, за Залп?!? Като че ли само на Залп нарушители са вдигали мини!

https://www.dnes.bg/a/58-obshtestvo/615328-yuzhnata-granitsa-e-bila-minirana-s-psm-1-pri-nastapvane-nikoy-do-30-m-ne-otselyava

п.п. Тоя със 120 осколки май беше вдигнал мината на Кушла, или поне има такъв там!
105 на ,,Чавдар"

fierce

Цитат на: MLADEN - 06.01.2025 г., 13:44 ч.
Цитат на: jivko-slavov - 06.01.2025 г., 09:33 ч.

Щом няма връзка , то този Пикет е с отпаднала необходимост?
Не могат да бъдат оповестени  да прикриват при задействие според вариантите на ГЗ Богатир и ГЗ Залп .
А защо тогава писаха, че часовия на пикета не чул визова, защо има наказани за това?!? Взеха да забравят какво писаха тука!
105 на ,,Чавдар"

gorog

маминко, посрала съм се!
от всичко, което прочетох до тук, разбрах едно-бля бля бля!
някой иска да докаже СВОЯТА истина и никой и нищо не го интересува! ужас!
я замълчете, мама му стара!
ако някой ще говори, да го направи с факти и доказателства! догадки, някой ми каза и подобните, не значат нищо! нула! квадратна нула!
засрамете се! >:(
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

ефрейтор Атанас Колев

Цитат на: gorog - 06.01.2025 г., 17:05 ч.
маминко, посрала съм се!
ако някой ще говори, да го направи с факти и доказателства! догадки, някой ми каза и подобните, не значат нищо! нула! квадратна нула!
[/quote        Жоре от какво да се срамувам ? Ти се срамувай.Щото си се прибрал с кученцето в сушилнята и си зайбал ,,нарушитиля,,,ама Таньо е бил мъжкар.Най големия. И тръгнал през миното поле.
Атанас Колев

gorog

Цитат на: ефрейтор Атанас Колев - 07.01.2025 г., 10:18 ч.
Цитат на: gorog - 06.01.2025 г., 17:05 ч.
маминко, посрала съм се!
Жоре от какво да се срамувам ? Ти се срамувай.Щото си се прибрал с кученцето в сушилнята и си зайбал ,,нарушитиля,,,ама Таньо е бил мъжкар.Най големия. И тръгнал през миното поле.
Насе, четеш Евангелието като Дявола!
аз нямам от какво да се срамувам! не съм изпуснал нарушители! изпусна ги пияния ми командир! и не съм се прибрал в сушилнята, а продължих наряда си по границата до сутринта, до видело! и им намерихме следите по КСП-то, на 10 м от границата! пак не си чел как си требе!
не обвинявам Таню за нищо! да, той и за мен е герой! не става въпрос за Таню! не вдяваш ли?
пиша за говорилнята тук, дето стана кат фентъзи роман, дето ще сложи в джоба си "властелина на пръстена" "хари потър" и подобните книжлета! по тъпо от филма "граница"! няма доказателства, има догадки, новини от "агенция забрадка" и какво ли не още!
за трети път-чети внимателно!
бъди здрав!

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687
Total Topics: 1911
Most Online Today: 215
Most Online Ever: 6823