Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка и записване за срещата 30 юни-3 юли , Доспат 2016г.

Започната от Админ, 26.05.2016 г., 13:10 ч.

« назад - напред »

Админ

Скъпи колеги и приятели!!!
Ето,че неусетно дойде време за поредната ни среща в прохладата на Родопа планина. Срещата  по традиция ще е първата седмица на месец юли!

1.На 30.06.2016г.(четвъртък) пристигане в Доспат и настаняване за по-голямата част от групата.На рецепцията на хотел,,Диамант" ще има списък,казвате си ника,казват ви в коя стая сте,плащате и се настанявате.При изчерпване легловата база на комплекса се нощува в хотели на 40-50 метра отстояние.

2.На 01.07.2016г.(петък) в 10:30  РГ тръгваме за ,,Ваклинова чука"и ,,Римският мост" за проверка състоянието и подръжка.
Вечерта в ресторанта е волна програма..Ще Ви помоля за пореден път да проявим търпение и разбиране за евентуално закъсняла поръчка.Хубаво е да се поръчва по от рано!

3.На 02.07.2016г.(събота) в 10:00 среща пред хотел ,,Диамант" и изчакване до 10:30 на закъснелите.
В 11:00 на центъра на с.Бръщен общ сбор и след изчакване на всички групи поход до ,,Ваклинова чука" за поднасяне на венци и цветя и отдаване почит.
Около 14:00 поднасяне на цветя пред паметните плочи на героите Вергил Ваклинов и Дончо Ганев в местността ,,Римският мост"!
Вечерта в ресторанта другарска вечеря с подсигурен куверт на цена от около 22 лв+ общите разходи на форума(венци,заря,цветя и др.) разделени помежду ни.

4.На 03.07.2016г.(неделя) посещение на с.Ваклиново,почистване на паметника там и поднасяне на венци и цветя след което отпътуване.

gorog

за мен две нощувки за двама петък и събота 1/2 юли- отпътуване в неделя. Благодаря!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

петков

,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

стателов

ilia2003

Аз съм рекъл и ще го направя! http://granichar.org/forum/index.php/topic,5815.0.html
Моля Админа, да реновира програмата!

Да поясна, вече съм записан по дефиниция!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Админ

Цитат на: ilia2003 - 26.05.2016 г., 22:19 ч.
Аз съм рекъл и ще го направя! http://granichar.org/forum/index.php/topic,5815.0.html

Умишлено не съм включил тази точка,защото имам обещание паметника да ,,светне" за честванията!!

Найден Георгиев

Найден  Л. Георгиев  - за  мен  3- ка  стая   за  две нощувки  01 и 02.07.16г
Христо  Б.  Лазаров  -  2 -ка  стая   за  две  нощувки  01  и  02.07.16г.
Ваня  и  Цветан  Тотевски  -  2 -ка  стая   за  две  нощувки   01  и  02.07. 16

ilia2003

Цитат на: Админ - 27.05.2016 г., 09:54 ч.
Цитат на: ilia2003 - 26.05.2016 г., 22:19 ч.

Умишлено не съм включил тази точка,защото имам обещание паметника да ,,светне" за честванията!!

Добре де! Тогава ще набиваме стойки за знамената на Ваклинова чука ;) 8)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

magi23

Кирчо се записва с татко ,мама и леля  от четвъртък до неделя

zmiori

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

роджери2

От четвъртък както обикновено стая за 4.

Димитър Стефанов

zmiori

За Командира една двойна стая за петък и събота.

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

красимир_ванков

Петък събота и неделя , две нощувки , сам съм , не посягам ( поне за сега ) ама хъркоча за двама , може и в коридоро или у некое богоугодно мазе или таван......
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Петров123

ИСК мл.с-т Петров  СК"КОМ" 14ГЗ "РАЯНОВЦИ" 1ГО-ВИДИН

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674