Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Посещение на 2 ГЗ Пальо Купата -Бургаски ГО

Започната от Тяната, 04.09.2016 г., 22:28 ч.

« назад - напред »

jivodar___66

Преди кльона.Имаше и задържани и жена па май и деца.Аз бях третата кола и не можах да видя добре.
Живко Христов Христов

vesonp1

Цитат на: jivodar___66 - 21.09.2016 г., 16:17 ч.
Цитат на: mmaksim2005 - 21.09.2016 г., 15:12 ч.
а какво е положението с 1 застава/ сърпиите/,има ли я,може ли да се достигне до нея.аз служих там 1987-1989 ефр.Маринов.
Ако ще тръгваш виж да имаш нещо черно на бяло.Тяната изпрати писмо до Елхово с имена егн и номера на коли и пак ни спираха да питат къде отиваме.

На мен ми искаха такова разрешение ако ще ходя на разстояние 10-300 метра   от Държавната граница(граничната ивица).....ако си малко по- далеч... уж не искат.......иначе правиш списък на групата с EГН-та и телефон на един от групата за контакт ако се наложело да ти звъннат.....в свободна форма.....в кой участък горе долу ще се движите .....за финал трябва да се обърнеш към съответната РДГП....виж в сайта на МВР  ;)
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

ефрейтор Атанас Колев

Вие сте пътували от Синеморец за Пальо Купата ,а колегата иска да посети Сърпиите през Бродилово,може би.Всички проблеми ще ти реши бат Пейо/Морски/.Пък и той е от Бургас и лесно ще се намерите.Ако Командира е зает и не ти пука ,сложи една ножица в МПС/4по4/и един катинар и тръгвай през Бродилово.Щом си служил на Сърпиите ще познаеш портала .Режеш веригата на портите,и заключваш след себе си с твоя катинар за да имаме и ние ключ.Преди 2 год имаше два катинара-на горския и на ГП.След теб ще има 3бр.Нататък знаеш пътя до останките на заставата....Преди никой не пазеше нашата застава и подхода към нея.Сега не знам,ти ще кажеш.
Атанас Колев

jivodar___66

Навсякъде вардят Наско.Инъче си прав колегата да хваща пътя през Бродилово и нагоре.На пикета на Елба портала е отворен.Ко отворен половината го няма,ама там има хора.М-р Георгиев наистина може да помогне.
Живко Христов Христов

morski

morski

Поздравленията са за Тяната организатор и символичен домакин на срещата!

Тяната

Абе горския път и покрай кльона за Сърпиите направо магистрала-изпреварват те камиони ,бетоновози и пр.
Марин Д.Стоянов-
Пальо купата-Ивайловград-Резово
ЕСМ                                тел. 0886 123045

Тяната

Взимане на първия пасажер Терзиев /бацила/ от Разград,първа вечеря в Синеморец с Илийчо Межденския-готвача на 4 ГЗ Резово, задръстване от Горското по пътя,портала и 10 десен КСП-то обрасло с дръвчето,а наляво новия пет за новосроящата се ограда.
Марин Д.Стоянов-

Тяната

Пикета и поста от ГП и армията,пътя към заставата ,оставяне на колитите поради големите дупки и наближаване на АВ склада.
Марин Д.Стоянов-

Тяната

Марин Д.Стоянов-

Тяната

Огневия рубеж,стрелбищната кула и знамето.
Марин Д.Стоянов-

Тяната

Разруха ,снимки за спомен и поехме към "стръмната"пътека на дясно прикриващата група на ДГ.
Марин Д.Стоянов-

Неев

Браво момчета ...веждам че мишената доста е надупчена -става за решето вече ...и заставата от към метала доста запазена. 
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

Тяната

Спусканепо "стръмна"и неземната красота на Резовска река.
Марин Д.Стоянов-

Тяната

Тук времето е спряло и направят ли оградата само турските граничари и бежанците ще се наслаждават на тази красота.
Стръмната пътека беше осеяна с кенчета  вода,кола,дрехи и детски обувки от зимата.
Марин Д.Стоянов-

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509687